Bangårdsgatan 56, Söder

Accepterat pris

1 590 000 kr

Högsta bud

1 450 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Bangårdsgatan 56, Söder (Östersund)

Bo med kök & vardagsrum samt inglasad balkong mot Storsjön

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  100 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  5 177 kr

I lugnt populärt område på Söder ligger denna lägenhet som erbjuder en fantastisk utsikt över Storsjön från både kök & vardagsrum samt den inglasade balkongen. Här kan ni njuta av drömläget och samtidigt vid behov ha tillgång till fyra sovrum eller uthyrningsdel för bra hyresintäkt. Säljaren har även till försäljning en passande ungdomslägenhet.

Efter att ni passerat den rymliga hallen kommer ni in till det ljusa trevliga köket med nylackade högblanka luckor och redan här får ni en känsla av att lägenheten ligger med rätt läge mot Storsjön. Middagarna blir en trevlig upplevelse vid matplatsen mot Storsjön. Här har ni bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen för en praktisk tillvaro i köket. Vardagsrummet har ekparkettgolv och utgång till en härlig inglasad balkong som ni kommer att vilja tillbringa mycket tid på. Här kan ni njuta av mycket sol och bedåra den vackra utsikten. Balkongen inbjuder till avkoppling från tidig vår till höst. Lägenheten har fyra sovrum varav ett byggts till av en bit av vardagsrummet. Vardagsrummet är lätt att återställa om så önskas. Möjligheten att hyra ut ett sovrum och toalett finns med egen separat ingång. Badrummet har klinker och helkaklade väggar. Här finns ett badkar och en ny tvättmaskin.

Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. Föreningen håller precis på att byta till nya säkra ytterdörrar. Modern bra tvättstuga finns i markplan. Föreningen anordnar även trevliga grillkvällar och fikastunder för den som önskar det.

Här bor ni med närhet till Storsjöns strand och populära Minnesgärdet. Här finns trevliga strövområden vid Storsjön och bra cykelvägar. Stadskärnan når ni enkelt med cykel eller buss i linjetrafik.

Välkomna!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  5 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  100 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  53
Interiör

Vardagsrummet har gjorts om till ytterligare ett sovrum.

TV

Basutbud på 19 kanaler från ComHem ingår i hyran.

Internet

Fiber via Bredbandsbolaget för internet med en hastighet på 250 MB ingår i hyran. Dessutom finns möjligeheten till tv och telefoni via fiber med eget abonnemang.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  1967/ 1968
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Prestanda
  136 kWh/m²/år
Renoveringar

Löpande renovering av lägenheten mellan 2013-16. Köksluckor omlackade -16. Ytskick på golv & väggar, byte av ytterdörr -16. Ny tvättmaskin och diskmaskin. Ny spis och köfsläkt -17. Nytt golv i kök samt lister -18. Nytt golv på balkongen. Nya spegelskjutdörrar i hallen. Allmänt målning och tapetsering.

Exteriör

Uteplats

Inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier och fantastisk utsikt Storsjön och delar av Oviksfjällen. Balkongen har även infravärme och en markis. Här kan ni njuta av solen från mitt på dagen tills dess den går ner.

Bilplats

35 garageplatser bokas genom vicevärden. F n lång kö. Kostar 350kr/mån
38 parkeringsplatser med eluttag bokas genom vicevärden. Finns troligtvis ledig plats. Kostar 200 kr/mån.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör källarförråd och matkällare. I källaren finns också bra tvättstuga.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  5 177 kr
 • Andel i BRF
  1,7502 %
 • Andel av årsavg.
  1,7502 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 138 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  455 kr
 • Pantsatt
  Ja

Hushållström ingår och debiteras direkt på hyran efter faktisk förbrukning varje månad.

Driftskostnader
 • Försäkring
  60 kr

Totalt: 60 kr/mån

Driftskostnader för nuvarande ägare. Hushållet består av en vuxen och tre barn. Hushållströmmen deibiteras direkt på hyran och kan variea beronde på faktisk förbrukning.

Bostadsrätts­förening

HSB Vildgåsen
 • Lägenheter
  77 st
 • Hyresrätter
  21 st
 • Lokaler
  1 st

Föreningen äger fastigheten Vildgåsen 1 som är byggd mellan 1967-1968 där man upplåter bostadsrätter och lokaler. Utemöbler och grillplatser finns på gården. Inom förenningen finns även cykelrum och samlingslokal. Gemensamhetsel har införts med individuell avstämning/ betalning via hyresavi. Gruppanslutning för bredband, tv och telefoni.

Ekonomi

Ingen förändring av årsavgiften är beslutad.

Renoveringar

2017 Ventillationsåtgärder påbörjas
2016 Nya lägenhetsdörrar (säkerhetsdörrar)
2014 Föreningen har utökat med ytterligare 2 p-platser vid Freskvägen (Bangårdsgatan 56).
Nya dörrar och fläkt har montrats i sopboden och fjärrvärmematning har monterats till tvättmaskinerna på 56:ans tvättstuga för att spara energi. Ventilationsbyte har påbörjats. Detta kommer att fortgå/spridas ut under ett antal år eftersom det är både kostsamt och utförandemässigt besvärligt.

2012 renoverades all el i föreningen.
2009 har föreningen installerat nya 3-glasfönster.
Nymålade trapphus samt nymålad tvättstuga.

Övrigt

Föreningen ordnar grillkväll på sommaren och grötkväll till jul.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240 - 480 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Bilder

Kök med fantastiskt ljus
Kök med fantastiskt ljus
Inglasad balkong med fantastisk utsikt
Inglasad balkong med fantastisk utsikt
Utsikt från balkong
Utsikt från balkong
MAtplats vid fönster mot Storsjön
MAtplats vid fönster mot Storsjön
Kök
Kök
Välkommen till HSB Vildgåsen vid Minnesgärdet
Välkommen till HSB Vildgåsen vid Minnesgärdet
Kök
Kök
Stor matplats
Stor matplats
Matplats mot balkong
Matplats mot balkong
Sovrum/ vardagsrum
Sovrum/ vardagsrum
Sovrum/ vardagsrum med utgång till balkong mot Storsjön
Sovrum/ vardagsrum med utgång till balkong mot Storsjön
Sovrum/ vardagsrum
Sovrum/ vardagsrum
Inglasad balkong
Inglasad balkong
Balkong med mycket sol
Balkong med mycket sol
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Toalett
Toalett
Arbetsrum/ sovrum
Arbetsrum/ sovrum
Arbetsrum/ sovrum
Arbetsrum/ sovrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall

Planlösning

Område

I närheten

Här bor man bekvämt med mycket goda kommunikationer med bussar (2:an, 6:an och 9:an) som trafikerar Rådhusgatan. Bra utbud av restauranger (Thairestaurang och flera pizzerior) och nära till matvarubutiker (Lidl och Willys). Det finns cykelbana som går in till stan eller bort till Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärde där man också når Sverigeleden.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.