Krondikesvägen 18 F, Blomängen

Slutpris

1 450 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Krondikesvägen 18 F, Blomängen (Östersund)

Ljus och tilltalande 4:a med hörnläge och fantastisk inglasad balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  86 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 746 kr

Varmt välkomna till denna ljusa och stilrent renoverade fyra med stor inglasad balkong & Tegelplans stora serviceutbud runt knuten samt bekvämt promenadavstånd till centrala Östersund.

Välkomnas in gör ni via en hall som sedan även leder in till en inre hall där det finns utrymme för klädavhängning i båda rummen, som även är påkostade med ett snyggt och slittåligt klinkergolv med golvvärme. Lägenheten är praktiskt planerad med två av sovrummen i anslutning till badrummet och gott om förvaring med inbyggda garderober i samtliga sovrum. Det helkaklade badrummet med dusch har även en tvättmaskin som ingår i köpet.

Det renoverade köket i lantlig stil erbjuder gott om förvaring i skåp, lådor och fullhögt skafferi med ventil. Fönstret bidrar med ett härligt ljusinsläpp till hela köket med matplats och väggarna är tilltalande med en stilren vitmålad träpanel och en modern tapet.

Det rymliga vardagsrummet med hörnläge och fönster i två väderstreck erbjuder gott om plats och är lättmöblerat med plats för både soffa, tv-möbel, bokhylla och stor matplats för den som önskar. Härifrån nås den stora inglasade balkongen som verkligen är ett extra rum att njuta av från vår höst. Gott om plats finns här för att med möbler och växter skapa en egen oas att njuta morgonkaffet eller en härliga middag på kvällskvisten.

I källaren finns tvättstuga med torkrum för föreningens medlemmar och här finner ni även två praktiska förråd som medföljer lägenheten. På innergården erbjuder erbjuder föreningen lekplats, grill, utemöbler och lusthus.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område