Lunndörrsvägen 3, Torvalla

Accepterat pris

3 300 000 kr

Visningar
 • 19/6
  19/6, 19:00–20:00 Öppen visning - Välkommen!
 • 26/6
  26/6, 16:30–17:30 Öppen visning - Välkommen!
Lunndörrsvägen 3, Torvalla (Östersund)

Bo barnvänligt i modernt bostadshus!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  163 m²
 • Tomtarea
  960 m²
 • Driftskostnad
  32 030 kr/år

Välkomna till detta moderna Eksjöhus på lugn villagata med strategisk närhet till både förskola och skola. Här kan ni njuta och koppla av i stora sällskapsutrymmen, altan med bästa solläge och en tomt som inbjuder till lekfulla tävlingar för både vuxna och barn.

Från den stora välkomnande hallen kommer ni direkt in i det gästvänliga vardagsrummet på hela 38 kvm som har plats för både matbord och soffgrupp. Här kan ni duka upp för fest och har plats för både släkt och vänner. Fantastiskt ljus från generösa fönsterpartier mot den stora altanen och trädgårdstomten. Vid behov går det att skapa ytterligare ett sovrum av vardagsrummet. Härlig altan som inbjuder till avkoppling och som erbjuder rikligt med sol och är redo för trevliga sommarmiddagar. Stor markis skyddar när värmen från solen blir för stark. Modernt trevligt kök som har plats för hela familjen. I anslutning till köket finns praktisk tvättstuga med groventré. PÅ entréplanet har ni också ett badrum med dusch och gästrum.

Övre plan har ett allrum där familjen kan umgås privat och som kan vara ett perfekt spelrum. Tre rymliga sovrum som har bra förvaring och ett stort badrum med hörnbadkar och duschhörna. Välskött stor trädgårdstomt och rymligt garage med förrådsdel och fjärrstyrd garageport.

Här bor ni ett område i nedre Torvalla som präglas av en lummig trivsam miljö, lekvänliga kvarter och gång/ cykelvägar till både förskola och skola. Närhet till Odensala sportfält som har ett flertal fotbollsplaner, fotbollshall och tennisbanor. Här finns också anslutningsspår till milsvida preparerade skidspår. Bra gång/ cykelvägar och bussförbindelser till Östersunds centrum.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  163 m²
 • Tomtarea
  960 m²
 • Beteckning
  Bondkakan 2
 • Pantbrev
  2 550 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet erbjuder stora sällskapsutrymmen med utgång till längsgående altan som har eftermiddags- och kvällssol. Kök med plats för stort matbord och moderna vitvaror. Tvättstuga med groventré. Badrum som har klinker och golvvärme. Utrustat med duschhörna. Gästrum/ sovrum och rymlig hall med klinker och golvvärme.

VARDAGSRUM
Vardagsrum på 38 kvm som har ekparkettgolv, tapet och generösa fönsterpartier som ger ett mycket bra ljusinsläpp. Har finns gott om plats för stort matbord och soffgrupp. Utgång till längsgående altan som har plats för både loungemöbel, matgrupp och solstolar. rikligt med sol och stor trädgårdstomt.

KÖK
Kök med plats för stort matbord vid fönster mot entrésidan. Ljusa köksluckor, underskåp med lådor och överskåp som ger gott om förvaringsutrymmen. Rostfri diskbänk med dubbelho och bänkskivor i oljad ek. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys, glaskeramikhäll, köksfläkt, inbyggnads ugn & micro samt diskmaskin.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med groventré som har klinker, golvvärme och målade väggar. Rostfri tvättho, skåp och trådbackar. Värmepump. Tvättmaskin och torktumlare från -17. Ingång till klädkammare.

BADRUM
Badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas, spegelskåp, tvättställ och wc-stol.

GÄSTRUM/ SOVRUM
Sovrum som har ekparkettgolv, tapet och fönsterpartier åt två håll.

HALL
Hall med klinker, golvvärme och tapet. Två garderober för praktisk förvaring och bra utrymme för ytterkläder.

ÖVRE PLAN
Övre plan har allrum, tre rymliga sovrum och badrum med både bubbelbadkar och duschhörna.

ALLRUM
Allrum som har trägolv i ek, tapet och stora fönsterpartier som ger mycket bra ljus. Ingång till klädkammare.

SOVRUM
Sovrum (2), master bedroom, har trägolv, tapet, tre inbyggda garderober och fönster mot lugn gård. Sovrum (3) har trägolv, tapet, två inbyggda garderober och fönster mot lugn gård. Sovrum (4) har trägolv, tapet med fondvägg, två inbyggda garderober och fönster mot lugn gård.

BADRUM
Badrum som har klinker och helkaklade väggar. Utrustat med hörn bubbelbadkar, duschhörna, tvättställ, spegelskåp, högskåp och wc-stol. Takfönster ger bra ljusinsläpp.

TV

Via fiberanslutning.

Internet

Bredband via fiber för internet och Ip-telefoni.

Tillträde

Tillträde 1/10 eller enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ planshus
 • Byggår
  2006
 • Grund
  Betongplatta
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Taktegel
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Elförbrukning
  17 400 kWh/år
 • Uppvärmning
  Värmepump
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-06-07
 • Prestanda
  57 kWh/m²/år
 • Energiklass
  C
Renoveringar

Altan sommaren -07.

Exteriör

Tomt

Välplanerad trädgårdstomt.

Uteplats

Längsgående altan med eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

Garage på betongplatta, delvis isolerat, med förrådsdel. Automatisk fjärrstyrd garageport.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  19 500 kr
 • Vatten/avlopp
  4 500 kr
 • Renhållning
  3 200 kr
 • Försäkring
  4 830 kr

Totalt: 32 030 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av 4-5 personer i hushållet. I uppvärmning ingår hushållsström. Förbrukningen i snitt de senaste två åren har uppgått till 17 400 kwh.

Observera att driftskostnaderna kan skilja sig åt beroende på avtal och förbrukning.

Taxering
 • Totalsumma
  2 584 000 kr
 • Byggnad
  2 227 000 kr
 • Mark
  357 000 kr
 • Värdeår
  2006
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Ändring Av Dp (2003-12-17) Detaljplan (1992-04-28)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2019-06-05 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 760 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till detta barnvänliga område.
Välkomna till detta barnvänliga område.
Stor altan med bästa solläge.
Stor altan med bästa solläge.
Vardagsrum med fantastiskt ljus.
Vardagsrum med fantastiskt ljus.
Härlig rymd!
Härlig rymd!
Vardagsrum att trivas i.
Vardagsrum att trivas i.
Hall och vardagsrum.
Hall och vardagsrum.
Stort matsalsbord!
Stort matsalsbord!
Mycket ljus och utgång till stor altan.
Mycket ljus och utgång till stor altan.
Altan att umgås på med markis.
Altan att umgås på med markis.
Modernt kök.
Modernt kök.
Matplats vid fönster mot entrésidan.
Matplats vid fönster mot entrésidan.
Stor kyl & frys.
Stor kyl & frys.
Kök
Kök
Praktisk tvättstuga med groventré.
Praktisk tvättstuga med groventré.
Hall
Hall
Hall
Hall
Badrum entréplan.
Badrum entréplan.
Gästrum/ sovrum
Gästrum/ sovrum
Allrum med mycket ljus.
Allrum med mycket ljus.
Allrum för samvaro och för barnen.
Allrum för samvaro och för barnen.
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom med hel garderobsvägg.
Master bedroom med hel garderobsvägg.
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum från allrum.
Sovrum från allrum.
Badrum med bubbelbadkar.
Badrum med bubbelbadkar.
Badrum övre plan.
Badrum övre plan.
Garage med fjärrstyrd port.
Garage med fjärrstyrd port.

Planlösning

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.