Ängevägen 26F, Brunflo

Slutpris

795 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ängevägen 26F, Brunflo (Östersund)

Minifyra med egen ingång!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  77 m²
 • Månadsavgift
  4 206 kr

Välkommen till denna ljusa och trivsamma 3:a som är belägen i ett trivsamt område med närhet till det mesta. Lägenheten är ombyggd så att den idag erbjuder 4 rum varav 3 sovrum. Här bor ni med perfekt läge, lugnt och stilla i ett bilfritt område men ändå med närhet till det mesta.

En charmig farstukvist med vit ytterdörr och stilfullt halvmånefönster välkomnar er in i denna rymliga ombyggda trerummare. Lägenheten är välplanerad och har ett flertal stora fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp. Köket har vit köksinredning och mellan matplats och vardagsrum är det öppen planlösning. Matplatsen rymmer ett sällskap på 4-6 personer.

Vardagsrummet har gott om plats för soffa, tv-möbel och bokhylla om så önskas. Från vardagsrummet kommer ni åt två sovrum. Där det ena är klädkammaren som byggts till. Badrummet renoverades 2006 av föreningen och har egen tvättmaskin. Precis vid entrén ligger ett större sovrum där även dubbelsängen får plats. I källaren finns också ett eget förråd med goda förvaringsmöjligheter. Passa på att bli ägare till ett trivsamt och bekvämt boende med egen ingång i lugna kvarter!

Bostadsrättsföreningen har egen bagarstuga, lekpark, verkstad, tvätthall och samlingslokal som rymmer både släkt och vänner. I det absoluta närområdet finns hälsocentral, apotek, folktandvård, dagis och förskola. Gångavstånd till skola, service och affär. Här bor och trivs människor i alla åldrar!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.