Rådhusgatan 61 E, Odenslund

Slutpris

1 240 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rådhusgatan 61 E, Odenslund (Östersund)

Nu är denna välplanerade och stilrena tvåa redo för en ny ägare. Populär & stabil BRF med bra läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  51 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  2 786 kr

I omtyckt och stabil bostadsrättsförening med låga månadsavgifter finner ni denna välplanerade och renoverade lägenhet med högt i tak och stilrena materialval. Den generösa takhöjden och de stora fönstren bidrar till ljus och rymd och gör att lägenheten känns extra luftig. Köket har plats för matbord och stolar, sovrummet är rymligt med goda förvaringsmöjligheter och hallen är utrustad med flertalet garderober samt städskåp. Under varmare vår och sommardagar finns här en balkong med sydöstligt läge där ni kan njuta av solen och ta en kopp kaffe.

Som granne har ni här dessutom Edenbos konditori där ni kan njuta av en god frukost, lunch eller ta en fika och i närheten finns även gym, restaurang och mataffär. Dessutom finner ni goda bussförbindelser utmed Rådhusgatan där bussen stannar strax utanför huset.

I bostadsrättsföreningen finns tvättstugor i varje hus och även gemensamhetslokaler såsom bastu och relax exempelvis. Med bara några minuters promenad kan ni vara i Östersunds centrum med allt vad det har att erbjuda. Inom gångavstånd finns även gymnasieskolor och Mittuniversitetet.

Ta chansen att bli ägare till en mycket trivsam och stilrent renoverad tvåa med närhet till universitet, gym, matvarubutik och centrum.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.