Odensängsvägen 10, Odenslund

Slutpris

1 100 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Odensängsvägen 10, Odenslund (Östersund)

Ljus och välplanerad 2:a med soligt läge

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  53 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 384 kr

Välkomna till en ljus och modern lägenhet med härlig balkong som bjuder på bra solläge. Bredband ingår i avgiften och här finns hiss.
Badrummet renoverades 2012 och är fräscht med kakel och klinker i sobra färger. I övrigt har lägenheten genomgående vitmålade väggar och renoverat kök.

Här bor ni ett stenkast från Tegelplan som erbjuder affär, gym och annan service. Med gångavstånd till stan och universitet är detta ett perfekt läge!

Bostadsrättsföreningen Björktrasten har en stabil ekonomi och större renoveringar har utförts de senaste åren. Gemensam tvättstuga finns på Odensängsvägen 12 och nås via källaren i detta hus. Två förråd hör till lägenheten och inom föreningen finns ett övernattningsrum som går att hyra för en billig peng. Innergården är utrustad med lekplats, utemöbler, grönytor och egen grillplats.

Välkomna på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.