Smedjegatan 18, Frösön - Hornsberg

Accepterat pris

1 675 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Smedjegatan 18, Frösön - Hornsberg (Östersund)

Perfekt läge i lugn miljö!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  94 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  4 155 kr

Välkomna till Hornsberg på Frösön och detta lugna område där ni har gångavstånd till både Frösö båthamn vid Storsjön och stadens puls via gångbro. Väldisponerad lägenhet med vardagsrum och kök samt balkong med eftermiddagssol mot den härliga innergården med lek- och grillplats. Låg månadsavgift där både tv och hushållström ingår.

Modernt ljust kök med plats för hela familjen vid stort matbord som har fönster mot innergården. Bra förvaring i skåp och lådor. Ny stor kyl & frys samt diskmaskin. Vardagsrum med härligt ljus och utgång till möblerbar balkong med trädäck där ni kan koppla av och njuta av eftermiddagssolen. Tre rymliga sovrum med bra förvaring och trevlig utsikt. Badrum med badkar. Separat gästtoalett. Separat placering av tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Bra parkeringsmöjligheter där en carport finns ledig till köparen.

På Frösön så har ni trevliga promenadstråk där ni snabbt tar er ner till Storsjön. Vill ni istället njuta av en milsvid vy eller fjällutsikt kan ni ta er rakt upp på Frösöberget som har eljusspår eller runt det om ni önskar ta en lite längre promenad. Här bor ni med naturen inpå knuten men samtidigt med bekvämligheter som restaurang, café, förskola och skola inom bekvämt avstånd. På 10 minuter kan ni även promenera in till Östersunds centrum och ta del av allt som det har att erbjuda.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  94 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  8 / 1102

Våningsplan 2 av 2.

Interiör

Rumsbeskrivning: PLANLÖSNING
Trevlig planlösning med ljust kök med plats för stort matbord vid fönster mot innergården. Vardagsrum med utgång till balkong med plats för utemöbler. Tre rymliga sovrum med bra förvaring och vy mot lugn gata samt delar av Frösön. Badrum och gästtoalett. Separat utrymme för tvättmaskin och torktumlare.

KÖK
Trivsamt kök med plats för stort matbord vid fönster mot den lugna innergården. Släta ljusa luckor, vitrinskåp och gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Dubbelho och engreppsblandare. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys från -18, spis med häll & varmluftsugn från -19, rostfri kolfilterfläkt -04 och diskmaskin från -16. Trämönstrad matta och målade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med laminatgolv, tapet och bra ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Här går det att möblera med soffgrupp, bokhylla och matsalsbord. Utgång till möblerbar balkong med trädäck, markis och eftermiddagssol.

BADRUM
Badrum, renoverat -03, med våtrumsmatta och väggmatta. Utrustat med badkar, tvättställ, spegelskåp och wc-stol.

SOVRUM
Sovrum (1) har ekparkettgolv, tapet, tre garderober och fönster med trevlig utsikt mot öster. Sovrum (2) har trägolv, tapet och fönster mot lugn gata. Sovrum (3) har trägolv, tapet, tre garderober och fönster mot lugn gata.

GÄSTTOALETT
Gästtoalett med klinkergolv och målade väggar. Utrustat med tvättställ med underskåp, spegel, överskåp och wc-stol.

TVÄTT
I utrymme mot extra ytterdörr finns tvättplats med tvättmaskin från -12 och torktumlare från -00.

HALL
Hall med trämönstrad matta och liggande vitmålad träpanel. två garderober och bra utrymme för ytterkläder.

TV

Basutbud av tv-kanaler från ComHem.

Internet

Bredband med eget abonnemang från ComHem.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  1973
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Prestanda
  188 kWh/m²/år
Renoveringar

Renoverat badrum -03, ny diskmaskin -16, ny stor kyl & frys -18, spis med varmluftsugn -19.

Exteriör

Uteplats

Möblerbar balkong med trädäck, markis och eftermiddagssol.

Bilplats

7 garageplatser. Går att hyra för 200 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
6 parkeringsplatser. Går att hyra för 100 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 10 carportplatser. Går att hyra för 130 kr/mån. separat kö. Finns ledig för köparen.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör källarförråd. I källaren finns renoverad tvättstuga med nya maskiner samt cykelförråd.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 155 kr
 • Andel i BRF
  6,1536 %
 • Repfond
  2 780 kr
Driftskostnader
 • Försäkring
  75 kr

Totalt: 75 kr/mån

Driftskostnader för nuvarande ägare.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

Brf Skräddaren
 • Lägenheter
  18 st

Familjär bostadsrättsförening centralt på Frösön som äger fastigheten Skräddaren 1, uppförd 1973, och upplåter lägenheter som bostadsrätter till medlemmarna. Föreningen har hobbylokal med pingisbord, samlingslokal samt cykelförråd inomhus. Föreningen har 7 garageplatser, 10 carport platser och 6 parkeringsplatser med stolpe.

Ekonomi

Stabil förening med god ekonomi som följer en långsiktig underhållsplan.

Renoveringar

Förening har renoverat/ bytt fönster till energiglas -04, byggt om innergården -05, utvändig målning -06, nytt yttertak -07, renovering tvättstuga samt nya maskiner -16. Föreningen har god kontroll på stammarna (ej gjutjärn) och några stora åtgärder är inte planerade. Det finns inget beslut om avgiftshöjning i föreningen.

Gårdsplan

Trevlig innergård med lekplats, grillplats och utemöbler.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna på Smedjegatan 18
Välkomna på Smedjegatan 18
Balkong att njuta på
Balkong att njuta på
Balkong med eftermiddagssol
Balkong med eftermiddagssol
Ljust trevligt kök
Ljust trevligt kök
Kök med plats för stort matbord
Kök med plats för stort matbord
Vardagsrum med mycket bra ljusinsläpp
Vardagsrum med mycket bra ljusinsläpp
Vardagsrum att trivas & umgås i
Vardagsrum att trivas & umgås i
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök med fönster mot innergården
Kök med fönster mot innergården
Kök med bra förvaring
Kök med bra förvaring
Snygga luckor
Snygga luckor
Kök mot vardagsrum
Kök mot vardagsrum
Kök mot vardagsrum och innergården
Kök mot vardagsrum och innergården
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom
Badrum med badkar
Badrum med badkar
Sovrum nr 2
Sovrum nr 2
Sovrum nr 2
Sovrum nr 2
Sovrum nr 3
Sovrum nr 3
Sovrum nr 3
Sovrum nr 3
Hall
Hall
Hall
Hall
Gästtoalett
Gästtoalett
Bra parkeringsmöjligheter
Bra parkeringsmöjligheter

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.