Ottfjällsvägen 60, Torvalla

Slutpris

435 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ottfjällsvägen 60, Torvalla (Östersund)

Rymlig lägenhet som erbjuder stort kök och vardagsrum med generösa fönsterpartier samt balkong mot i

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  41 m²
 • Våningsplan
  3 av 4
 • Månadsavgift
  2 954 kr

Rymlig lägenhet som erbjuder stort kök och vardagsrum med generösa fönsterpartier mot insynskyddande skogsområde. Här bor ni i lugnt område nära naturen med bra service och bussförbindelser.

Välkommen in i det härliga köket som har plats för stort matbord vid fönster mot det insynskyddande skogsområdet. Här kan ni känna er trygg och bara koppla och njuta av lugnet. Köket har gott om förvaringsutrymmen. Vardagsrummet har generösa fönsterpartier mot skogsområdet som ger rummet mycket bra ljusinsläpp. Här finns bra plats för både säng, soffgrupp och förvaring. Utgång till möblerbar balkong där ni kan lapa förmiddagssol och avnjuta både frukost, lunch och middag i lugn trivsam miljö. Rymligt badrum med dusch och hall med bra utrymme för ytterkläder.

Här bor ni i lugnt trivsamt område med närhet till skog- och mark. Bra cykelvägar mot Odensala och Östersunds centrum samt bra bussförbindelser. I föreningen finns en kvarterslokal som är utrustad med kök och toalett. Här finns även tillgång till bastu och solarium. I avgiften ingår både kabel-tv och bredband. Lediga parkeringsplatser finns för närvarande.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.