Genvägen 58C

Eller högstbjudande

1 650 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Genvägen 58C (Östersund)

Stor femrummare med generösa sällskapsytor och gavelläge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  102 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  5 213 kr

Nu har ni chansen att förvärva en av få större lägenheter i omtyckta Karlslund med stora sällskapsytor och öppen spis (ej eldningsbar). Lägenheten har ett renoveringsbehov men har stor potential att bli ert nästa drömboende!

Två trappor upp finner ni denna stora femrummare i populär förening. Direkt ni kliver in över tröskeln välkomnas ni av en rymlig och möblerbar hall som även är utrustad med städskåp. Gott om väggyta finns för spegel och fotografier. I anslutning till hallen finns även en mindre toalett för gäster och ett större badrum som är renoverat av föreningen.

En större öppning tar er in till vardagsrummet och gavelläget gör att rummet känns extra ljust och luftigt. Med en härlig rymd och sällskapsytor för både soff- och matsalsmöbel blir detta ett lyckat koncept. Den vackra öppna spisen är ej eldningsbar men rymmer istället flertalet stearinljus som ger den rätta mysfaktorn. Stenskivor är infällt i parkettgolvet på ett snyggt sätt och fungerar som gnistskydd.

Köket kan nås både från matrummet och hallen. Här finns gott om förvaring i skåp och lådor samt plats för ett matbord för 4-5 personer. Lägenheten rymmer dessutom tre sovrum i bra storlek och gott om förvaringsmöjligheter finns i flertalet garderober.

Bostadsrättsföreningen är välskött och större renoveringar har utförts under åren. På den mysiga innergården finns lekplats och grönytor. Tvättstuga finns i samma byggnad och två förråd hör till lägenheten. Ett övernattningsrum finns att hyra för en symbolisk summa. Ett stenkast från lägenheten finns livsmedelsbutiken Matmästaren som har postservice och i samma byggnad finns även Karlslunds krog .

Med gångavstånd till centrum och närhet till skid- och motionsspår blir det inte bättre. Ta möjligheten att bli ägare av en stor lägenhet med perfekt läge i en trivsam miljö!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  102 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  33
Interiör

Entré/hall: Entrén välkomnar med en hatthylla som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och längre in i hallen finns ett städskåp. Den stora möblerbara hallen rymmer byrå om så önskas och gott om väggyta finns för spegel och fotografier. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger en platsmatta.

Kök/matplats: Köksinredningen har vita skåp och lådfronter och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Bänkskivan ger goda arbetsytor och ovanför sitter ett vitt kakel. Under överskåpen sitter charmiga specerifack i glas där kryddor och torrvaror får plats. Köksutrustningen består av kyl/frys från Whirlpool, spis/ugn från Cylinda, spisfläkt från Cylinda och rostfri diskho. Matplatsen rymmer ett matbord för 4-5 personer. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger en ljus golvmatta.

Vardagsrum: Via en större öppning nås vardagsrummet som bjuder på stora sällskapsytor och känns ljust och luftigt. Här finns gott om plats för soffa, tv-möbel och bokhyllor. Pricken över i:et är den vackra öppna spisen (ej eldningsbar) som ger den rätta mysfaktorn sena kvällar. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger ett parkettgolv i ek. Härifrån nås även balkongen som rymmer ett mindre bord och stolar.

Matrum: I anslutning till kök och vardagsrum finns matrummet som rymmer en större matsalsmöbel. Här finns även ett infällt skåp i väggen som rymmer porslin och dukar. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger ett parkettgolv i ek.

Sovrum: Detta sovrum rymmer dubbelsäng och sängmöbler. Här finns garderob med tillhörande överskåp som underlättar förvaringen. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger en ljus golvmatta.

Sovrum: Detta sovrum rymmer säng, skrivbord och bokhylla. Här finns två garderober med tillhörande överskåp som underlättar förvaringen. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger en plastmatta.

Sovrum: Detta sovrum rymmer säng, byrå och skrivbord. Här finns en garderob med tillhörande överskåp som underlättar förvaringen. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger en plastmatta.

Badrum: Badrumsinredningen består av toalettstol från Gustavsberg, handfat, spegel, badrumsskåp och duschhörna. Det är förberett med el, avlopp och vatten om man vill installera tvättmaskin. Väggarna är klädda i vitt kakel och målad väv. På golvet ligger en lila plastmatta.

Toalett: Inredningen består av toalettstol från Gustavsberg, handfat och spegel. Väggarna är klädda i målad väv och på golvet ligger en lila plastmatta.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: Com Hem eller Tele2.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1953
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2010-02-24
 • Prestanda
  136 kWh/m²/år
Renoveringar

2017/2018 Balkongerna renoverades.

2011 Elsanering.

2002 Fönsterbyte.

1995 Badrum renoveras.

Exteriör

Uteplats

Balkong.

Bilplats

11 garageplatser. Går att hyra för 280 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
20 parkeringsplatser. Går att hyra för 130 kr/mån. Till parkeringsplatser är det separat kö.
12 carportplatser. Går att hyra för 205 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  5 213 kr
 • Andel i BRF
  3,5719 %
 • Andel av årsavg.
  3,6481 %
 • Repfond
  1 556 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr
Driftskostnader
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 100 kr/mån

Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hushållselen debiteras medlemmen efter individuell mätning på varje lägenhet.

Bostadsrätts­förening

Riksbyggen Östersundshus nr 9
 • Lägenheter
  48 st
 • Äkta förening
  Ja

I föreningen finns övernattningsrum, samlingslokal, hobbyrum/vallarum, soprum, cykelförråd och uteplats/grillplats. Det finns även en tvättstuga och grovtvättstuga på Genvägen 58. Det finns inga obligatoriska åtaganden för medlemmarna i föreningen men det anordnas frivilliga städdagar som brukar avslutas med grillning på gården eller något annat trevligt. I föreningen finns 48 lägenheter fördelade på två hus med adresserna Genvägen 58 A-C och Samuel Permans Gata 37 A-C.

Ekonomi

Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi.

Det finns i dagsläget inga beslut tagna om kommande avgiftshöjningar.

Höjning gjordes under 2018 med 5% p.g.a balkongrenovering.
Höjning gjordes 1 september 2017 med 3 %.
Höjning gjordes 1 januari 2015 med 5 %.

Renoveringar

2017 Balkongerna renoverades.

2011 Elsanering.

2002 Fönsterbyte.

1995 Badrum renoveras.

Övrigt

Riksbyggen Brf Östersundshus 9 är en välskött och trivsam förening i centrala delarna av Östersund. Det tar endast 5 minuter att gå ner till centrum. Granne med föreningen finns en matvarubutik med postservice och ett stenkast bort finner man Björkbackaparken, belysta längdskidspår och bouleplan. I omtyckta Karlslund finns också frisör, skolor, dagis, restaurang m.m.

Dokument

Övrig information

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Välkommen till Genvägen 58 C
Välkommen till Genvägen 58 C
Toalett
Toalett
Badrum
Badrum
Sovrum
Sovrum
Hall
Hall
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Stora ytor i vardagsrummet
Stora ytor i vardagsrummet
Öppen spis som ger en extra mysfaktor
Öppen spis som ger en extra mysfaktor
Matrum
Matrum
Matrum
Matrum
Kök
Kök
Kök med plats för matbord
Kök med plats för matbord
Kök
Kök
Vy från balkongen
Vy från balkongen
Vy mot innergården
Vy mot innergården
Vy mot gaveln
Vy mot gaveln

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.