Genvägen 58C

Slutpris

1 500 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Genvägen 58C (Östersund)

Stor femrummare med generösa sällskapsytor och gavelläge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  102 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  5 213 kr

Nu har ni chansen att förvärva en av få större lägenheter i omtyckta Karlslund med stora sällskapsytor och öppen spis (ej eldningsbar). Lägenheten har ett renoveringsbehov men har stor potential att bli ert nästa drömboende!

Två trappor upp finner ni denna stora femrummare i populär förening. Direkt ni kliver in över tröskeln välkomnas ni av en rymlig och möblerbar hall som även är utrustad med städskåp. Gott om väggyta finns för spegel och fotografier. I anslutning till hallen finns även en mindre toalett för gäster och ett större badrum som är renoverat av föreningen.

En större öppning tar er in till vardagsrummet och gavelläget gör att rummet känns extra ljust och luftigt. Med en härlig rymd och sällskapsytor för både soff- och matsalsmöbel blir detta ett lyckat koncept. Den vackra öppna spisen är ej eldningsbar men rymmer istället flertalet stearinljus som ger den rätta mysfaktorn. Stenskivor är infällt i parkettgolvet på ett snyggt sätt och fungerar som gnistskydd.

Köket kan nås både från matrummet och hallen. Här finns gott om förvaring i skåp och lådor samt plats för ett matbord för 4-5 personer. Lägenheten rymmer dessutom tre sovrum i bra storlek och gott om förvaringsmöjligheter finns i flertalet garderober.

Bostadsrättsföreningen är välskött och större renoveringar har utförts under åren. På den mysiga innergården finns lekplats och grönytor. Tvättstuga finns i samma byggnad och två förråd hör till lägenheten. Ett övernattningsrum finns att hyra för en symbolisk summa. Ett stenkast från lägenheten finns livsmedelsbutiken Matmästaren som har postservice och i samma byggnad finns även Karlslunds krog .

Med gångavstånd till centrum och närhet till skid- och motionsspår blir det inte bättre. Ta möjligheten att bli ägare av en stor lägenhet med perfekt läge i en trivsam miljö!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Välkommen till Genvägen 58 C
Välkommen till Genvägen 58 C
Toalett
Toalett
Badrum
Badrum
Sovrum
Sovrum
Hall
Hall
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Stora ytor i vardagsrummet
Stora ytor i vardagsrummet
Öppen spis som ger en extra mysfaktor
Öppen spis som ger en extra mysfaktor
Matrum
Matrum
Matrum
Matrum
Kök
Kök
Kök med plats för matbord
Kök med plats för matbord
Kök
Kök
Vy från balkongen
Vy från balkongen
Vy mot innergården
Vy mot innergården
Vy mot gaveln
Vy mot gaveln

Planlösning

Område