Lasarettsvägen 8, Backe

Accepterat pris

375 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Lasarettsvägen 8, Backe (Strömsund)

Stort hus med egen brygga.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  90 m²
 • Tomtarea
  2 360 m²
 • Driftskostnad
  45 450 kr/år

På strandtomt centralt i Backe ligger detta trivsamma bostadshus. Huset har energieffektiv uppvärmning via jordvärmeanläggning och det ligger trivsamt lummigt mellan landsvägen och en kanal som flyter ut i Noret. Fastigheten erbjuder ett stort boningshus med stor vidbyggd carport och bra förrådsutrymmen. På tomten finns goda parkeringsytor och på husets baksida kan man enkelt doppa fötterna i kanalen som stillsamt porlar förbi fastigheten.

Entréplanet erbjuder stort fullutrustat kök, stor matplats och vardagsrum med öppen spis. På entréplan finns även badrum, pannrum med groventré och angränsande till köket finns ett trevligt uterum. Övre plan har tre sovrum, varav ett har en murad öppen spis. På övre plan finns även en WC, möblerbar hall och förvaringsutrymmen. I källaren finns jordvärmeanläggningen. Vidbyggt på huset finns stor carport med vedförvaring. Från carporten kommer man åt snickarbod och flertal praktiska utrymmen. Den uppväxta och lummiga tomten är lugn, frifull och här finns en lekstuga. Vid kanalen finns en äldre brygga.

Praktiskt boende i centrala Backe där ni har gångavstånd till skola, matbutik samt övrig service. Välkomna!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  90 m²
 • Biarea
  26 m²
 • Tomtarea
  2 360 m²
 • Beteckning
  Backe 3:18
 • Pantbrev
  31 600 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING - ENTRÉPLAN:
HALL
En rymlig hall med bra utrymme till klädavhängning. Här är det trägolv och panelade väggar.

FÖRRÅD
Ett praktiskt förråd med trägolv och panelade väggar. Här finns hyllor till förvaring.

BADRUM
Badrummet har plastmatta på golvet och väggarna kläs med träpanel. I badrummet finns vägghängd WC, tvättmaskin, handfat, paxfläkt, dusch och skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

KÖK
Ett rymligt och fullutrustat kök. Här finns gott om skåp och lådor och köket är utrustat med: Kyl/frys (Electrolux), spis med varmluftsugn (Electrolux, 2015), spiskåpa (Thermex, kolfilter) och diskmaskin (Husqvarna, 2017). I köket finns gott om arbetsytor på köksö och på bänkskivorna. Ovan bänkskivorna sitter ett kakel som stänkskydd. Köket ligger i öppen planlösning mot matrumsdel och i vinkel nås även vardagsrummet. Från köket finns utgång till uterum. matrumsdelen är mycket rymlig och här får stort matbord plats. Här är det vävtapet och trägolv.

VARDAGSRUMSDEL
Här ligger ett trägolv och väggarna kläs med vävtapet. Här finns en värmande öppen spis. Vardagsrumsdelen ligger i delvis öppen planlösning med matrum och kök.

PANNRUM
Här är det vävtapet och klinkergolv. Här finns en vedpanna (används ej idag) samt Ack-tank. Härifrån finns dörr till groventré och trappa ner till källaren.

RUMSBESKRIVNING - ÖVRE PLAN

HALL
Här är det trägolv, målade väggar och i taket sitter en pärlspont. Här finns två platsbyggda garderober. Här finns utgång till balkong.

SOVRUM 1
Här är det plastmatta och vävtapet. Snedtak på del av rummet.

SOVRUM 2
Här är det trägolv och vävtapet. Rummet har öppen spis och det finns fyra platsbyggda garderober.

WC
Här är det plastmatta på golv och väggar. Detta rum är utrustat med WC, handfat och badrumsskåp.

ÄLDRE KÖK
Här ligger ett laminatgolv och det är målade väggar. Köksskåp och spiskåpa finns kvar.

SKAFFERI/FÖRRÅD
Här är det trägolv och väggarna kläs med pärlspont. Här finns platsbyggda hyllor.

SOVRUM 3
Här är det trägolv och vävtapet. Två garderober.

FÖRRÅD:
Här är det trägolv och panelade väggar. Hyllor finns till förvaring.

RUMSBESKRIVNING KÄLLARE
Med nedgång från pannrummet kommer man åt denna mindre källare. Här är det betonggolv och betongväggar. Här finns Jordvärmeanläggningen (Thermia Diplomat), en äldre oljepanna (används ej idag) och ett frysskåp.

Internet

Finns ej

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan delvis med källare
 • Grund
  Källargrund och torpargrund
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Elförbrukning
  22 828 kWh/år
 • Uppvärmning
  Jordvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Övrigt

Eldstäder på entréplan är använda de senaste åren, eldstäder på övre plan är inte använda de senaste åren.

Exteriör

Tomt

Tomten angränsar vackert mot en kanal som rinner ut i Noret, vid vattenbrynet finns en äldre brygga. Tomten är uppväxt och grönskande med gräsmatta, buskar och träd. På tomten finns en lekstuga.

Uteplats

Uterum: Med utgång från köket kommer ni åt detta uterum.

Bilplats

Parkering: Det finns gott om utrymme till parkering på gården.
Carport: En rymlig carport finns vidbyggt på bostadshuset.

Övriga byggnader

BOD
Plåttak, grusat golv och trästomme. Delvis öppet mot carporten. ca 10m2
CARPORT
Plåttak, grusat golv, plankgolv, trästomme. Här finns vedförråd. ca 40m2
VIDBYGGD SNICKARBOD
En inredd del vidbyggd på carporten. Här är det plastmatta, en panelad vägg, en garderobsvägg och en vägg med skåp. Här finns arbetsbänk. I anslutning till detta rum finns förrådsrum med 2 frysar. ca 25m2
FÖRRÅD
Detta utrymme är i två plan samt med nedgång till matkällare.
GAMLA TVÄTTSTUGAN
Förrum med torkmöjligheter, trägolv, träpanel på väggar och härifrån finns trappa upp till förvaringsvind.
TVÄTTSTUGAN
Betonggolv och träpanel på väggarna. Här finns golvbrunn.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  33 000 kr
 • Vatten/avlopp
  7 450 kr
 • Försäkring
  5 000 kr

Totalt: 45 450 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  153 000 kr
 • Byggnad
  83 000 kr
 • Mark
  70 000 kr
 • Värdeår
  1939
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  1 148 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan (1965-07-14)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Lasarettsvägen 8
Lasarettsvägen 8
Kanalen
Kanalen
 Matplats och kök
Matplats och kök
Vardagsrumdel med den öppna spisen
Vardagsrumdel med den öppna spisen
 Matplats och kök
Matplats och kök
Kök
Kök
Vardagsrumdel
Vardagsrumdel
Matplats och vardagsrumsdel
Matplats och vardagsrumsdel
Vardagsrumdel med den öppna spisen
Vardagsrumdel med den öppna spisen
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall övre plan
Hall övre plan
Sovrum 2
Sovrum 2
WC övre plan
WC övre plan
Badrum
Badrum
Äldre kök
Äldre kök
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 1
Sovrum 1
Äldre kök
Äldre kök
Uterum
Uterum
Snickarboden
Snickarboden
Snickarboden
Snickarboden
Snickarboden
Snickarboden
Gamla tvättstugan
Gamla tvättstugan
Lasarettsvägen 8 - 1802web
Lasarettsvägen 8 - 1802web
Gamla tvättstugan
Gamla tvättstugan
Förrådsbyggnad
Förrådsbyggnad
Gamla tvättstugan
Gamla tvättstugan
Lasarettsvägen 8
Lasarettsvägen 8
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.