Storgatan 45, Centrum

Accepterat pris

2 575 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Storgatan 45, Centrum (Östersund)

Fantastisk våning, mitt i stan!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  125 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  6 221 kr

Välkommen till denna fantastiska våning med 5 rum och kök på 125 härliga kvadratmeter mitt i Östersunds centrum. När ni kliver in i denna lägenhet slås ni av hur välskött och vilket härligt ljusinsläpp lägenheten har. Lägenheter ger er väldigt stora möjligheter till att trivas. Inte nog med att lägenheten är rymlig och ljus, ni erbjuds egen bastu, egen tvättstuga och balkong mot lugn innergård. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa tapetserade väggar.

Vad sägs om ett högklassiskt kök i ek med allt som den matlagningsintresserade söker efter och plats finns för matbord och ett härligt matrum som bjuder plats för många gäster. Ett stilrent och kvalitativt badrum med duschplats, kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. WC och bastu. Ett ljust och trivsamt vardagsrum där plats för två sittgrupper erbjuds. Tre sovrum varav ett har utgång till balkongen där man gärna njuter av en härlig frukost. Lägenheten är belägen i bostadsrättsförening som bildades 2016 där föreningen köpte fastigheten Staben 1. Föreningen följer en långsiktig underhållsplan.

Välkomna på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  5 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  125 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  0009 / 1201

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våningsplan 3 av 3

Interiör

RUMSBESKRIVNING: HALL
En välkomnande och rymlig hall med plats för klädavhängning. Hallen har ekparkettgolv och ljusa tapetserade väggar. I hallen finns två garderober.

SOVRUM 1
Ett trivsamt sovrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar. Här ryms plats för säng och skrivbord.

TVÄTTSTUGA
En praktisk placerad tvättstuga. Här är det plastmatta på vägg och på golvet.Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin (Elektro Helios), tvättho, garderob och väggskåp.

SOVRUM 2
Här är det ljusa tapetserade väggar och på golvet ligger en ekparkett. Detta sovrum har 6 st garderober.

HALL VID BADRUM
En mindre hall med platsbyggt skåp till förvaring. Här ligger ekparkett och det är tapetserade väggar.

BADRUM/BASTU
Rymligt badrum där utrymme finns för relaxhörna. Här är det klinkergolv och kaklade väggar. Dusch med glasdörr, handfat, spegel och härlig bastu. I bastun är det plastmatta på golvet och aggregat från Tylö.

WC
Med egen dörr från badrummet kommer ni åt ett separat WC-rum. Här är det kaklade väggar och klinkergolv. Här finns WC (IFÖ), handfat och spegel.

SOVRUM 3
Detta sovrum har glasförsedd dubbeldörr och här finns utgång till lägenhetens balkong som vetter mot föreningens innergård. Här är det tapetserade väggar och på golvet ligger en ekparkett.

VARDAGSRUM
Ett stort och härligt vardagsrum med plats för soffa och sittgrupp. Här är det tapetserade väggar och golvet kläs med ekparkett. Härligt ljusinsläpp. Bred öppning mot matrummet.

MATRUM
Ett rymligt matrum där ett stort matbord får plats. Härligt ljusinsläpp och bred öppning mot vardagsrummet. Här är det ekparkett och tapetserade väggar.

KÖK
Ett rymligt och lättarbetat kök med köksluckor och lådfronter i ek. Köket har ekparkett och tapetserade väggar käket rymmer plats för matbord för 6-8 personer. Köket erbjuder bra arbetsytor, kakel som stänkskydd och laminerad bänkskiva. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys (Cylinda), diskmaskin (Cylinda), fläkt (Futurum) och spis med ugn (Cylinda)

TV

Kabel-Tv (ingår i avgiften)

Internet

ComHem (mot eget abonnemang)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
 • Byggår
  1986
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluftsventilation
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2010-01-19
 • Prestanda
  137 kWh/m²/år
Renoveringar

Köket renoverades 2006.

Exteriör

Uteplats

Balkong med trätrall som vetter mot föreningens lugna innergård.

Bilplats

8 st motorvärmarplatser. Finns inga lediga, ingen kö. Kostar 500kr/mån

Övriga utrymmen

Tillhörande lägenheten finns ett stort och rymligt vindsförråd (Galler).

Ekonomi

 • Månadsavgift
  6 221 kr
 • Andel i BRF
  13,8889 %
 • Andel av årsavg.
  14,9343 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr

I avgiften ingår: Värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnader
 • El
  300 kr
 • Försäkring
  80 kr

Totalt: 380 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Staben 1
 • Lägenheter
  12 st
 • Hyresrätter
  1 st
 • Äkta förening
  Ja

Brf Staben 1 ombildades 2016 till bostadsrättsförening. Vid ombildningen köpte bostadsrättsföreningen fastigheten Staben 1 och ombildade den till bostadsrätt. Föreningen fick då en granskad och godkänd ekonomisk plan som registrerats hos bolagsverket med beräkningar av kostnader och intäkter som grund för föreningens behov av renoveringar samt avgiftshöjningar. Fastigheten har statusbesiktats som grund för och planering av underhåll. Inga beslut om framtida avgiftshöjningar

Ekonomi

Inga beslutade avgiftshöjningar.

Renoveringar

Följer underhållsplanen.

Gårdsplan

Egen inhägnad gård med utemöbel, gräsytor och buskar.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.
Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Matrum
Matrum
Kök
Kök
Badrum
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Badrum
Badrum
WC
WC
Bastu
Bastu
Sovrum 3
Sovrum 3
Vardagsrum/Matrum
Vardagsrum/Matrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Matrum
Matrum
Balkong
Balkong

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.