Vallsved 140

Eller högstbjudande

675 000 kr

Högsta bud

575 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 575 000 kr 12/06 10:13 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Vallsved 140 (Östersund)

Trivsamt och välskött fritidshus med avskilt läge!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  43 m²
 • Tomtarea
  1 682 m²
 • Driftskostnad
  6 506 kr/år

Välkomna till ett mysigt fritidshus med härligt stor tomt och ett avskilt läge men med närhet till Locknesjön. Beläget knappt en mil från Brunflo och ca 2,5 mil från Östersund. Till Storsjöbygdens golfbana är det ca 3 km och där finns även en trevlig restaurang.

En inglasad altan välkomnar er upp till stugan och här sitter man mer än gärna sena sommarkvällar och njuter av lugnet. Altanen är utrustad med infravärmare och plats finns för soffor och bord. Från entrén nås både storstuga och sovrum. I anslutning till sovrummet finns köket som är utrustat med kyl/frys, spis/ugn, spisfläkt, mikro och diskho. I storstugan sitter en braskamin som både värmer gott och ger en extra mysfaktor. Stugan rymmer 2-4 bäddar och i gäststugan finns ytterligare två sängplatser. Badrummet finns i en separat byggnad och är utrustat med en mulltoalett, handfat, duschkabin, tvättmaskin och en mindre varmvattenberedare. Ett gediget fritidshus med hög mysfaktor!

På tomten finns förutom stugan och badrum/gästdel också snickarbod, förråd/redskapsbod, lekstuga och en jordkällare. Tomten är vackert inramad av en häck på ena sidan. Här finns vacker stensättning, buskar, bärbuskar och träd. Plats finns även för lekställning eller studsmatta på tomten. Stugan säljs med inventarier och en del verktyg samt maskiner så det är bara att flytta in.

I Brunflo finns det mesta inom service såsom livsmedelsaffär, bensinmack, konditori och restaurang/gatukök.

Ta chansen att bli ägare till denna trevliga fastighet. Med närhet till Locknesjön och härliga strövområden är detta ett trivsamt fritidsboende med en hänförande miljö!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om detta fritidshus eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Boarea
  43 m²
 • Tomtarea
  1 682 m²
 • Beteckning
  Lassbyn 1:45
 • Pantbrev
  4 000 kr

Areauppgifter enligt säljaren

Interiör

Inglasad altan: Den inglasade altanen är utrustad med skjutpartier i glas, rullgardiner, infravärmare och ett gediget trägolv. Gott om plats finns för bord och soffor och härifrån har man utsikt över tomten.

Entré: Från den inglasade altan nås entrén från en vit entrédörr med fönster. Entrén har stenmönstrad plastmatta på golvet och på väggarna sitter det träpanel. Väggkrokar finns för att hänga av sig ytterkläder.

Sovrum: Detta rum rymmer sängar, bord och stolar. En hörngarderob med dörrar och lådor erbjuder god förvaring. Väggarna är klädda i träpanel och på golvet ligger en träfärgad plastmatta.

Storstuga: Plats finns för matbord, soffa, soff-bord och tv-möbeln. Pricken över i:et är braskaminen från Jötul som både värmer gott och ger en extra mysfaktor. På golvet ligger ett trägolv och väggarna är klädda i träpanel.

Kök: Köksinredningen går i vitt och kommer från IKEA. Köksutrustningen består av spis/ugn från Ideline, spisfläkt från Elctrolux, kyl/frys från Gram, mikro och rostfri diskho. Arbetsbänken är i laminat och här finns även en öppning i väggen ut mot storstugan. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en plastmatta.

Badrum/gästdel: Badrumsinredningen består av mulltoalett, duschkabin, handfat, spegelskåp, väggskåp, varmvattenberedare och tvättmaskin. Väggarna är klädda i tapet och på golvet ligger en plastmatta.

Gästdelen rymmer två sängplatser och är utrustat med en mindre kyl. Väggarna är målade och på golvet ligger ett trägolv.

TV

Tv-antenn.

Internet

Det är anmält för fiber till IP-only som kan överlåtas till den nye ägaren.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan
 • Byggår
  1969
 • Grund
  Gjutna plintar
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Liggande träpanel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Elförbrukning
  1 548 kWh/år
 • Uppvärmning
  Direktverkande el och braskamin
 • Vatten/avlopp
  Borrad brunn, Avlopp saknas (stenkista finns dit gråvattnet går). Mulltoalett i badrum.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Behövs ej
Renoveringar

1975

Exteriör

Tomt

Trivsam tomt med träd, buskar, stensättning, jordkällare och flaggstång.

Uteplats

Inglasad altan med infravärmare.

Bilplats

Grusad plan där plats finns för bil.

Övriga byggnader

Snickarbod.
Redskapsbod/förråd.
Badrum/gästrum.
Jordkällare.
Lekstuga.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  4 178 kr
 • Sotning
  267 kr
 • Försäkring
  2 061 kr

Totalt: 6 506 kr/år

I siffran för uppvärmning ingår hushållsel. Sotning görs vartannat år och kostnaden är 534/2=267 kr per år.

Taxering
 • Totalsumma
  243 000 kr
 • Byggnad
  122 000 kr
 • Mark
  121 000 kr
 • Värdeår
  1969
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  1 822 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Avtalsservitut: Brunn Mm, 23-IM1-78/3405.1

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-760 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Vy över stugan och tomt
Vy över stugan och tomt
Vy över stugan
Vy över stugan
Vy över tomt och stuga
Vy över tomt och stuga
Välskött stuga med inglasad altan
Välskött stuga med inglasad altan
Vy över tomt och stuga
Vy över tomt och stuga
Inglasad altan med infravärmare
Inglasad altan med infravärmare
Härlig tomt
Härlig tomt
Vy över byggnader, jordkällare och stensättning
Vy över byggnader, jordkällare och stensättning
Vy över stugan och tomt
Vy över stugan och tomt
Badrum/gästdel
Badrum/gästdel
Förråd/redskapsbod & gästdel/badrum
Förråd/redskapsbod & gästdel/badrum
Kök med lucka till storstugan
Kök med lucka till storstugan
Kök
Kök
Kök
Kök
Storstuga med braskamin
Storstuga med braskamin
Storstuga
Storstuga
Plats finns för soffa och bord
Plats finns för soffa och bord
Plats för matbord
Plats för matbord
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Vy från sovrum
Vy från sovrum
Entré
Entré
Entré
Entré
Två sängplatser i gäststugan
Två sängplatser i gäststugan
Badrum
Badrum
Mulltoalett
Mulltoalett

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.