Målarvägen 5, Strömsund

Accepterat pris

650 000 kr

Högsta bud

610 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 610 000 kr 22/08 11:20 1
 • 580 000 kr 22/08 11:08 2
 • 550 000 kr 06/08 09:35 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Målarvägen 5, Strömsund (Strömsund)

Barnvänligt på hörntomt

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  116 m²
 • Tomtarea
  985 m²
 • Driftskostnad
  24 266 kr/år

I lugnt och barnvänligt område ligger denna välplanerade villa med visst renoveringsbehov. Huset är trivsamt beläget på hörntomt som angränsar mot härligt skogsområde med elljusspår och bara några hundra meter ligger Ströms Vattudal, vilken sommartid används till bad och båtutflykter samt vintertid är den perfekt att skida ut på eller ta skotern om man vill åka på en längre tur.

Huset har en bra planlösning och erbjuder kök, 4 sovrum, klädkammare, badrum och vardagsrum på entréplanet. Där vardagsrummet med generösa fönsterpartier och det rymliga köket blir de centrala delarna. I källarplan finns gillestuga med braskamin, stort hobbyrum, matkällare, förråd, tvättstuga, WC-rum och pannrum. Från källaren finns uppgång till garaget.

Mycket trevlig trädgårdstomt med fruktträd, buskar och växthus. I anslutning till köket finns en rymlig inglasad altan och nedgång till uteplats med solläge. Garaget rymmer plats för en bil och här finns förrådsrum. Från garaget finns nedgång till källaren samt utgång till gårdens baksida. Området (Rotnäset) är lugnt och barnvänligt med närhet till skola och barnomsorg samt till friluftsliv. Från Rotnäset går man enkelt in till Strömsunds centrum. Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  116 m²
 • Biarea
  152 m²
 • Tomtarea
  985 m²
 • Beteckning
  Målaren 3
 • Pantbrev
  427 500 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING ENTRÉPLAN:
HALL
En välkomnande hall med plastmatta och tapetserade väggar. Här finns skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Hallen går i vinkel. På denna del av hallen ligger ett laminatgolv och det finns en garderob. Vid entrén sitter en luft/luft värmepump.

SOVRUM 1
Här ligger en plastmatta, det är tapetserade väggar och det finns 2 garderober.

SOVRUM 2
Här ligger en plastmatta, det är strukturtapet på väggarna och det finns garderob.

KLÄDKAMMARE
En praktisk klädkammare med plastmatta och tapetserade väggar. Här finns hyllor till förvaring.

FÖRÄLDRASOVRUM
Här ligger en plastmatta, det är tapetserade väggar och det finns 5 garderober.

BADRUM
Här är det plastmatta på golv och väggar. Här finns WC, badrumsmöbel med förvaring, handfat och spegel. I badrummet finns utrymme för badkar om så önskas.

KÖK
Ett trivsamt kök med utgång till den inglasade altanen. Köket har gott om skåp och lådor och det finns goda arbetsytor. I köket är det vita folierade luckor och ovan arbetsbänkar sitter ett kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med fullstor kyl och fullstor frys (Husqvarna), diskmaskin (Cylinda), fläkt (Cylinda) och spis med varmluftsugn och häll (Electrolux). Köket rymmer plats för matbord.

SOVRUM 4
Innanför köket ligger detta sovrum.
Här ligger en plastmatta, det är tapetserade väggar och det finns 2 garderober. Det finns en väggfast bänk med lådor och sidoskåp.

VARDAGSRUM
Ett trivsamt vardagsrum med laminatgolv och tapetserade väggar.

RUMSBESKRIVNING KÄLLARE:
Via en trätrappa tar ni er ner i källaren.

GILLESTUGA
En trivsam gillestuga med braskamin. Här ligger ett laminatgolv, en vägg är tapetserad, 2 väggar har bröstpanel och tapet och den fjärde är panelad. Här sitter den andra luft/luft värmepumpen.

HOBBYRUM
Ett rymligt rum med plastmatta och tapetserade väggar.

FÖRRÅD/MATKÄLLARE
Innanför hobbyrummet ligger ett förråd med betonggolv och målade väggar. Här finns hyllförvaring samt ett elektriskt matkällarskåp.

HALL
Här är det betonggolv, målade väggar och två garderober.

WC
Här är det ett målat betonggolv och målade väggar. Här finns WC, handfat och spegelskåp.

TVÄTTSTUGA
En stor tvättstuga med målade väggar och målat golv. Här finns tvättho med underskåp, duschkabin och tvättmaskin (Elektro Helios). Härifrån finns uppgång till garaget.

PANNRUM
Här är det betonggolv och målade väggar. Här sitter fjärrvärmecentralen och den gamla el/oljepannan. Oljetank finns kvar.

FÖRRÅD
Innanför pannrummet ligger detta utrymme. Här är det betonggolv och målade väggar. Hyllor till förvaring.

TV

Markbunden digital-tv

Tillträde

enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan med källare
 • Byggår
  1980
 • Grund
  Källargrund (betongplatta på mark)
 • Stomme
  Betong/trä
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Betongpannor
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme & 2 luft/luft värmepumpar
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Beställd
Renoveringar

Fjärrvärme

Övrigt

Garaget har en skada i taket viket innebär att vatten kommer in.

Exteriör

Tomt

Uppväxt tomt med grönytor, rabatter, bärbuskar, äppelträd, rabarber och växthus.

Uteplats

Inglasad altan: Rymlig och trivsam med skjutpartier.
Uteplats: Med nedgång från den inglasade altanen.

Bilplats

Garage: Med plats för 1 bil.
På tomten finns parkeringsyta för 2 bilar.

Övriga byggnader

Lekstuga, växthus och vidbyggt garage med förrådsyta.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  13 000 kr
 • El
  4 500 kr
 • Vatten/avlopp
  5 176 kr
 • Renhållning
  1 590 kr

Totalt: 24 266 kr/år

I uppvärmningskostnaden ingår kostnad för hushålls el (värme via luft/luft värmepumpar). Huset har varit obebott sedan 2017. Senaste uppgift om fjärrvärme är från 2016 då det förbrukades 31mW/h till en kostnad om 26000kr

Taxering
 • Totalsumma
  634 000 kr
 • Byggnad
  548 000 kr
 • Mark
  86 000 kr
 • Värdeår
  1980
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  4 755 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Ändring Av Dp (2015-09-03) Byggnadsplan (1978-11-16)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Målarvägen 5
Målarvägen 5
Målarvägen 5
Målarvägen 5
Kök
Kök
Gillestuga
Gillestuga
Inglasad altan
Inglasad altan
Kök
Kök
Målarvägen 5 - 2179web
Målarvägen 5 - 2179web
Målarvägen 5 - 2189web
Målarvägen 5 - 2189web
Entré
Entré
Målarvägen 5 - 2211web
Målarvägen 5 - 2211web
Målarvägen 5 - 2185web
Målarvägen 5 - 2185web
Vardagsrum
Vardagsrum
Målarvägen 5
Målarvägen 5
Badrum entréplan
Badrum entréplan
Hobbyrum
Hobbyrum
Förråd i källare
Förråd i källare
Matkällare/förråd
Matkällare/förråd
Skada i garagetak
Skada i garagetak
Tvättstuga
Tvättstuga
Tvättstuga
Tvättstuga
WC i källaren
WC i källaren
Pannrum
Pannrum
Garage
Garage
Garage
Garage
Skada i garage
Skada i garage
Inglasad altan
Inglasad altan
Målarvägen 5
Målarvägen 5
Målarvägen 5
Målarvägen 5
Lekstuga
Lekstuga
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.