Norra Strandvägen 10, Strömsund

Utgångspris

3 200 000 kr

Budgivning pågår
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Norra Strandvägen 10, Strömsund (Strömsund)

Modern 1-plansvilla med sjöutsikt

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  156 m²
 • Tomtarea
  1 384 m²
 • Driftskostnad
  23 500 kr/år

Välkommen till ett av Strömsunds modernaste och mest stilrena hus. Med ett kanonläge bara några meter från Ströms vattudal och vacker utsikt mot Strömsunds bron kommer ni verkligen att trivas. Huset är mycket välplanerat och har energieffektiv uppvärmning via sjövärme. Med en välkomnande hall, fyra trivsamma sovrum, praktisk tvättstuga och rymligt badrum med jacuzzi, dusch och bastu. Det erbjuds ett stort vardagsrum med kamin som sprider värmen enkelt via den öppna planlösningen mot köket. Kök och vardagsrum ligger perfekt placerat i huset och erbjuder utgång till den stora altanen som ligger i direkt söderläge med härlig vy. Detta hus erbjuder vardagslyx som golvvärme och centraldammsugare.

En välkomnande asfalterad infart, varmgarage med förråd och vidbyggd rymlig carport. Uppväxt och grönskande tomt med härliga ytor för barn med spring i benen. Bara några meter från tomten ligger Vattudalen som vintertid erbjuder access för dig som gillar skidåkning eller snöskoter. Sommartid finns vid strandkanten möjlighet till båt för dig som gillar sjöliv. Detta hus har verkligen allt det som den moderna familjen söker så passa på och ta tillfället i akt och kom på visning!

Välkommen!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Boarea
  156 m²
 • Tomtarea
  1 384 m²
 • Beteckning
  Gäddan 6
 • Pantbrev
  2 100 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: HALL:
En välkomnande hall som förgrenar mot husets samtliga rum. I hallen ligger ett klinkergolv och det är målade väggar. Här finns hatthylla och garderob.

WC:
Praktiskt placerad i närhet av entrén finner ni detta WC-rum. Här ligger ett klinkergolv och det är kaklade väggar. Här finns vägghängd WC, spegel och handfat med underskåp.

SOVRUM 1:
Ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng om så önskas. Här är det tapetserade väggar och på golvet ligger en ekparkett.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ:
EN modern och praktisk tvättstuga med egen groventré. Här ligger ett klinkergolv och väggarna är vitmålade. Här finns tvättmaskin (Husqvarna), torktumlare (Siemens), centraldammsugare och generös arbetsbänk med tvättho. Gott om plats för tvättupphängning. Här finns sjövärmeanläggningen installerad.

KLÄDKAMMARE:
I anslutning till entrén finns detta utrymme med klinkergolv, målade väggar och platsbyggda hyllor till förvaring.

SOVRUM 2:
Detta sovrum rymmer plats för säng, sängbord och skrivbord om så önskas. Här ligger en ekparkett och tre av väggarna är vitmålade och den fjärde kläs med tapet.

SOVRUM 3:
Detta sovrum rymmer plats för säng, sängbord och skrivbord om så önskas. Här ligger en ekparkett och väggarna är målade.

SOVRUM 4:
Detta sovrum är husets största sovrum och här får dubbelsäng plats. Från detta sovrum har ni egen utgång till den härliga altanen och i rummet finns rymlig platsbyggd garderob med skjutdörrar. Här ligger en ekparkett och det är tapetserade väggar.

BADRUM/BASTU:
Ett rymligt och lyxigt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns en härlig jacuzzi, handfat med underskåp, spegel, vägghängd wc, handdukstork, dusch med vikbara glasdörrar och en värmande bastu med belysning under lavarna och aggregat från Tylö.

VARDAGSRUM:
Ett stort och härligt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot kök, matplats och hall. Här finns stora fönsterpartier som vetter mot den tilltalande uteplatsen med söderläge. Vardagsrumsdelen ligger ett trappsteg lägre vilket förstärker den fria takhöjden upp mot nock. I trappans sättsteg finns infällda spotlights som vackert förstärker nivåskillnaden. Här finns som pricken över I.et en värmande braskamin. I vardagsrummet ligger en ekparkett, tre vita väggar och en vägg har en fondtapet.

KÖK/MATPLATS:
Ett stilrent och härligt kök med köksluckor och lådfronter i ek. I köket ligger ett klinkergolv och vid matplatsen är det en ekparkett. Vita målade väggar och öppet upp mot nock. Köket är utrustat med kyl och frys (Siemens), induktionshäll (Siemens), inbyggnadsugn, fläkt (Fjäråskåpan), diskmaskin (Siemens) och bänkskiva av laminat. Vid matplatsen finns utgång till altanen.

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan
 • Byggår
  2008
 • Grund
  Platta på mark
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Betongpannor
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Eon
 • Elförbrukning
  12 400 kWh/år
 • Uppvärmning
  Sjövärme - Värmepump
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-04-05
 • Prestanda
  70 kWh/m²/år
 • Energiklass
  C

Exteriör

Tomt

Uppväxt tomt med härliga grönytor. Infarten är asfalterad och mellan hus och garage ligger dekorativa stenplattor.

Uteplats

Stor härlig altan på husets södra sida. Här finns gott om plats för utemöbler och grill. Fantastisk vy ner mot Ströms vattudal.

Bilplats

Garage med plats för 1 bil.
Carport med plats för en bil.
På tomten finns plats för ett flertal bilar.

Övriga byggnader

GARAGE/CARPORT:
Ett rymligt garage med gjuten betongplatta. Carporten är vidbyggd på garaget. Här finns betongplatta.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  14 000 kr
 • Vatten/avlopp
  4 900 kr
 • Sotning
  400 kr
 • Renhållning
  1 100 kr
 • Försäkring
  3 100 kr

Totalt: 23 500 kr/år

Uppvärmningskostnaden ingår kostnad för hushålls el.

Taxering
 • Totalsumma
  1 238 000 kr
 • Byggnad
  1 146 000 kr
 • Mark
  92 000 kr
 • Värdeår
  2008
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Tomtindelning (1965-01-28) Stadsplan (1964-08-20) Stadsplan (1916-09-12)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Norra Strandvägen 10
Norra Strandvägen 10
Vardagsrum
Vardagsrum
Utsikt
Utsikt
Vardagsrum och kök
Vardagsrum och kök
Badrum
Badrum
WC
WC
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum och kök
Vardagsrum och kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum och kök
Vardagsrum och kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Entréhall
Entréhall
Entréhall
Entréhall
Tvättstuga
Tvättstuga
Sovrum
Sovrum
Entréhall
Entréhall
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Norra Strandvägen 10
Norra Strandvägen 10
Norra Strandvägen 10
Norra Strandvägen 10
NorraStrandvägen 10 - 1557web
NorraStrandvägen 10 - 1557web
Garage
Garage
Förråd i garage
Förråd i garage

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.