Aspvägen 12, Strömsund

Slutpris

880 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Aspvägen 12, Strömsund (Strömsund)

Barnvänligt på återvändsgata

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtarea
  1 087 m²
 • Driftskostnad
  27 900 kr/år

. Välkommen till detta trevliga hus med högt läge i centrala Strömstund. Huset är beläget på lugn återvändsgata med gångavstånd till skola, affär och centrala Strömsund. Huset är praktiskt planerat i ett plan med souterräng och ligger på en uppväxt och grönskande tomt. På tomten erbjuds ni garage med plats för en bil, vidbyggd carport och goda parkeringsytor. Huset har härliga umgängesytor utomhus på inglasad balkong och två trevliga uteplatser.

Entréplan erbjuder en välkomnande hall som förgrenar mot entréplanets samtliga rum och trappan ner till souterrängplanet. På detta plan finns rymligt och välutrustat kök, WC-rum, sovrum med plats för dubbelsäng och ett lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två väderstreck och en vacker öppen spis med insats som ger en härlig värme på kalla kvällar. Från sovrummet finns utgång till den rymliga och inglasade balkongen där man kan njuta stora delar av året. I souterrängplan finns allrum/gillestuga med ett vackert trägolv och utgång till en uteplats från vilken man kliver direkt ut i trädgården. På detta plan finns även tvättstuga, klädkammare, förråd, badrum med badkar samt två trivsamma sovrum. Huset har energieffektiv uppvärmning via ny luft/luft värmepump. Huset ligger fint beläget i ett omtyckt och barnvänligt område och på den lummigt gröna tomten växer det mycket bra för den odlingsintresserade. Huset ligger i direkt närhet till naturen och härifrån tar ni er enkelt ut på milsvida skid- och skoterleder.

Bor man i Strömsund är det nära till det mesta som man önskar sig. Inom 15 minuters promenad finns både förskola och grundskola och inom ca 20 minuters promenad finns gymnasium och centrum med allt det har att erbjuda. I närområdet finns Strömsunds hälsocentral och ICA-butik.

Välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område