Pumpmakargränd 2, Lugnvik

Slutpris

685 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Pumpmakargränd 2, Lugnvik (Östersund)

Ljus och välplanerad 2:a med stor inglasad balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  61 m²
 • Månadsavgift
  3 840 kr

Varmt välkomna till denna trivsamma och välplanerade tvårummare i centrala Lugnvik. Hiss finns till alla våningsplan och från den egna balkongen med fantastisk utsikt har man solläge mest hela dagen.

En halvtrappa tar er till ytterdörren som välkomnar er in till entrén och den inre hallen som erbjuder avhängningsmöjligheter. Hallen är rymlig och här finns plats för klädkammare eller hemmakontor om så önskas.

Köket är stort med gott om förvaring och plats finns för 4-6 glada vänner kring matbordet. Vardagsrummet har gott om plats för soffa, bokhylla och tv-möbel.

Sovrummet rymmer dubbelsäng och härifrån nås också balkongen där både bord och stolar får plats. Här sitter man gärna med en god vän tills timman blir sen. Badrummet har plastmatta på golv och väggar och här finns plats för badkar och tvättmaskin.

Till lägenheten finns ett eget förråd som är beläget i källarplanet. Föreningen har gott om allmänna utrymmen såsom samlingslokal, bastu, gym, hobbyrum, cykelförråd och ett övernattningsrum som går att hyra för en symbolisk summa.
Föreningen har gott om allmänna utrymmen såsom samlingslokal, bastu, gym, hobbyrum, cykelförråd och ett övernattningsrum som går att hyra för en symbolisk summa.

Bostadsområdet är mycket trivsamt med mycket grönytor att springa och leka på samt flera lekplatser i området. Närhet till grundskola 1-9, dagis, hälsocentral och bensinstation med närlivs och pizzeria. Även nära till Storsjön med fin natur samt närhet till elljusspår för skidåkning och löpning. Till Östersunds centrum är det 3 km och goda bussförbindelser finns.

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Kök
Kök
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Välkommen till pumpmakrgränd 2
Välkommen till pumpmakrgränd 2
Innergården
Innergården
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Inglasad balkong
Inglasad balkong
Inglasad balkong
Inglasad balkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område