Granvägen 13, Strömsund

Accepterat pris

1 475 000 kr

Visningar
 • 1/6
  1/6, 13:30–14:30 Öppen visning - Välkommen!
Granvägen 13, Strömsund (Strömsund)

Toppfräscht med fantastisk vy!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtarea
  978 m²
 • Driftskostnad
  32 600 kr/år

Strömsunds mest stilrena och moderna villa? Vi har inte sett alla, men av alla vi sett ligger denna i absoluta topp. Så med stolthet vill vi presentera detta fräscha hus där det mesta är renoverat. Övre plan är socialt med sällskapsytor och ett toppmodernt vitt kök med allt som den matlagningsintresserade söker efter. Här finns gott om plats finns för matbord där gästerna kan njuta. Ett stilrent och kvalitativt WC-rum, ett ljust och trivsamt vardagsrum där soffan för den medvetne passar perfekt. På detta plan finns ett härligt sovrum med utgång till stor balkong med fantastisk utsikt över fjällvärlden där ni gärna njuter av frukostkaffet en soligt förmiddag. Huset lugna souterrängplan är perfekt som privat krypin med tre ljusa sovrum, stort kaklat badrum, tvättstuga med massagedusch och ett härligt allrum med en värmande braskamin. Från allrummet finns utgång till vinskyddad altan som erbjuder direktaccess till den grönskande tomten.

Huset är mycket välskött med ny kompositfasad, garage med elmanövrerad port och dränering är utförd för ca 12 år sedan. Inte nog med det så är alla ytskikt uppfräschade och huset känns mycket modernt. Huset ligger fint beläget i ett omtyckt och barnvänligt område och på den lummigt gröna tomten växer det mycket bra för den odlingsintresserade. Huset ligger i direkt närhet till naturen och härifrån tar ni er enkelt ut på milsvida skid- och skoterleder.

Bor man i Strömsund är det nära till det mesta som man önskar sig. Inom 15 minuters promenad finns både förskola och grundskola och inom ca 20 minuters promenad finns gymnasium och centrum med allt det har att erbjuda. I närområdet finns Strömsunds hälsocentral och ICA-butik.

Välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Boarea
  120 m²
 • Tomtarea
  978 m²
 • Beteckning
  Liden 9
 • Pantbrev
  680 000 kr
Interiör

RUMSBESKRIVNING:
ENTRÉ/HALL
En farstukvist med tak välkomnar er fram till ytterdörren. Väl inne slås ni av den moderna känslan som huset har både gällande materiel och färgval. Hallen har plats för klädavhängning och viss förvaring. Gott om väggyta finns för fotografier och spegel. Väggarna har tapet och på golvet ligger ett ljust laminatgolv. Hallen förgrenar sig mot sovrum, kök, vardagsrum, stor klädkammare, wc-utrymmet och trappan ner till souterrängvåningen. I vid trappan ner till souterrängvåningen är det vitmålad spaljé som vackert låter ljuset vandra fritt.

WC
Ett modernt WC-rum som renoverades 2014 med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns WC, handdukstork, handfat med underskåp, spegelskåp och fönster.

KÖK
Ett modernt och ljust kök från Epoq som renoverades 2016. Köksluckor och lådfronter är stilrena i vitt med stor bänkskiva som tilltalar den matlagningsintresserade. Ovan diskho och arbetsbänkar sitter ett matchande kakel som stänkskydd. Köket erbjuder gott om förvaring i skåp- och lådor och köket erbjuder gott om utrymme för stort matbord där många gäster kan njuta. Köksutrustningen består av infälld fullstor kyl och frys (Bosch), inbyggnadsugn med både ångfunktion och pyrolytisk rengöring (Bosch). Infälld diskmaskin (Bosch) och spisfläkt (Thermex). Väggarna är ljusa och på golvet ligger samma laminatgolv som i hallen. Vitt innertak med infällda spotlights.

SOVRUM
Ett ljust och trivsamt sovrum som idag används som föräldrasovrum. Tre väggar är tapetserade i grått och den fjärde bär en matchande fondtapet. På golvet ligger ett laminatgolv. Dubbeldörrar som ger ett trevligt ljusinsläpp och erbjuder utgång till den härliga och vindskyddade balkongen. I sovrummet finns rymlig skjutdörrsgarderob.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är rymligt och har fönster mot två väderstreck. Vardagsrummet erbjuder plats för både soffa, bokhyllor, tv-möbel och soffbord. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ett ljust laminatgolv.

SOUTERRÄNGPLAN
Nedgång till souterrängplan via en vitmålad furutrappa. Det finns ett praktiskt placerat fönster i trapphuset som släpper in ett härligt ljus som sprider sig ner mot souterrängplan och in mot hallen på entréplan. När man kommit ner möts man av en hall som ligger i öppen planlösning med allrum och förgrenar mot samtliga rum på detta plan.

ALLRUM
Direkt till höger på detta plan ligger allrum i öppen planlösning från trappa och hall. Här ligger en modern golvmatta, det är tapetserade väggar och vitt innertak. Här finns en värmande braskamin från Handöl och i detta rum sitter även luft/luft värmepumpen. Härifrån finns utgång till altanen från vilken ni direkt kommer ut i den lummigt grönskande trädgården.

SOVRUM:
Ett sovrum som renoverades under 2018. Här ligger ett stilrent laminatgolv och väggarna är klädda med vitmålad träpanel. Här finns skjutdörrsgarderob och skön elektrisk golvvärme.

BADRUM
Ett rymligt badrum med kaklade väggar och klinkergolv som renoverades ca 2005. Badrummet är utrustat med dusch med betongglas och glasdörr, handfat med underskåp, spegel, handdukstork, elektrisk golvvärme, sidoskåp och WC.

SOVRUM 3
Ett trivsamt sovrum med fönster mot trädgården. Här ligger ett parkettgolv, tre gråa tapetserade väggar och en fjärde vägg som kläs med en fondtapet. I rummet finns dubbelgarderob.

SOVRUM 4
Ett trivsamt sovrum med fönster mot trädgården. Här ligger ett parkettgolv och det är tapetserade väggar. Här finns dubbelgarderob till förvaring.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan renoverades 2014 och har klinkergolv och målade väggar.
Här finns massagedusch, rostfri tvättho med bänkyta, varmvattenberedare, torktumlare (Siemens, 2016 ) och tvättmaskin (Electrolux, 2015). Här är det elektrisk golvvärme.

KLÄDKAMMARE
Klädkammaren har laminatgolv och målade väggar. Här finns praktisk hyllsystem för kläder.

Internet

Fiber finns indraget.

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1-plans hus med souterrängvåning
 • Byggår
  1973
 • Grund
  Källargrund (betongplatta på mark)
 • Stomme
  Betong/trä
 • Bjälklag
  Betong
 • Fasad
  Komposit
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Eon
 • Uppvärmning
  Direktverkande el / Luft-luft värmepump
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten och kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-05-02
 • Energiklass
  E
Renoveringar

WC entréplan 2014, kök 2016, kompositfasad 2013, fönster 2009, sovrum 2 (källarplan) 2018, samtliga rum har fått nya golv och tapeter 2010-2018, luft/luft värmepump ca 2010. Elmanövrerad port 2015, förråd på gården ommålad 2014. Glasrutor på altan och balkong 2011. Tvättstuga 2011, tvättmaskin 2016, torktumlare 2015, varmvattenberedare 2017. garderob i hall souterrängplan 2018.

Tidigare ägare har utfört följande större förbättringar: ca 2006 dränerades huset, förråd uppfört ca 2003, ca 2005 renoverades badrum i souterrängplan.

Övrigt

På tomten finns ledning för robotgräsklippare monterad vid tomtgräns. (Obs, robotgräsklippare ingår ej).

Vacker takfotsbelysning på husets entrésida som lyser upp huset när mörkret infallit.

Exteriör

Tomt

Uppväxt och trivsam tomt med fantastisk milsvida utsikt mot fjällvärlden.

Uteplats

Balkong:
Från sovrummet på entréplan kommer ni åt en rymlig och trivsam balkong i sydvästligt lägen. Två av väggarna har vindskyddande partier i glas.

Altan:
Med utgång från allrummet i souterrängplan kommer ni åt altanen som har tak och två glasväggar med vindskyddande glasrutor.

Övriga byggnader

Fristående garage med elmanövrerad port, här är det asfalterat golv och det finns hyllor till förvaring.
Fristående förrådsbyggnad om ca 10m2 med två rum.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  21 000 kr
 • Vatten/avlopp
  5 400 kr
 • Sotning
  800 kr
 • Renhållning
  1 200 kr
 • Försäkring
  4 200 kr

Totalt: 32 600 kr/år

I uppvärmningskostnaden ingår kostnad för hushållsström

Taxering
 • Totalsumma
  514 000 kr
 • Byggnad
  428 000 kr
 • Mark
  86 000 kr
 • Värdeår
  1973
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  3 855 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Ändring Av Dp (2016-12-08) Byggnadsplan (1971-07-27)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Oktopal och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Granvägen 13
Granvägen 13
Kök
Kök
Kök
Kök
WC entréplan
WC entréplan
Hall
Hall
Hall mot kök
Hall mot kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum entréplan
Sovrum entréplan
Balkong
Balkong
Vardagsrum/allrum i suterräng
Vardagsrum/allrum i suterräng
Braskamin i vardagsrum/allrum i suterräng
Braskamin i vardagsrum/allrum i suterräng
Tvättstuga
Tvättstuga
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Balkong och altan
Balkong och altan
Granvägen 13
Granvägen 13
Förråd
Förråd
Vy från balkongen
Vy från balkongen

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.