Böle 345, Böle

Accepterat pris

4 850 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Böle 345, Böle (Östersund)

Bo lantligt med brygga vid Storsjön.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  150 m²
 • Tomtarea
  43 552 m²
 • Driftskostnad
  44 461 kr/år

Välkomna till denna lantliga miljö där ni har ängs- och skogsmark som närmaste granne samt vacker utsikt över Storsjöns blåa vatten. Här kan ni koppla av och bara njuta av lugnet, trädens sus samt fåglarnas sång. Här bestämmer ni själva om och när ni vill umgås med grannarna eller bara betrakta omgivningen med en kopp kaffe, skogspromenader eller eget arbete på den insynsskyddade trädgårdstomten. Vid Storsjön har ni en sjöstuga med egen strand samt två bryggor för sommarens bad och båtaktiviteter. På denna gård bor ni i en härlig idyll med endast 10 minuter till Östersunds centrum.

Bostadshuset har genomgående renoverats med moderna smarta lösningar och högt materialval. Kök och matrum har en öppen planlösning med generösa fönsterpartier som ger ett härligt ljus. Här kommer både familj, släkt och vänner att trivas och umgås under trevliga middagar. Det inglasade uterummet står öppet från tidig vår och inbjuder till både släktkalas och grillfester. Här kan ni ostört bara njuta av den lantliga miljön och den härliga utsikten. Övre plan har fyra bra sovrum samt ett badrum med klinker och golvvärme som är utrustat med både hörnbadkar och duschhörna. Källarplanet är användbart som bostadsutrymme och har kontor/ hobbyrum och en rymlig tvättstuga med modern tvättmaskin samt torktumlare. Bostadshuset har effektiv bergvärme som uppvärmning.

På gården har ni ett trevligt gårdshus som delvis är inrett som en pub samt bardel där ni kan bjuda vännerna på en fördrink. I byggnaden finns också en snickarbod och isolerat hundrum. För bilen finns ett garage på betongplatta samt stor parkeringsyta för ytterligare fordon.

Här bor ni med gångavstånd till mycket populär förskola och skola. I den egna skogen kan ni göra trevliga utflykter och även fortsätta upp mot Svartsjöarna som ni även kan utforska med skoter. Jakträtt i egen skog samt fiskerätt i Storsjön. Från Böle går det både bussar och det finns bra cykelvägar.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  150 m²
 • Biarea
  55 m²
 • Tomtarea
  43 552 m²
 • Beteckning
  Härke 1:30
 • Pantbrev
  4 388 500 kr

Areauppgifter enligt säljaren

Interiör

ENTRÉPLANET
Entréplanet erbjuder kök och matrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp och trevlig utsikt. Utgång till inglasat avkopplande uterum. Vardagsrum med trägolv, golvvärme och en värmande braskamin. Rymlig hall med klinker och golvvärme. Entréplanet har även förråd och toalett.

KÖK
Kök i öppen planlösning mot matrum med synliga takbjälkar och generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljusinsläpp samt trevlig utsikt. Ljusa köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Laminatbänkskiva och engreppsblandare, Köket är maskinellt utrustat med stor kyl från -14, två frysboxar i källaren från -13, spis med induktionshäll från -17, fläkt med kåpa och diskmaskin från -17. Skafferi i anslutning till matrum utrustad med kyl och frys från -15. Vitmålat trägolv, målade väggar och vitmålat trätak.

MATRUM
Matrum som har plats för stort matbord och mycket ljus med öppen planlösning och stora fönsterpartier. Ljus matta, målade väggar och vitmålat trätak. Utgång till inglasat uterum som har skjutbara fönsterpartier, träpanel, takbjälkar och kanaltak.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med trägolv, golvvärme, målade väggar, ljust tak och fönsterpartier åt tre väderstreck. Braskamin som sprider en härlig värme.

HALL
Välkomnande möblerbar stor hall med klinker, golvvärme och målade väggar. Bra utrymme för ytterkläder.

TOALETT
Toalett matta och tapet. Utrustat med tvättställ med underskåp och wc-stol.

ÖVRE PLAN
Övre plan har 4 bra sovrum och stort badrum med både bubbelbadkar och duschhörna.

SOVRUM
Master bedroom har trägolv, tapet, trätak och praktisk garderobsvägg med skjutbara spegeldörrar och klädkammare. Utgång till balkong med vacker utsikt över Storsjön. Sovrum (2) har laminatgolv, tapet, en garderob och fönster mot gaveln. Sovrum (3) har laminatgolv, tapet, avskärmad data/ spelhörna, klädkammare och fönster mot gaveln. Sovrum (4) med ingång från hallen har laminatgolv, målade väggar och fönster mot entrésidan.

BADRUM
Stort badrum med klinker, golvvärme, delvis kaklade väggar, träpanel och trätak. Utrustat med bubbelbadkar, duschhörna, tvättställ med underskåp & lådor, överskåp med spegel och wc-stol.

KÄLLARPLAN
Källarplanet har arbetsrum/ gym, tvättstuga med klinker och matkällare.

ARBETSRUM/ GYM
Arbetsrum/ gym som har matta, golvvärme och målade väggar.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med klinker och målade betongväggar. Rostfri tvättho och hyllor för praktisk förvaring. Tvättmaskin och torktumlare från -14.

TV

Tv via fiber.

Internet

Bredband via fiber för internet och ip-telefoni.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan med källare
 • Byggår
  1936
 • Grund
  Betong
 • Grundmur
  Betong/ sten
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Plåt med tegelprofil
 • Fönster
  2-glasfönster & 3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Bergvärme
 • Vatten/avlopp
  Vatten via kallkälla. Avlopp till 3-kammarbrunn.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2018-02-02
 • Prestanda
  80 kWh/m²/år
 • Energiklass
  C
Renoveringar

Till-/ ombyggnad av bostadshuset genomfördes -96. Inkoppling av fiber, installation av golvvärme i entréhall & kontor, delvis renovering duschutrymme övre plan, våtrumsfläkt i badrum, nya golv och ytskikt i entréhall, installation av krypgrundsavfuktare i krypgrund, nya tilluftsventiler allrum & sovrum samt vind, ny 3-kammarbrunn med infiltration -05. Installation av vattenburen golvvärme, nytt golv, nytt 3-glasfönster samt barkamin i vardagsrum. Nytt 3-glasfönster i matsal samt renovering av balkong -09. Förbättrring av rasskydd i krypgrund, installation av bergvärme, renovering av elsystem, tilläggsiolering av nockvind med ekofiber 40 cm -10. Ny kyl & frys -13. Nytt larm och kodlås, ny automatisk fasadbelysning, ny tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin -14. Ny LED-beslysning i garderober -15. Ny spis -16. Målning av samtliga fasader och alla utetrappor bytta -17.

Exteriör

Tomt

Tomtarea 43 552 m² (friköpt).

Uteplats

Inglasat uterum med skjutbara fönsterpartier och utgång till tomten. Trägolv, träpanel, takbjälkar och kanaltak.

Bilplats

Garage på betongplatta med eluttag.

Övriga byggnader

Gårdshus med publokal och bardisk. Snickarbod och hundrum. Uthus/ vedbod.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  32 500 kr
 • Vatten/avlopp
  1 295 kr
 • Sotning
  1 051 kr
 • Vägavgift
  3 125 kr
 • Försäkring
  6 490 kr

Totalt: 44 461 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare som avser hela gården. Beräknad årsförbrukning 25 000 kwh. I uppvärmning ingår hushållsström. Vägavgift/ snö avser även slagning av lägda. Kommunala fastighetsavgiften är 8 049 kr per år .

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  1 648 000 kr
 • Byggnad
  0 kr
 • Mark
  0 kr
 • Värdeår
  1936
 • Typkod
  120, Lantbruksenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter last

Avtalsservitut Elledning; Avtalsservitut Väg; Avtalsservitut Väg Mm(2 st); Ledningsrätt Starkström; Ledningsrätt Tele (optokabel); Ledningsrätt Vatten och Avlopp

Servitut

Avtalsservitut Väg Mm, Avtalsservitut Väg Mm, Avtalsservitut Väg, Avtalsservitut Elledning

Plan­bestämmelser

Detaljplan (2007-10-24) , Detaljplan (2017-08-30)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Sommarbild
Sommarbild
Sommarbild
Sommarbild
Sommarbild
Sommarbild
Bryggor vid Storsjön
Bryggor vid Storsjön
Brygga för båt & bad
Brygga för båt & bad
Matplats mot kök med härligt ljus
Matplats mot kök med härligt ljus
Stort matbord med härlig utsikt
Stort matbord med härlig utsikt
KÖk i öppen planlösning mot matrum
KÖk i öppen planlösning mot matrum
Kök med gott om plats
Kök med gott om plats
Skafferi
Skafferi
Fönster med vacker vy
Fönster med vacker vy
Vardagsrum med golvvärme
Vardagsrum med golvvärme
Braskamin som ger härlig värme
Braskamin som ger härlig värme
generösa fönsterpartier & fri utsikt
generösa fönsterpartier & fri utsikt
Uterum att koppla av i
Uterum att koppla av i
Redo för sommarens grillfester
Redo för sommarens grillfester
Inre hall
Inre hall
Klinker & golvvärme i yttre hall
Klinker & golvvärme i yttre hall
Välkomna på besök
Välkomna på besök
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom
Balkong med vacker utsikt över Storsjön
Balkong med vacker utsikt över Storsjön
Sovrum övre plan
Sovrum övre plan
Sovrum övre plan
Sovrum övre plan
Sovrum övre plan
Sovrum övre plan
Rymligt badrum med golvvärme
Rymligt badrum med golvvärme
Hörnbadkar
Hörnbadkar
Duschhörna
Duschhörna
Stor praktisk tvättstuga
Stor praktisk tvättstuga
Kontor/ gym
Kontor/ gym
Toalett
Toalett
Pub med bar
Pub med bar
Sommarbild
Sommarbild
Njuta av vyn över Storsjön
Njuta av vyn över Storsjön
Vacker utsikt
Vacker utsikt
Vacker utsikt
Vacker utsikt
Gårdsmiljön
Gårdsmiljön
Ängsmark
Ängsmark
Egen skog
Egen skog
Ängsmark
Ängsmark
Skogsmark ca 2 ha
Skogsmark ca 2 ha
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.