Forstmästarvägen 15, Torvalla

Accepterat pris

3 750 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Forstmästarvägen 15, Torvalla (Östersund)

Nybyggt Eksjöhus med härlig rymd och ryggåstak

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  144 m²
 • Tomtarea
  1 070 m²
 • Driftskostnad
  37 994 kr/år

Välkommen till denna mycket trevliga och välplanerade villa som uppfördes så sent som 2016. Här bjuder vi på en modern villa i ett plan från Eksjöhus, modellen heter Prio 2 och passar såväl den stora som lilla familjen. I vardagsrum och kök kan du njuta av härlig rymd tack vare ryggåstak, den fina kaminen sätter stämningen när mörkret faller på.

Hela villan andas kvalité och har genomgående påkostade och smakfulla materialval med ljust kök från Vedum och maskinell utrustning från Miele. Enhetliga ytskikt med slittåligt vinylgolv och ljust målade väggar, vattenburen golvvärme i hela huset. Intill föräldrasovrummet finns ett helkaklat badrum för alla i familjen med såväl dusch som badkar. Intill barnrums-delen finns ytterligare ett helkaklat badrum med dusch och wc-stol, perfekt för tonåringar eller när gäster kommer på besök.

Alldeles intill huset kan du njuta av skogen, skoterled, gång- och cykelvägar. Perfekt för dig som vill bo rofyllt nära naturen men ändå nära stan. Ett stenkast bort finns förskola och busshållplats där stadsbussarna trafikerar.

Välkommen till Forstmästarvägen 15!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  144 m²
 • Tomtarea
  1 070 m²
 • Beteckning
  Trådrullen 8
 • Pantbrev
  3 103 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

HALL: Välkomnande hall med klädförvaring
i praktisk skjutgarderob till höger. Utrymme finns för sittmöbel och väggförvaring. Trevlig belysning i fönstersmygen. Vitmålade väggar och mörkt vinylgolv i träimitation.

KÖK: Fantastiskt ljust kök med smakfull och påkostad inredning som passar de flesta. Stilrent kök från Vedum med ljusa luckor och spegel. Till det matchas svart bänkskiva i laminat med nedsänkt rostfri diskho, väggen ovanför pryds av vitt falsat kakel. Gott om förvaring i såväl under- och överskåp med vitrin dörrar och stämningsfull belysning. Praktisk köks ö med lådor och eluttag, här finns även utrymme för 4 barstolar där gästerna kan vänta in kocken. Kökets maskinella utrustning består av induktionshäll, inbyggnads ugn med ångfunktion, fläkt (Thermex), inbyggd diskmaskin samt fullstor kyl och frys i rostfritt utförande allt från Miele. Delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och mäktig takhöjd tack vare ryggåstaket, dimbar spotlightsbelysning i taket och belysning även i fönstersmygen. Här är det även förberett för att installera högtalare. Enhetligt vinylgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM: Stort och härligt vardagsrum med generösa fönsterpartier med dimbar belysning i fönstersmygen som vetter mot altanen och tomten. Här finns plats för stor matplats där familj och vänner kan samlas för trevlig middagar. Vid matplatsen är det förberett för högtalare. Intill finns plats för soffgrupp och tv-möbel. Härlig rymd tack vare ryggåstaket och den öppna planlösningen mot köket. Enhetligt mörkt golv som övriga rum och vitmålade väggar. Utgång finns till altanen som breder ut sig längs med med husets långsida.

BADRUM: Ett riktigt familjebadrum som har allt man kan önska sig. Duschhörna för vuxna och badkar för barnen samt förberett för högtalare. Ljusa ytskikt med grått klinkergolv och golvvärme (vattenburen) samt kaklade väggar i vitt. Inredningen består tvättställ med kommod, spegelskåp och sidoskåp från Vedum. Wc-stol är placerad under det trivsamma fönstret som ger både friskluft och extra ljus. Dimbar spotlightsbelysning i taket ger mysigt sken när mörkret faller på. Vattenburen golvvärme får golvet att kännas behagligt.

SOVRUM 1: Används idag so föräldrasovrum och har plats för dubbelsäng och sängbord. Klädförvaring finns i garderob med skjutdörrar. Vinylgolv och målade väggar. Här finns utgång finns till altanen.

ALLRUM: Den här delen av huse är en given plats för barnen. Sovrum, badrum och ett allrum där barnen kan leka och mysa i soffa. Altandörr finns med utgång finns till tomten. I taket finns en vindslucka med med möjlighet till förvaring.

SOVRUM 2: Används idag som barnrum och plats för enkelsäng och skrivbord. Härinne är väggarna målade i grått och på golvet ligger vinylgolv. Utrymme finns för mindre garderob.

BADRUM: Fräscht helkaklat badrum i sobra färger. Inredningen består av duschhörna med praktiska vikväggar, wc-stol, tvättställ med kommod och spegelskåp från Vedum. I taket sitter spotlights och på golvet är det golvvärme (vattenburen).

SOVRUM 3: Ett perfekt barnrum med rum för säng och skrivbord. Utrymme finns för mindre garderob. Målade väggar och vinylgolv.

SOVRUM 4: Används idag som kontor och gästrum men kan också såklart användas som barnrum. Här finns två garderober som är flyttbara. En vägg är målad i ljusgrönt medan de andra är vitmålade, på golvet ligger mörkt vinylgolv

KLÄDKAMMARE: Praktisk klädkammare med hyllplan. Här inne sitter elcentral. Vinylgolv och målade väggar.

TVÄTTSTUGA: Grovingång direkt in till tvättstugan som har praktiskt antracitgrått klinkergolv. Till vänster finns tvättmaskin och torktumlare från Miele med arbetsbänk och tvättho upptill. Villan är utrustad med centraldammsugare och uppsamlare sitter här i tvättstugan. Vindslucka finns i taket med möjlighet till god förvaring. Här är det förberett för högtalare.

TV

Fiberanslutning

Internet

Fiberanslutning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan
 • Byggår
  2016
 • Grund
  Platta på mark
 • Stomme
  Trä
 • Fasad
  Liggande träpanel
 • Tak
  Sadeltak, takpannor
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme och kamin
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-04-15
 • Energiklass
  C
Övrigt

En långsida av huset är grundmålad och målad 2 ggr. Medan tre sidor är grundmålade och målade 1 gång. Det finns färg som kommer att följa med fastigheten.

Exteriör

Tomt

På baksidan är det gräsmatta förutom den stora altanen. Vid entrén och garaget är det grus och möjlighet att planera efter tycke och smak är upp till köparen.

Uteplats

Stor solig altan som sträcker sig längs med hela husets långsida. Utgång finns från såväl sovrummet som vardagsrummet. För den som önskar spela musik är det förberett för att sätta in högtalare.

Bilplats

Enkelgarage på gjuten platta som behöver färdigställas med fönster, dörr samt el. Garaget är ca 38 m²

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  12 140 kr
 • El
  11 456 kr
 • Vatten/avlopp
  5 379 kr
 • Sotning
  500 kr
 • Renhållning
  3 500 kr
 • Försäkring
  4 719 kr
 • Övrigt
  300 kr

Totalt: 37 994 kr/år

Uppgifterna är individuella och kan variera beroende på användning och avtal. I övrigt är kostnaden för brandskyddskontroll som sker vart 3:e år.

Taxering
 • Totalsumma
  2 574 000 kr
 • Byggnad
  2 257 000 kr
 • Mark
  317 000 kr
 • Värdeår
  2016
 • Fastställd
  2018
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Stadsplan (1986-02-14)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten är besiktigad av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts samtidigt. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Köksö med förvaring och sittplatser
Köksö med förvaring och sittplatser
Påkostad maskinell utrustning från Miele
Påkostad maskinell utrustning från Miele
Familjebadrum
Familjebadrum
Välkommen in!
Välkommen in!
Avhängning till höger i skjutgarderob
Avhängning till höger i skjutgarderob
Belysning i fönstersmygarna lyser fint i mörkret
Belysning i fönstersmygarna lyser fint i mörkret
Härlig rymd
Härlig rymd
Kaminen ger både ljus och värme
Kaminen ger både ljus och värme
Vitrin dörrar med stämningsfull belysning
Vitrin dörrar med stämningsfull belysning
Skön bardisk mellan kök och vardagsrum
Skön bardisk mellan kök och vardagsrum
Vedum kök med inbyggd diskmaskin
Vedum kök med inbyggd diskmaskin
Garderoberna ingår
Garderoberna ingår
Sovrum 1
Sovrum 1
Badrumsmöbler från Vedum
Badrumsmöbler från Vedum
Allrum mot klädkammare och vardagsrum
Allrum mot klädkammare och vardagsrum
Sovrum 2
Sovrum 2
Badrum intill allrummet
Badrum intill allrummet
Allrum med altandörr
Allrum med altandörr
Sovrum 3
Sovrum 3
Kontor/Gästrum
Kontor/Gästrum
Grovingång och tvättstuga
Grovingång och tvättstuga
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.