Sandnäsvägen 29, Dvärsätt

Slutpris

4 900 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Sandnäsvägen 29, Dvärsätt (Krokom)

Nybyggt påkostat bostadshus vid Storsjön

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  165 m²
 • Tomtarea
  726 m²
 • Driftskostnad
  30 400 kr/år

Välkomna till vackra Sandnäset i Dvärsätt, där Storsjön speglar sig i fonden, och denna nybyggda friliggande villa med strandnära läge där ni bara har några meter till vattnet som ni kan doppa fötterna i. Bostadshuset är ett arkitektritat lösvirkeshus med modern karaktär, stora sällskapsutrymmen i öppen planlösning med generösa fönsterpartier mot Storsjön. Kom in och njut av atmosfären med den fantastiska takhöjden mot nock som ger en härlig rymd och dynamik med den öppna planlösningen i sällskapsutrymmena.

Detta påkostade bostadshus har uppförts på betongplatta med golvvärme som har stilrena enhetliga enstaviga trägolv i ek i sällskapsutrymmena, kök från Myresjökök, två badrum med hög standard samt allmänt smakfulla materialval.

Välkommen in genom ytterdörren på entréplanet och upptäck redan här närheten till Storsjöns vatten genom de generösa fönsterpartierna. Här möts ni också av husets hjärta med kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning där ni med glädje umgås med både släkt och vänner. Här kan ni koppla av och njuta av härliga middagar tillsammans med era nära och kära i bästa tänkbara miljö. Kök med köksö som inbjuder till matlagning där det är generöst med förvaring, arbetsytor och moderna detaljer som underlättar för både små och stora middagsbjudningar. I sällkapsutrymmena har ni plats för ett stort matbord och i vardagsrumsdelen kan ni koppla av och njuta av utsikten och värmen från den specialdesignade braskaminen. Den härliga altanen har stor potential med plats för både matgrupp, stor sittgrupp och soldäck där ni kan njuta av solen och värmen under varma sommardagar. Här är alltid vattnet närvarande och inbjuder till dopp eller bara som avkoppling efter en hård arbetsdag. Bostadshuset har två påkostade badrum med stilrena stora klinkerplattor, golvvärme och helkaklade väggar. Badrummet på övre plan ger en underbar känsla med dess storlek och härliga ljus från stora fönsterpartier. Badrummet är utrustat med både takdusch, rejält badkar, dubbla tvättställ och bra med förvaring. Master bedroom har fönster och möblerbar balkong mot Storsjön. Här får ni avskildhet och sova gott. Allrummet på övre plan är öppet mot entréplanet vilket ger en härlig känsla och atmosfär. Här finns möjligheten till ytterligare ett sovrum vid behov. Tvättstugan på entréplanet är en dröm med dubbla tvättmaskiner, bra förvaring och avlastningsytor. Vidbyggt isolerat garage med golvvärme som nås via tvättstugan. Stor förrådsdel och automatisk fjärrstyrd port, Bergvärme ger låga driftskostnader. Ny asfalterad uppfart.

Här bor ni ett stenkast från Storsjön där ni kan utnyttja närheten till vattnet på bästa sätt. Gångavstånd till förskola och allmän badstrand med brygga. Möjlighet till båtplats vid någon av båthamnarna. I Dvärsätt finns skola årskurs 1-6, golfbana samt en liten matbutik. Till vackra Sandnäset golfbana är det gångavstånd. Krokoms centrum som ligger inom ca fem minuters bilväg finns all kommunal service. Bra bussförbindelser till både Krokom och Östersund. Till Östersund centrala delar tar det ca 15 minuter.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Dvärsätt är ett lugnt famijevänligt område med närhet till Storsjön. Här finns två förskolor och F-6 skola. Här finns matbutik med grill och lunchrestaurang. Stor möbelaffär.

I Dvärsätt finns också Sandnäsets golfbana som har tretton hål. Det finns flera bryggor med möjlighet till båtplats.

Till centralorten Krokom tar det ca 5 minuter och där finns all tänkbar närservice. Till Östersund är det ca 15 minuter med bil. Bra bussförbindelser.