Hårdängegatan 14 C, Blomängen

Slutpris

1 350 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hårdängegatan 14 C, Blomängen (Östersund)

Välplanerad och ljus 4:a

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  91 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  4 527 kr

Välkommen till denna ljusa, välplanerade fyrarummare med fräscht kök och moderna ytskck. Här bor du bekvämt på första våningen med insynsskyddat läge och härlig inglasad balkong mot söder och den trevliga innergården. När ni kommer in genom entrén möts ni av en ljus hall som förgrenar mot lägenhetens samtliga rum. Badrum med WC, badkar och tvättmaskin ligger direkt innanför dörren därefter kommer ett mindre WC rum med WC och handfat. Lägenheten har 3 ljus sovrum där det i ett finns en rymlig klädkammare. Köket ligger i hallens förlängning och här ryms plats för ett stort matbord där gästerna trivs medans kocken tillreder en måltiden i det ljusa köket från IKEA. Köket har gott om skåp och lådor och har bra bänkyta för tillredning. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, fläkt, diskmaskin, häll och ugn. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp med fönster mot två väderstreck och härifrån kommer ni åt balkongen som med trallgolv och inglasning förlänger utesäsongen maximalt.

Lägenheten ligger i en omtyckt förening med områdets kanske bästa läge, bor du lugnt och fridfullt på första våningen utan insyn. I området finns bl,a välsorterad matvarubutik, gym och pizzeria. Välskött och solid bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Här bor du med närhet till det mesta, fina strövområden, Skidstadion, campus och stadskärnan.

Varmt välkommen på visning av denna ljusa lägenhet.

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område