Konstapelgränd 30, Körfältet

Slutpris

640 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Konstapelgränd 30, Körfältet (Östersund)

Rymlig med renoverat badrum.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  45 m²
 • Våningsplan
  -1 av 2
 • Månadsavgift
  2 512 kr

Välkommen till denna väldisponerade och ljusa lägenhet på 45 kvadratmeter med stort rum och fullstort rymligt kök. Lägenheten har markläge med balkong i lugnt och stillsamt läge. Bredband ingår i månadsavgiften.
Den ljusa hallen erbjuder gott om förvaring i klädkammaren med garderob, hyllor och hängstång. Från hallen överblickar man samtliga rum i lägenheten. Badrummet är fräscht och renoverades i sobra färger 2015. Här är det mörkgrått klinkergolv, vitt kakel ovanför badkaret och handfatet medan övriga väggar har vitmålad vävtapet. Även badkar, handfat och toalett byttes ut vid renoveringen. Vardagsrummet och hallen har enhetligt trälaminatgolv och nymålade och ljusa väggar. Från vardagsrummet når man balkongen som ligger i söderläge på markplan. Köket är fullstort med gott om förvaring och en generös matplats där 5 personer lätt ryms. Lägenheten har en inre reparationsfond om 15100kr!

Körfältet ligger nära med det mesta och har ett bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna nära grönområden med motions-/skidspår, förskola och 1-5/6-9 skola. Vid Körfältets centrum finns pizzeria, trafikskola, gym och en bensinmack med närbutik och generösa öppettider alldeles i närheten. Köpcentret Lillänge med livsmedelsbutik och en rad butiker och snabbmatskedja finns inom gång- och cykelavstånd. Bara ett stenkast från lägenheten finns boulebana, fotbollsplan, stor grillplats och vintertid finns längdspår runt den stora grönytan utanför balkongen. Alla som bor i föreningen har tillgång till tvättstuga, ett övernattningsrum, vallabod, hobbyrum, cykelrum och solarium. På varje innergård finns det lek- och ute-/ grillplatser som är väl underhållna.

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område