Norra Torlandsgatan 15C, Blomängen

Slutpris

1 050 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Norra Torlandsgatan 15C, Blomängen (Östersund)

Ljus och välplanerad 2:a med solig balkong

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  53 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 319 kr

Välkommen till en mycket trevlig lägenhet där ljuset flödar, högt och fint läge där solen lyser hela dagen och kvällen. Lägenheten har genomgående renoverade ytskikt och ett uppfräschat 50-tals kök i modern tappning. Matplatsen och köket är en given plats med ljusinsläpp från tre fönster. Här bor du med direkt närhet till campusområdet och Tegelplan som b.la. erbjuder välsorterad mataffär, gym, café och restaurang. Stadskärnan och fina strövområden ligger på cykelavstånd.

Lägenheten har ett mycket bra läge på 3:e våningen där balkongen vetter mot soligt sydväst och har utsikt över takåsarna och Gustavsbergsbacken. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening där de flesta renoveringar är gjorda b.la. renovering av stammarna sk relining, ny fasad och nya fönster. Föreningen kan även erbjuda medlemmarna tillgång till gästlägenhet, hobbyrum, tvättstuga m.m. Allt för att du skall trivas. Varmt välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område