Hårdängegatan 14A, Blomängen

Slutpris

1 165 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hårdängegatan 14A, Blomängen (Östersund)

Välplanerad lägenhet i omtyckt förening med rofyllt läge.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  74 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 751 kr

Lägenheten ligger i en omtyckt förening med områdets kanske bästa läge, bor du lugnt och fridfullt på andra våningen utan insyn. I området finns välsorterad matvarubutik, gym och pizzeria. En kort promenad tar dig till campusområdet och stadskärnan samt fina strövområden.

Här bor du bekvämt på andra våningen med insynsskyddat läge och balkong mot solig innergård. Lägenheten är välplanerad med ett stort och helkaklat badrum med fönster som ger både ljus och frisk luft. I övrigt är det välhållna men äldre ytskikt. Bra förvaring finns med en separat klädkammare och platsbyggda garderober i sovrummen. Stort och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Köket har äldre inredning och maskinell utrustning, ingång finns från såväl hall som sovrum.

Trivsamt kvarter där lägenheten ligger med lugnt läge i huset. Välskött och solid bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Här bor du med närhet till det mesta, fina strövområden, Skidstadion, campus och stadskärnan. Varmt välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område