Nävervägen 14, Torvalla

Slutpris

575 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Nävervägen 14, Torvalla (Östersund)

Helrenoverad lägenhet i markplan med öppen planlösning

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  62 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  4 089 kr

Välkommen till denna trevliga och välplanerade lägenhet som har under senare år helrenoverats från topp till tå. Stabil förening med god ekonomi. Här omges du av en lugn och trevlig gård, matvarubutik och busshållplats finns i närheten. Reparationsfond finns på drygt 10 000 kr!

Genomgående smakfulla och fräscha ytskikt med helkaklat badrum samt ett smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljus inredning med ek bänkskiva och svarta diskreta handtag diskho i tufft mattsvart. Ovanför köket sitter spotlights belysning som ger trevligt ljus över arbetsytorna. Stor matplats med rum för matbord med 4 stolar, härifrån finns altandörr till den skyddande uteplatsen. Samtliga väggar i lägenheten är målade i sobert vitt som matchas till de mörka golven. Vardagsrummet har fint burspråk med ljusinsläpp från två väderstreck, här finns gott om plats för soffgrupp och tv-möbel. Sovrummet ligger med ett lugnt och frifullt läge och har plats för större säng.

Välkommen!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.