Vålådalsgränd 67, Torvalla

Slutpris

900 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Vålådalsgränd 67, Torvalla (Östersund)

Radhuslägenhet i 2 plan med barnvänligt och insynsskyddat hörnläge. Renoverat badrum!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  106 m²
 • Månadsavgift
  6 296 kr

Välkomna till detta trivsamma fyrarumsradhus i 2 plan med bästa hörnläge i barnvänligt område. På framsidan erbjuds egen stenbelagd gård inramad av nyligen uppfört staket och farstukvist under tak. På den privata och insynsskyddade baksidan erbjuds ni bra solläge, altan under tak, lättskött gräsmatta samt odlingsmöjligheter.

Bostaden har tre sovrum samt ett förråd. Ett sovrum samt förrådet är beläget på entréplan och två sovrum finns på övre plan. På övre plan finns ett badrum som är stilrent renoverat 2018 och erbjuder badkar. På det nedre planet finns en toalett som även är inredd som tvättstuga med tvättmaskin.

I närområdet finns flera skolor och förskolor och härifrån är det ca 1 km med fina promenadstråk till Torvalla centrum där affär, skola, fritidsgård, bibliotek, restaurang, frisör, sporthall och post finns. Bra bussförbindelser finns till Östersunds centrum.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.