Frimans väg 251, Valla

Slutpris

950 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Frimans väg 251, Valla (Östersund)

Hörnlägenhet med utsikt mot Storsjön

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  95 m²
 • Våningsplan
  1
 • Månadsavgift
  5 473 kr

Äntligen kan vi erbjuda en 3:a med områdets kanske bästa läge, här bor du med fri utsikt mot Storsjön och lummiga träd. Kort promenad tar dig ner till vattnet och fina strövområden. Den rymliga balkongen där solens strålar värmer är en given plats för trivsamma stunder.

Lägenheten har genomgående ljusa och delvis nyrenoverade ytskikt i b.la. sovrummen. Badrummet har fräscha ytskikt med våtrumsmatta och tapet som har renoverats under senare år, praktiskt med tvättmaskin och arbetsbänk. Vardagsrum med ljusinsläpp från två håll och direkt access till köket. Ljus inredning med rejäl matplats där matbord med många sittande gäster får plats, njut av sjöutsikt och utgång till solig balkong.

Vallaskogen är ett mycket barnvänligt område med närhet till naturen och välskötta lekplatser. Härifrån kan barnen själva gå till skolan utan att passera någon trafikerad väg. Här bor du på första parkett med Storsjön endast ett stenkast bort där man gärna badar på den allmänna stranden varma sommardagar. För dig som är natur och friluftsintresserad njuter du av isen och Medvinden där du med fördel åker skridskor och längdskidor. Härifrån åker du snabbt in till Badhusparken och Centrum.

Det finns två förskolor i närheten och Vallaskolan har klasser från F-9. Till Valla centrum är det gångavstånd och där finns en välsorterad matvarubutik. Flera stadsbussar passerar Valla och busshållplatsen ligger i övre delen av området. Varmt välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område