Färgargränd 2, Lugnvik

Slutpris

575 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Färgargränd 2, Lugnvik (Östersund)

Rymlig 1:a med härlig utsikt

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  43 m²
 • Våningsplan
  5 av 7
 • Månadsavgift
  2 634 kr

Välkommen till denna trivsamma och fräscha enrummare i Lugnvik. Lägenheten ligger högt upp i huset med milsvida fri utsikt. Hiss finns!

Men en välkomnande hall där utrymme finns att hänga av sig kläder och ställa skor, i den första delen ligger ett laminatgolv i skifferimitation och det är vitmålade väggar. I den inre hallen finns stor skjutdörrsgarderob och en inbyggd garderob som underlättar förvaringen. Här får man plats med både kläder och mycket annat. I den inre ligger ett laminatgolv i ek som fritt flyter mot matplats och rum. Golvet tillsammans med de vita väggarna ger en fräsch känsla. Köket är ljust och modernt och fick nya luckor 2015 erbjuder gott om förvaring och goda arbetsytor för den som gillar att laga mat. Ovanför den arbetsbänken sitter ett matchande kakel som fungerar som stänkskydd över diskbänk och spis. Spisen/ugnen är ny från 2016. Intill köket finns gott om plats att ställa matbord och stolar. Här kan man umgås medan den glada kocken gör sitt jobb i köket! Badrummet har ytskikt av våtrumsmatta och här finns utrymme för badkar om så önskas.

Det stora fönstret samt balkongdörren skänker mycket ljus till det härliga rummet. Här finns plats för både säng och soffa med soffbord om man så önskar. Från balkongen har man en milsvid utsikt över bl.a. Storsjön och här kan man njuta av solen hela eftermiddagen! Balkongen är inglasad med skjutfönster och på golvet ligger en nålfitsmatta.

Föreningen har gott om allmänna utrymmen såsom samlingslokal, bastu, gym, hobbyrum, cykelförråd och ett övernattningsrum som går att hyra för en symbolisk summa. Bostadsområdet är mycket trivsamt med mycket grönytor att springa och leka på samt flera lekplatser i området. Närhet till grundskola 1-9, dagis, hälsocentral och bensinstation med närlivs och pizzeria. Även nära till Storsjön med fin natur samt närhet till elljusspår för skidåkning och löpning. Till Östersunds centrum är det 3 km och goda bussförbindelser finns.

Ta chansen att bli ägare till en trivsam och ljus lägenhet med ett utmärkt läge!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område