Stenhuggargränd 1, Lugnvik

Slutpris

525 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Stenhuggargränd 1, Lugnvik (Östersund)

Rymlig 1:a med härlig utsikt

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  49 m²
 • Våningsplan
  6 av 7
 • Månadsavgift
  2 715 kr

Varmt välkomna till denna ljusa och trivsamma enrummare i centrala Lugnvik. Hiss finns till alla våningsplan och från den egna balkongen har man utsikt över Storsjön och Frösön. Balkongen har ett härligt solläge mest hela dagen.

Loftgången tar er till ytterdörren som välkomnar er in till entrén och hallen som erbjuder avhängningsmöjligheter i en hatthylla och två garderober. I anslutning till hallen finner ni badrummet som är utrustat med tvättmaskin.

Köket är stort med gott om förvaring och intill köket finns gott om plats att ställa matbord och stolar. Här kan man umgås medan den glada kocken gör sitt jobb i köket! Rummet rymmer både soffa, bokhylla, tv-möbel och sängplats. Härifrån nås också balkongen där både bord och stolar får plats. Här sitter man gärna med en god vän tills timman blir sen. Till lägenheten finns ett eget förråd som är beläget i källarplanet.

Föreningen har gott om allmänna utrymmen såsom samlingslokal, bastu, gym, hobbyrum, cykelförråd och ett övernattningsrum som går att hyra.

Bostadsområdet är mycket trivsamt med mycket grönytor att springa och leka på samt flera lekplatser i området. Närhet till grundskola 1-9, dagis, hälsocentral och bensinstation med närlivs och pizzeria. Även nära till Storsjön med fin natur samt närhet till elljusspår för skidåkning och löpning. Till Östersunds centrum är det 3 km och goda bussförbindelser finns.
Välkommen!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område