Stationsvägen 6

Eller högstbjudande

950 000 kr

Visningar
 • 28/5
  28/5, 17:00–18:00 Visning
Stationsvägen 6 (Berg)

Trivsamt hus med stora renoveringar gjorda!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  126 m²
 • Tomtarea
  1 295 m²
 • Driftskostnad
  36 712 kr/år

Varmt välkomna till denna trevliga villa i centrala Hackås. Villan har under de senaste åren renoverats och är idag i utmärkt skick. Stor trivsam tomt och en asfalterad infart som leder er fram till ett rymligt garage.

Huset har en välkomnande entré med farstukvist som har utsikt över trädgården. Hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och har ett praktiskt klinkergolv. Från hallen nås även källaren som rymmer både syltburkar, potatis och saftflaskor. Här sitter även bergvärmepumpen som borgar för låga driftskostnader. I vardagsrummet kan ni njuta av generöst ljusinsläpp och ljusa kulörer samt en öppen spis (ej eldningsbar) med vitmålad murstock. Köket är stort och rymmer gott om skåp och lådor samt ett större matbord. Entréplanet rymmer också en praktisk tvättstuga med bänkytor och hyllor samt en toalett.

Den äldre och charmiga trappan leder upp till det övre planet som välkomnar med en stor hall som rymmer skrivbord om så önskas. De tre sovrummen är rymliga varav det största är inrett med en stor klädkammare med klädstång och hyllor. Badrummet är helkaklat och är inrett med kommod, toalett, duschhörna och badkar. Här finns det även golvvärme.

Trädgården är lättskött med gräsmatta och staket samt gärdsgård som ramar in tomten. Här finns även en grillplats, jordgubbsland och smultron runt den stora tallen. Gott om plats finns för lekande barn och studsmatta eller fotbollsmål.

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Boarea
  126 m²
 • Biarea
  20 m²
 • Tomtarea
  1 295 m²
 • Beteckning
  Hov 1:66
 • Pantbrev
  765 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Entré/hall: En trevlig brokvist välkomnar er upp till entrén. Hallen har ett terrakottafärgat klinker och vitmålade väggar. Här sitter klädhängare och två garderober som erbjuder förvaring. Här står även ett frysskåp från Electrolux. I anslutning finns en klädkammare som är inredd med klädstång och hyllor.

Kök/matplats: Inredningen går i vitt och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Bänkskivan är i laminat och ovanför sitter ett kakel som är målat i vitt och svart. Köksutrustningen består av kylskåp från ElektroHelios, spis/ugn från Electrolux, diskmaskin från Bosch och spisfläkt. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger ett vitmålat furugolv. Gott om plats finns för matbord som rymmer 6 personer.

Tvättstuga/Wc: Inredningen består av toalett från Ifö, kommod, badrumsskåp, tvättmaskin från Electrolux, rostfri tvättho och arbetsbänk samt hyllor. Väggarna är klädda i väv och är målade i en grå/grön kulör och på golvet ligger en grön plastmatta.

Vardagsrum: Detta rum är delat i två sektioner och gott om plats finns för soffa, tv-möbel, bokhyllor och fåtöljer. Här finns även en öppen spis (ej eldningsbar i dagsläget) med vitmålad mur. Väggarna är målade i en grå kulör och på golvet ligger ett trägolv.

Övre hall: En gedigen trappa tar er upp till det övre planet och en övre hall. Här finns möjlighet att inreda med skrivbord om man önskar en arbetshörna. Väggarna är klädda i ljusgrå tapeter och på golvet ligger en svart/vit plastmatta.

Badrum: Inredningen består av toalettstol från Ido, kommod, badrumsskåp med eluttag och badkar. Ett fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Väggarna är klädda i ett vitt/grått kakel och på golvet ligger ett grått klinker som är utrustat med elgolvvärme.

Sovrum: Rymligt sovrum med plats för sängar, tv och byrå. Väggarna är klädda i vit, röd och grå tapet. På golvet ligger en trämönstrad plastmatta.

Sovrum: Detta sovrum rymmer dubbelsäng och sängmöbler. I anslutning finns en stor klädkammare som är inredd med platsbyggd förvaring. En av väggarna är klädd i en mönstrad fondtapet och resterande väggar i gröna tapeter. På golvet ligger en trämönstrad plastmatta.

Sovrum: Detta sovrum rymmer säng, garderob och byrå. En av väggarna är klädd i en fondtapet med växter och fåglar och resterande väggar är klädda i vita tapeter. På golvet ligger en trämönstrad plastmatta.

TV

Fiber indraget.

Internet

Fiber indraget.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan med källare
 • Byggår
  1920
 • Grund
  Källare
 • Stomme
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Bergvärmepump
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2009-12-16
 • Prestanda
  261 kWh/m²/år

Exteriör

Övriga byggnader

Garage.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  18 552 kr
 • Vatten/avlopp
  10 720 kr
 • Samfällighet
  800 kr
 • Försäkring
  6 640 kr

Totalt: 36 712 kr/år

I siffran för uppvärmning ingår hushållsel. I siffran för V/A ingår renhållning.

Taxering
 • Totalsumma
  603 000 kr
 • Byggnad
  448 000 kr
 • Mark
  155 000 kr
 • Värdeår
  1929
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  4 522 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Berg Hov GA:6

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan (1956-06-28)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten är besiktigad av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Vy över tomt, garage och hus
Vy över tomt, garage och hus
Vy över infart, garage och hus
Vy över infart, garage och hus
Vy över tomt och hus
Vy över tomt och hus
Vy från brokvisten
Vy från brokvisten
Gott om plats för utemöbler och grillen
Gott om plats för utemöbler och grillen
Entré/hall
Entré/hall
Entré/hall
Entré/hall
Entré/hall
Entré/hall
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Kök/matplats
Kök/matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Tvättstuga
Tvättstuga
Toalett
Toalett
Övre hall
Övre hall
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Klädkammare
Klädkammare
Klädkammare
Klädkammare
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.