Sandnäset 112, Dvärsätt

Accepterat pris

975 000 kr

Visningar
 • 28/5
  28/5, 17:45–18:30 Öppen visning - Välkommen!
Sandnäset 112, Dvärsätt (Krokom)

Rofyllt i Sandnäset

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  72 m²
 • Tomtarea
  5 771 m²
 • Driftskostnad
  29 100 kr/år

På Sandnäset 112 finns nu chansen att skapa ett boende helt efter egen smak! Här ligger nämligen ett insynsskyddat och lantligt hem med renoverings och färdigställande behov. Bostaden erbjuder rymligt vardagsrum i ljusa nyanser och en värmande kamin, renoverat Epoq-kök med utrymme för matplats och en ljus tvättstuga.

I Huset finns badrum med duschkabin, två rejäla sovrum med möjlighet till ett tredje sovrum om så önskas. Altan med soligt söderläge där ni njuter av vårsolen. Halva altanen har tak. På fastigheten finns en byggnad innehållande gästrum och verkstad. Den grönskande och rymliga tomten är tilltalande och här trivs både stora som små.

I Dvärsätt är det lätt att trivas och läget på Sandnäset är briljant. Här bor du naturnära med Sandnäsets golfbana och Dvärsätt på bekvämt avstånd. I området finns rofyllda grönområden, badplats och bra kommunikationer perfekt för dig som älskar närhet till naturen!

Varmt välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  72 m²
 • Biarea
  12 m²
 • Tomtarea
  5 771 m²
 • Beteckning
  Ås-Gärde 1:55
 • Pantbrev
  1 062 500 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: HALL:
En välkomnande hall med klädavhängning och garderob. I hallen är tre av väggarna vitmålade och den fjärde kläs med en ljus tapet. På golvet ligger ett laminatgolv.
I hallens förlängning är det öppet upp mot nock och vägg mot vardagsrummet har delvis öppnats upp.

TVÄTTSTUGA:
I tvättstugan ligger ett laminatgolv och väggarna kläs med pärlspont. Här finns arbetsbänk, hyllsystem till förvaring och tvättmaskin (Electrolux).

BADRUM
I badrummet ligger en plastmatta på golvet och det är pärlspont på väggarna. Badrummet är utrustat med duschkabin, handfat med underskåp, WC (IFÖ) och badrumsskåp. Här finns en garderob innehållande varmvattenberedare, hydrofor och vattenpump med reningsfilter (Kol och avhärdare).

VARDAGSRUM:
Ett ljust vardagsrum med laminatgolv, en panelad vägg och två tapetserade väggar. Här finns en braskamin som ger huset både trivsel och skön värme.

KÖK:
Ett ljust och modernt kök från Epoq som renoverades 2015. Köket har vita luckor och lådfronter. Köket har två fönster som ger ett härligt ljusinsläpp över arbetsbänken i ek och matplatsen som rymmer 4-6 gäster. Köket är utrustat med: Diskmaskin (Asko), kombinerad kyl/frys (Bosch), köksfläkt (Electrolux) och spis med ugn.

SOVRUM 1:
Med access från hallen kommer ni åt detta ljusa sovrum. Här finns klädförvaring precis vid ingången till rummet och härifrån finns utgång till den del av altanen som har tak.
Detta rum har tre vita väggar och en tapetserad fondvägg. Här ligger ett laminatgolv.

KONTOR/SOVRUM:
Detta rum används idag som kontor då det även används som genomgångsrum för att komma in till sovrum 2. Här ligger ett laminatgolv, det är två tapetserade och två målade väggar. Här finns utrymme för klädförvaring. I detta rum sitter luft/luft värmepumpen installerad.

SOVRUM 2:
Här ligger ett laminatgolv, en vägg kläs med tapet och tre väggar är målade i vitt.

Internet

Fiber är indraget (IP-only)

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan
 • Byggår
  1967
 • Grund
  Torpargrund
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Elförbrukning
  17 000 kWh/år
 • Uppvärmning
  Direktverkande el / Luft-luft värmepump / Kamin
 • Vatten/avlopp
  Enskilt vatten. Enskilt avlopp (3-kammarbrunn). Tömdes 2018-09, UA hos Krokoms kommun (2019-05-08).
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Beställd
Renoveringar

1995
2013 byttes och tilläggsisolerades två fasadsidor (två är orenoverade).
2014 Tvättstuga och nya ytskikt i alla rum.
2015 kök

Exteriör

Tomt

Tomtarea 5 771 m² (friköpt).
Uppväxt tomt med gräsmatta och äng. På tomten växer buskar, det finns rabatter och träd.

Uteplats

Altan som delvis har tak, altanen ligger i soligt söderläge

Bilplats

På tomten finns gott om utrymme till parkering av bilar.
En gjuten platta finns för uppförande av garage, dock krävs bygglov för att uppföra garaget.

Övriga byggnader

Gäststuga / Verkstad om ca 30m². Denna byggnad är om två delar med separata ingångar. Byggnadssätt: Plåttak, 2-glasfönster, träpanel och torpargrund. Byggnaden är isolerad och har el. Gäststugan har tapetserade väggar och på golvet ligger ett laminat. Rummet har nya element och det finns en dubbelgarderob. Verkstaden har trägolv och spånskiveklädda väggar. Här finns arbetsbänk och hyllor till förvaring. Vidbyggt på denna byggnad finns skärmtak under vilket man kan förvara cyklar eller byggnadsmateriel.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  20 000 kr
 • Vatten/avlopp
  1 500 kr
 • Sotning
  800 kr
 • Samfällighet
  3 000 kr
 • Försäkring
  3 800 kr

Totalt: 29 100 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  788 000 kr
 • Byggnad
  440 000 kr
 • Mark
  348 000 kr
 • Värdeår
  1979
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  5 910 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Väg I Samfälld Vägmark, 2309-91/81.1

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Krokom Ösa GA:8

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Sandnäset 112
Sandnäset 112
Sandnäset 112
Sandnäset 112
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats
Matplats
Matplats i kök
Matplats i kök
Matplats och kök
Matplats och kök
Hallen
Hallen
Badrum
Badrum
Altan
Altan
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Tvättstuga
Tvättstuga
Hall
Hall
Sandnäset 112
Sandnäset 112
Gästhus/Förråd
Gästhus/Förråd

Område

I närheten

Dvärsätt är ett lugnt famijevänligt område med närhet till Storsjön. Här finns två förskolor och F-6 skola. Här finns matbutik med grill och lunchrestaurang. Stor möbelaffär.

I Dvärsätt finns också Sandnäsets golfbana som har tretton hål. Det finns flera bryggor med möjlighet till båtplats.

Till centralorten Krokom tar det ca 5 minuter och där finns all tänkbar närservice. Till Östersund är det ca 15 minuter med bil. Bra bussförbindelser.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.