Utsiktsvägen 2, Frösön/ Berge

Accepterat pris

5 750 000 kr

Högsta bud

6 550 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 6 550 000 kr 20/05 11:33 3
 • 6 500 000 kr 20/05 10:32 1
 • 6 400 000 kr 20/05 10:24 3
 • 6 350 000 kr 16/05 21:38 1
 • 6 250 000 kr 16/05 21:25 3
 • 6 000 000 kr 16/05 08:43 1
 • 5 900 000 kr 16/05 08:09 2
 • 5 750 000 kr 15/05 18:08 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Utsiktsvägen 2, Frösön/ Berge (Östersund)

Fastighet med mäktig utsikt!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  169 m²
 • Tomtarea
  1 726 m²
 • Driftskostnad
  37 680 kr/år

Med ett av Frösöns absolut bästa lägen ligger detta moderna bostadshus som erbjuder makalös milsvid utsikt över Frösöbygden och stora delar av Jämtlandsfjällen. Detta läge går inte beskriva med ord utan måste upplevas på plats. Njut av detta härliga bostadshus som har öppen planlösning med representativa sällskapsutrymmen samt stora fönsterpartier som framhäver den fantastiska utsikten i dess fulla prakt.

Välkomna in i detta påkostade Trivselhus som har en praktisk öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum där ni med glädje kommer att tillbringa mycket tid tillsammans med både familj, släkt och vänner. Slå er ner i soffan när ni vill koppla av och bara njut av den makalösa utsikten med en sprakande värmande brasa som bidrar ytterligare till trivseln. Mot sydväst ligger en stor stenlagd altan med soldäck som står öppen under sommaren för trevliga middagar, soldyrkan och möjligheten att studera vädrets skiftningar på den Jämtländska himlen. Master bedroom ger en harmonisk känsla och har ett personligt stort badrum med bubbelbadkar. Mot gavel norr finns två rymliga sovrum samt ett allrum för spel och myshörna. Tvättstuga med groventré och vidbyggt garage.

Här bor ni med högt vackert läge där ni har det Jämtländska landskapet och fjällen i fonden. Här kommer ni att kunna se, på första parkett, hur landskapet förändras med årstiderna. I områdets närhet finns härliga skogsområden, skidspår och alpin skidåkning i Ladängen. Bra cykelvägar till centrala delarna av Frösön och bussförbindelser till Östersunds centrum.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  169 m²
 • Biarea
  42 m²
 • Tomtarea
  1 726 m²
 • Beteckning
  Fläsklådan 1
 • Pantbrev
  3 100 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Rumsbeskrivning: PLANLÖSNING
Trivselhus byggt -05, med en praktisk effektiv planlösning med allt i ett plan som har öppna ytor i sällskapsutrymmena och generösa fönsterpartier som framhäver den fantastiska utsikten. Utgång till altan med milsvid utsikt över både land och fjäll. Kök med massiva köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Fantastisk rymd och atmosfär med högt i tak och mycket ljusinsläpp. Vardagsrum med murad öppen spis. Master bedroom har utgång till tomten och eget vältilltaget badrum med bubbelbadkar samt duschhörna. Separat barndel med två sovrum, perfekt allrum och badrum med dusch. Groventré med bra utrymme, ingång till tvättstuga och isolerat garage med betongplatta. Golvvärme i hela byggnaden.

KÖK
Kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum som karakteriseras av en härlig rymd med både ryggåstak och snedtak. Fantastiskt ljus från stora fönsterpartier. Massiva stavlimmade köksluckor i oljad ek. Högskåp och lådor samt gott om förvaringsutrymmen. Dubbelho samt separat enkelho och engreppsblandare. Granitbänkskivor som är belyst av infällda spotlights. Kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt utrustat med integrerad dubbla kombinerade kyl/ frys från -05, induktionshäll från -18, rostfri fläkt från -05, inbyggnads varmluftsugn & micro från -05 samt integrerad diskmaskin från -19 i arbetshöjd. Klinker i köksdelen, målade väggar och infällda spotlights. Stor matplats som rymmer den stora familjen, golv av oljad ek, målade väggar och stora fönsterpartier med makalös utsikt över bygden och fjällen. Utgång till härlig altan delvis med marksten som har plats för loungemöbler, matgrupp och vilstolar. Fantastisk utsikt och sol från lunch till solen går ner under hela året.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med högt i tak, öppen spis, golv av oljad ek, målade väggar samt generösa fönsterpartier som ger mycket ljus och vacker utsikt.

MASTER BEDROOM
Master bedroom har golv av oljad ek, målade väggar, vitt tak med infällda spotlights, garderobsvägg med skjutdörrar och spegel. Utgång till trädgårdstomten.

BADRUM
Separat badrum till master bedroom som har klinker, golvvärme, helkaklade väggar, infällda spotlights med dimmerfunktion och hög takhöjd. Utrustat med bubbelhörnbadkar, duschhörna med vikväggar av mörkt glas, tvättställ, spegel, vägghängd wc-stol, två högskåp, bänkskåp och inbyggd högtalare.

ALLRUM
Allrum mot tänkbar barndel med golv av oljad ek, målade väggar och fönsterpartier mot fjällen.

BADRUM (2)
Badrum (2) har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av mörkt glas, runt tvättställ, spegelskåp, vägghängd wc-stol och handukstork.

SOVRUM
Sovrum (2) har golv av oljad ek, målade väggar med fondvägg, två garderober med spegelskjutdörrar, infällda spotlights och fönster med utsikt mot fjällen. Sovrum (3) har golv av oljad ek, målade väggar med fondvägg, två garderober med spegelskjutdörrar, infällda spotlights och fönster mot gården.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med klinker, golvvärme och målade väggar. Rostfri tvättho med skåp/ lådor och överskåp. Separat praktisk laminatbänkskiva med underskåp. lådor och överskåp. Tvättmaskin från -13 och torktumlare från -05. Ingång till klädkammare.

Groventré mellan tvättstuga och garage med dörr även till tomten och bra utrymme för ytterkläder.

GARAGE
Vidbyggt garage på betongplatta, golvvärme och förrådsdel.

TV

Antenn.

Internet

Fiber för bredband, tv och telefoni.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1-planshus
 • Byggår
  2005
 • Grund
  Betongplatta med golvvärme
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Liggande & stående träpanel
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Bergvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk till-/ frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Renoveringar

Byte takfönster -06, ny bergvärmepump -12, installation elslingor vid takfönster -18.

Exteriör

Tomt

Tomtarea 1 726 m² (friköpt). Välplanerad trädgårdstomt med makalös utsikt.

Uteplats

Stor altan delvis med marksten som har plats för loungemöbler, matgrupp och vilstolar. Fantastisk utsikt och sol från lunch till solen går ner under hela året.

Bilplats

Vidbyggt isolerat garage på betonggolv med golvvärme. Stor förrådsdel med dörr till tomten. Automatisk fjärrstyrd port.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  26 800 kr
 • Vatten/avlopp
  6 150 kr
 • Försäkring
  4 730 kr

Totalt: 37 680 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare. I uppvärmning ingår även hushållsström. Säkringsstorlek 25 A för elnät. I vatten/ avlopp ingår renhållning.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  4 099 000 kr
 • Byggnad
  3 136 000 kr
 • Mark
  963 000 kr
 • Värdeår
  2005
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter last

Ledningsrätt Vatten och Avlopp; Officialservitut Utrymme

Plan­bestämmelser

(2011-08-25)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2019-05-06 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Utsiktsvägen !
Välkomna till Utsiktsvägen !
1-plans Trivselhus. Praktiskt och bekvämt.
1-plans Trivselhus. Praktiskt och bekvämt.
Öppen planlösning och fantastiskt ljus.
Öppen planlösning och fantastiskt ljus.
Vardagsrum att umgås i.
Vardagsrum att umgås i.
Öppen spis för hög trivselfaktor.
Öppen spis för hög trivselfaktor.
Kök och matplats.
Kök och matplats.
Arbetsvänligt kök.
Arbetsvänligt kök.
Stor matplats.
Stor matplats.
Altan med panorama utsikt.
Altan med panorama utsikt.
Utegrupp att koppla av i.
Utegrupp att koppla av i.
Solnedgång under hela året!
Solnedgång under hela året!
Utsikten är makalös!
Utsikten är makalös!
Fjällutsikt!
Fjällutsikt!
Öppet och ljust!
Öppet och ljust!
Koplla av i soffgruppen!
Koplla av i soffgruppen!
Master bedroom.
Master bedroom.
;aster bedroom.
;aster bedroom.
Separat badrum för master bedroom.
Separat badrum för master bedroom.
Rymligt badrum.
Rymligt badrum.
Bubbelbadkar och dusch.
Bubbelbadkar och dusch.
Hall mellan sällskapsrum & sovrum.
Hall mellan sällskapsrum & sovrum.
Hall
Hall
Badrum (2) med dusch.
Badrum (2) med dusch.
Allrum för avkoppling.
Allrum för avkoppling.
Allrum med vacker utsikt.
Allrum med vacker utsikt.
Allrum.
Allrum.
Sovrum (2)
Sovrum (2)
Sovrum (3)
Sovrum (3)
Praktisk tvättstuga & klädkammare.
Praktisk tvättstuga & klädkammare.
Förrådsdel i garage.
Förrådsdel i garage.
Groventré
Groventré
Garage
Garage
Välkomna till läge A!
Välkomna till läge A!
1-plans Trivselhus av hög klass!
1-plans Trivselhus av hög klass!
Utsiktsvägen 2
Utsiktsvägen 2
Hus att trivas i.
Hus att trivas i.
Utsikt som är bedårande!
Utsikt som är bedårande!
Uteplats på gården!
Uteplats på gården!
Utsikten!
Utsikten!
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

Området har fantastisk milsvida vyer över Jämtlandsbygden, fjällen och Storsjöns vatten. Här finns populära promenad- och löparstråk i härlig lantlig miljö, skidspår och alpin skidåkning i Ladängen. Bra cykelvägar till centrala delarna av Frösön och bussförbindelser till Östersunds centrum.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.