Lägdevägen 5D, Karlslund

Utgångspris

1 975 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är ännu inte till salu, men meddela oss gärna om du vill veta när den läggs ut till försäljning!

Lägdevägen 5D, Karlslund (Östersund)

Engelska radhusen i Karlslund

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  80 m²
 • Våningsplan
  1 av 1
 • Månadsavgift
  3 780 kr

Välkommen till denna härliga trerummare, belägen i ett av de populära engelska radhusen i idylliska och omtyckta Karlslund. Här hittar du en karaktärsfull, välplanerad och charmig radhuslägenhet om två plan med stor källare, fint ljusinsläpp och härlig atmosfär. Lägenheten erbjuder en stor altan med härligt solläge. Bostaden känns ljus och hemtrevlig med sina mjuka kulörer och sin generösa takhöjd.

På entréplan finner ni ett ljust kök där man bevarat originalstommarna, en rejäl bänkskiva med bra arbetsutrymmen för den glade kocken och gott om plats till förvaring i skåp, lådor och plats finns för matbord. Vid entrén ligger en praktisk WC och i hallens förlängning finner ni det ljusa vardagsrummet. Vardagsrummet med sin rymd är den givna platsen för umgänge håller även utgång till uteplatsen vilken välkomnar dig. Uteplatsen har trall som vänder sig direkt till väster med sol från mitt på dagen till sena kvällen. På det övre planet finns två väl tilltagna sovrum som båda enkelt rymmer en dubbelsäng i vardera. Här uppe finns det kaklade badrummet, två rymliga klädkammare och access till vinden som har gott om förvaringsyta. I det stora källarplanet hittar man ett rymligt rum som med fördel kan användas som extra vardagsrum eller sovrum. I källaren finns även en rymlig tvättstuga, matkällare och två förråd.

Bo med ett av Karlslunds trevligaste lägen – bara ett stenkast från Skidstadion! Med en kortare promenad når du Jämtkraft arena och inom bara några minuter är du vid centrum. Det här är ett av Östersunds mest populära områden bland barnfamiljer. Det finns flertalet förskolor i närområdet och de närmaste skolorna är Friggaskolan och Norra skolan.

Välkommen på visning!!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Lägdevägen 5D
Lägdevägen 5D
Kök
Kök
Uteplatsen
Uteplatsen
Badrum
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum
WC
WC
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.