Sandnäset 121, Dvärsätt

Accepterat pris

1 950 000 kr

Visningar
 • 25/4
  25/4, 16:30–17:30 Öppen visning - Välkommen!
 • 2/5
  2/5, 16:30–17:30 Öppen visning - Välkommen!
Sandnäset 121, Dvärsätt (Krokom)

Enplanshus i rogivande Sandnäset

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  132 m²
 • Tomtarea
  2 651 m²
 • Driftskostnad
  25 200 kr/år

Välkommen till en fyrarumsvilla om 132 kvadratmeter, belägen i fridfulla Sandnäset. Det här är ett välplanerat, rymligt och barnvänligt boende med öppen spis, fint ljusinsläpp, fönster i flera väderstreck och utmärkt planlösning. Huset har även charmig och uthyrningsbar gäststuga med möjlighet till goda hyresintäkter.

I bostadshuset erbjuds ni en generös hall med platsbyggda garderober, gästtoalett, och ett ljust badrum med dusch. Ett rymligt och ljust vardagsrum med vackert ljusinsläpp, öppen spis och stora fönster som släpper in solens strålar och tre praktiska sovrum där det ena har egen klädkammare. Husets kök är välplanerat, yteffektivt och funktionellt med många fördelar såsom plats för matbord, stolar, neutrala färgkombinationer och generösa arbetsytor. I anslutning till köket finns en praktisk groventré och tvättstuga utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vid entrén och vardagsrummet finns den härliga uteplatsen, som har lättmöblerade ytor och sol hela dagen, passar utmärkt för ljumma vår- och sommarkvällar. Gästhuset är välplanerat och yteffektivt här erbjuds ni två sovrum, arbetskök, badrum med dusch, stort vardagsrum med öppet upp mot nock, vacker murad öppen spis och utgång till altan.

Huset står på en lummig, rogivande och barnvänlig hörntomt med två förråd och härliga grönytor, vackra björkar och inhägnas trivsamt av en gärdsgård. Här är det lätt att trivas och läget i Sandnäset är fenomenalt för dig som letar efter ett lugnare läge på landet med närhet till både Östersund och Krokom. Här bor du ostört och barnvänligt med härliga grönområden och Sandnäsets trevliga golfbana på bekvämt avstånd. En bit bort med bil finner du skola, förskola och en liten matbutik. Krokoms centrum som ligger inom ca fem minuters bilväg finns all kommunal service. Bra bussförbindelser till både Krokom och Östersund. Till Östersund centrala delar tar det ca 12 minuter.

Välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  132 m²
 • Tomtarea
  2 651 m²
 • Beteckning
  Ösa 5:23
 • Pantbrev
  1 630 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING - VILLAN:
HALL:
Via en solig altan kommer ni in i en stor och välkomnande hall med plats för klädavhängning. Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna kläs med tapeter. Här finns skjutdörrsgarderob och städskåp.

VARDAGSRUM:
Ett ljust och trivsamt vardagsrum med fönster mot två väderstreck. Härifrån finns utgång till den soliga altanen som ligger i anslutning till entrén. Här är det tapetserade väggar och ett trägolv. Detta rum rymmer plats för stor hörnsoffa om så önskas.

WC:
Ett praktiskt WC-rum med plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Här finns handfat, badrumsskåp och WC.

SOVRUM 1:
Detta sovrum är husets minsta men här ryms gott och väl både säng och skrivbord. Här ligger en plastmatta på golvet , det är tapetserade väggar och rummet har två garderober till förvaring.

SOVRUM 2:
I detta större sovrum finns plats för dubbelsäng om så önskas. Här finns fem garderober, på golvet ligger en plastmatta och väggarna är tapetserade.

BADRUM:
Ett ljus badrum med plastmatta på golv och vägg. Badrummet är utrustat med en rymlig badrumsmöbel med spegel, hyllor, handfat och underskåp. Det finns även dusch med vikbara duschväggar, handdukstork (el) och
WC.

SOVRUM 3:
Detta sovrum rymmer plats för dubbelsäng och har tillgång till egen klädkammare. I detta sovrum ligger plastmatta på golvet och väggarna har tapet. Garderob.

KLÄDKAMMARE:
En rymlig klädkammare med hyllor och två garderober. Här ligger en plastmatta på golvet och det är tapetserade väggar.

KÖK:
Ett rymligt och ljust kök med utrymme för matplats vid fönstret. Här ligger det en plastmatta på golvet och väggarna kläs med tapeter. Köket är utrustat med: Diskmaskin (Cylinda), fläkt (Cylinda), häll (Husqvarna), ugn (Husqvarna), fulstor kyl och fullstor frys (Husqvarna). Köket erbjuder gott om utrymmen i skåp och lådor och ovanför disk- och arbetsbänkar sitter ett kakel som stänkskydd.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÈ:
I anslutning till köket ligger detta praktiska utrymme med egen groventré. Här finns tvättmaskin (Siemens), torktumlare (Husqvarna), varmvattenberedare (Nibe), tvättho och arbetsbänk. I detta rum finns även centralen för takvärme samt ventilationsaggregat (Mini-Vent).

RUMSBESKRIVNING - STUGAN:
HALL:
En mindre hall med plats för klädavhängning. Här ligger ett trägolv, bröstpanel till brösthöjd och där över sitter en vävtapet.

SOVRUM 1:
Detta sovrum har laminatgolv och tapetserade väggar

SOVRUM 2/KONTOR:
Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna är målade och tapetserade.

KÖK:
Ett arbetskök med genomgång till vardagsrummet. i köket finns vedspis, bänkspis, kombinerad kyl/frys (Philips). Arbetsbänkar finns efter kökets båda långsidor. Ovan diskbänk sitter kakel som stänkskydd. Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna kläs med tapet.

BADRUM:
Ett mindre badrum med dusch, WC, handfat, badrumsskåp och varmvattenberedare. Här är det plastmatta på både golv och väggar.

VARDAGSRUM:
Ett fantastiskt rum med öppet upp mot nock, trägolv med breda golvtiljor och en vackert murad öppen spis. Två av väggarna kläs med tapeter, den tredje har tegel och den fjärde kläs med träpanel. Panelat innertak. Här finns utgång via balkongdörr till altan. Detta härliga rum rymmer plats för matgrupp och soffhörna om så önskas.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan
 • Byggår
  1989
 • Grund
  Krypgrund
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Betongpannor
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Värmepump (Takvärme). Direkt el i Gäststugan
 • Vatten/avlopp
  Enskilt vatten (Grävd brunn), Enskilt avlopp (3-kammarbrunn). Avlopp sedan 1989, UA hos Krokoms kommun (2019-04-03).
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-03-29
 • Energiklass
  D
Övrigt

Gästhuset: Träpanel, torpargrund, plåttak, 2 glas fönster. Här finns el, vatten och avlopp.

Exteriör

Tomt

Uppväxt och grönskande tomt med härlig gräsmatta, vackra träd och trivsamma buskar.

Uteplats

I anslutning till entrén finns en härlig uteplats.

Övriga byggnader

På tomten finns 2 förrådsbodar, den mindre passar perfekt för gräsklippare och andra utomhusmaskiner. Det andra är större och här finns verkstadsrum, vedbod, förråd och utedass.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  16 500 kr
 • Vatten/avlopp
  1 500 kr
 • Samfällighet
  1 500 kr
 • Renhållning
  1 200 kr
 • Försäkring
  4 500 kr

Totalt: 25 200 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  1 443 000 kr
 • Byggnad
  1 149 000 kr
 • Mark
  294 000 kr
 • Värdeår
  1989
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Servitut

Nyttjanderätt Tele

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Krokom Ås-Gärde GA:4

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Sandnäset 121
Sandnäset 121
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sandnäset 121
Sandnäset 121
Altan
Altan
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Hall
Hall
Hall
Hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
WC
WC
Tvättstuga/Groventré
Tvättstuga/Groventré
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 3
Sovrum 3
Allrum i stugan
Allrum i stugan
Allrum i stugan
Allrum i stugan
Sovrum i Stugan
Sovrum i Stugan
Kök i stugan
Kök i stugan
Sandnäset 121
Sandnäset 121
Sandnäset 121
Sandnäset 121
Sandnäset 121
Sandnäset 121

Planlösning

Område

I närheten

Dvärsätt är ett lugnt famijevänligt område med närhet till Storsjön. Här finns två förskolor och F-6 skola. Här finns matbutik med grill och lunchrestaurang. Stor möbelaffär.

I Dvärsätt finns också Sandnäsets golfbana som har tretton hål. Det finns flera bryggor med möjlighet till båtplats.

Till centralorten Krokom tar det ca 5 minuter och där finns all tänkbar närservice. Till Östersund är det ca 15 minuter med bil. Bra bussförbindelser.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.