Önevägen 38 B, Frösön/ Mjälle

Slutpris

1 100 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Önevägen 38 B, Frösön/ Mjälle (Östersund)

Underbar lägenhet i markplan

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  59 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  4 912 kr

Nu kan vi erbjuda er som söker lägenhet i markplan något utöver det vanliga. Välkomna till denna hörnlägenhet att trivas i som erbjuder renoevrat kök och vardagsrum i öppen planlösning med fantastiskt ljusinläpp från höga fönster och väl tilltagen takhöjd. Njut av den egna uteplatsen som står uppdukad för er när ni vill koppla av med en liten kaffepaus eller bjuda släkt och vänninnor på middag.

Här välkomnas ni av en rymlig hall när ni kliver in genom den egna ingången direkt från innergården. Här möts ni av det det nyrenoverade köket i öppen planlösning mot stora vardagrummet som har ett härligt ljus och rymd. Nya vita köksluckor och dämpade utdragslådor ger en behaglig känsla och gott om förvaringsutrymmen. Moderna vitvaror med ny kombinerad kyl/ frys, spis med inductionshäll & varmluftsugn. Nya bänkskivor, dubbelho och engreppsblandare. Helt enkelt ett kök som är en fröjd att var i. Rymligt vardagsrum med härlig atmosfär har gott om plats för era favoritmöbler. Utgång till trevlig altan att koppla av på. Sovrum med ekparkettgolv och stort badrum som har duschhörna, praktiska skåp samt tvättmaskin och torktumlare. Självklart har lägenheten enhetliga ekparkettgov i sällskaps- och sovrum.

Till lägenheten hör en parkeringsplats med motorvärmare samt förråd på gården.

Här bor ni i lugnt trivsamt område som angränsar till ängsmark och har närhet till Storsjön. Här finns trevliga promenadstråk i lantlig miljö. Bra gång- och cykelvägar till Östersunds centrum. Här passerar stadsbussar i linjetrafik.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område