Lägdevägen 5 G, Karlslund

Slutpris

2 575 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lägdevägen 5 G, Karlslund (Östersund)

Stilrent renoverat radhus med hörnläge i populära Karlslund. Stor altan med perfekt solläge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  80 m²
 • Månadsavgift
  3 780 kr

Redan i hallen fås här en härligt ljus och hemtrevlig känsla med bostadens stilrena färg- och materialval tillsammans med den generösa takhöjden. Hallen har utrymme för praktisk klädavhängning, en inbyggd garderob och i anslutning till entrén en smart placerad wc. Från hallen nås entréplanets samtliga rum och även trapporna som leder både till övre plan och källarplan. Vid entrén finns även en liten träterrass som är perfekt för morgonkaffet.

Det stilrent renoverade köket är ljust och tilltalande med vita luckor och klassiskt tidlösa bänkskivor i virrvarrmönster med bra arbetsutrymmen. Köket är påkostat med diskret inbyggda och moderna vitvaror såsom induktionshäll, varmluftsugn, kombinerad kyl och frys, diskmaskin samt microvågsugn. Detta kök ger verkligen allra bästa förutsättningarna för att skapa matlagningsglädje.

Vardagsrummet som med sin rymd och ljus är den givna platsen för umgänge erbjuder även utgång till den stora träterassen med perfekt västerläge och sol från mitt på dagen till sena kvällen.

På det övre planet finns bostadens två sovrum som båda är väl tilltagna och enkelt rymmer en dubbelsäng i vardera. Här uppe finns det kaklade badrummet, klädkammare i vardera sovrum och härifrån nås även vinden som är inredd som förrådsutrymme.

I källarplanet finner ni en gillestuga som rymmer bäddsoffa och därmed är perfekt för övernattande gäster. Här finns även ett praktiskt hobbyrum samt matkällare och förråd.

Här ingår tv, bredband, IP-telefoni och carportplats i den låga månadsavgiften.

Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt kvarter endast ett stenkast från strövområden med tillgång till milsvida skidspår som utgår från Östersunds skidstadion. Östersunds oas Björkbackaparken ligger även den i närheten. Centrala Östersund finner ni endast en kort promenad bort och på ännu närmare håll ICA Maxi. Det finns flertalet förskolor i närområdet och de närmaste skolorna är Friggaskolan och Norra skolan.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område