Arågränd 21, Torvalla

Intresserad?

Denna villa är ännu inte till salu, men meddela oss gärna om du vill veta när den läggs ut till försäljning!

Arågränd 21, Torvalla (Östersund)

Välskött och modernt radhus i Torvalla

 • Typ
  Radhus
 • Boarea
  116 m²
 • Tomtarea
  160 m²
 • Driftskostnad
  30 700 kr/år

Varmt välkommen till detta moderna och välskötta radhus på hörnläge i nedre Torvalla. Detta hus är perfekt för dig som vill bo i ett lättskött, ljust och välplanerat boende. Huset har under de senaste åren genomgått stora renoveringar och samtidigt fått nya ljusa ytskikt i modern stil.

På entréplan erbjuds ni ett modernt IKEA-kök som renoverades 2015 med gråa köksluckor, härliga arbetsytor moderna vitvaror och vid stort fönsterparti erbjuds ni en ljus och trivsam matplats. En praktisk tvättstuga, ett stilrent badrum med dusch som renoverades 2016 med kakel, klinkers och vattenburen golvvärme. Ett rymligt vardagsrum med utgång till härlig altan. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffhörna och matplats. För den som behöver ett fjärde sovrum erbjuds här möjligheten sätta upp en vägg så ni enkelt får ett extra rum. En ljus och rymlig hall som förgrenar mot våningsplanets samtliga rum och härifrån går den vitmålade trappan med trappsteg klädda i ek. På övre plan erbjuds ni tre ljusa sovrum, praktisk klädkammare och ett ljust badrum med badkar. På radhusets framsida finns en härlig uteplats som är modernt insynsskyddad med liggande träribbor och här erbjuds även ett eget förrådshus. Uteplatsen med utgång från vardagsrummet erbjuder ett trivsamt lugn då den vetter mot en mindre skogsdunge.

Radhuset är beläget i ett omtyckt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola och skola. Huset ligger med med närhet till kommunikationer, bra service och har låga driftskostnader.

Välkommen!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Planlösning

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.