Björkbackavägen 8 C, Karlslund

Slutpris

1 250 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Björkbackavägen 8 C, Karlslund (Östersund)

Ljus & renoverad tvåa endast en halv trappa upp med bra läge, där bredband ingår i avgiften!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  51 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  2 868 kr

Varmt välkomna till denna ljusa, renoverade och trivsamma tvårummare i populära Karlslund. Lägenheten har ett utmärkt läge med närhet till centrum, universitet, skidspår, strövområden, matbutik och gym.

När ni stiger in över tröskeln välkomnas ni av en väl tilltagen hall med utrymme för klädavhängning och en byrå om så önskas. Hallens två garderober med tillhörande överskåp underlättar förvaringen och från hallen nås lägenhetens alla rum.

Köket renoverades 2016 med stilren köksinredning i vitt från IKEA. I samband med renoveringen 2016 byttes all maskinell utrustning och här är ytterst genomtänkt med i huvudsak inbyggda vitvaror som kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, micro. Här finns även en modern induktionshäll och ett rymligt skafferi. De väl tilltagna arbetsytorna ger utrymme för kocken att både laga mat och baka. Ovanför den mörkbruna laminatbänkskivan sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Kökets matplats rymmer enkelt ett bord för ett sällskap på fyra personer.

Det väl tilltagna vardagsrummet rymmer både soffa, tv-möbel, skrivbord och en större matplats för den som önskar. Härifrån nås även balkongen som är utrustad med markis och trätrall. Balkongen bjuder på sol stora delar av dagen. Under ljumma sommarkvällar sitter man gärna här med en god vän till timman blir sen.

Sovrummet är renoverat 2018 och rymmer både dubbelsäng och sängmöbler. Här finns inbyggda garderober för praktisk förvaring.
Badrummet är renoverat av föreningen och är förberett för tvättmaskin.

Bostadsrättsföreningen är välskött och större renoveringar har utförts de senaste åren. På den mysiga innergården finns utemöbler, lekplats och grönytor. Tvättstuga finns i samma byggnad och två förråd hör till lägenheten.

Föreningen har garage, carportar och parkeringsplatser som går att hyra. Fri parkering finns dessutom längs Björkbackavägen.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område