Taptogränd 3

Slutpris

1 000 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Taptogränd 3 (Östersund)

Trevlig tvårummare med stor inglasad balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  60 m²
 • Våningsplan
  -1 av 3
 • Månadsavgift
  3 187 kr

Varmt välkomna till denna trivsamma och smakfullt inredda lägenheten om 60 väldisponerade kvadratmetrar. Direkt ni kliver in över tröskeln finns avhängningsmöjligheter i en platsbyggd förvaringslösning med väggfasta skåp och krokar undertill. Här finns även väggyta för spegel och nyckelskåp.

I anslutning till hallen finns badrummet som är utrustat med ny toalettstol, nytt badrumsskåp, badkar och tvättmaskin. Vidare in i vardagsrummet finns gott om plats för soffmöbel, skrivbord och tv-möbel. Härifrån nås även den inglasade balkongen som rymmer bord, stolar och krukväxter. Sovrummet rymmer dubbelsäng, sängmöbler och byrå. Även från sovrummet kan balkongen nås genom den andra balkongdörren. I anslutning finns en rymlig klädkammare som är utrustad med hyllor, klädstång, skidhållare och en garderob.

Köket är renoverat med vit köksinredning från IKEA och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Pricken över i:et är den specialgjorda ekbänkskivan som inte bara är snygg utan också bjuder på goda arbetsytor för kocken.

Till lägenheten hör två förråd, ett matkällarförråd och ett källarförråd. I föreningen finns det två stycken tvättstugor per gård med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Det finns även cykelförråd, hobbyrum, gästrum med plats för fyra personer, vallningsrum, bakstuga och sophus med källsortering. Det finns fyra trevliga och välskötta gårdar som omgärdas av föreningens hus. Här finns även ett färdigställt utegym. Gården närmast denna lägenhet har gungor, sandlåda, klätterställning med rutschkana, sittbänkar, grill, planteringar och äppelträd.

I Körfältet centrum finns ett blandat utbud av butiker och service så som frisör, gym, pizzeria, Erikslunds hemtjänst etc.

Körfältet ligger med bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna. Bensinmacken som ligger alldeles i närheten har generösa öppettider och säljer allt från varmkorv till kvällstidningar. Stora park- och grönområden med motions- och skidspår finns i närheten liksom boulebana, tennisbana och fotbollsplan. Även köpcentret Lillänge med goda shoppingmöjligheter ligger också inom gång- och cykelavstånd. Till Mittuniversitetet är det endast tio minuters gångväg.

Välkomna på visning!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område