Lunne 140, Brunflo

Högstbjudande

2 350 000 kr

Högsta bud

2 000 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 2 000 000 kr 13/05 08:24 2
 • 1 800 000 kr 16/04 10:23 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Lunne 140, Brunflo (Östersund)

Trevlig villa med stor tomt i Lunne!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  94 m²
 • Tomtarea
  4 020 m²
 • Driftskostnad
  26 723 kr/år

Varmt välkomna till denna charmiga fastighet i Lunne som ligger med ett högt och fint läge och med vacker utsikt över landskapet. Mer lantligt läge än såhär får man inte och samtidigt är det gångavstånd ner till Brunflo centrum.

En trevlig brokvist tar er in till boningshuset som bjuder på ett vackert parkettgolv som fortsätter in i vardagsrummet. Från vardagsrummet nås den stora altanen som bjuder på trevlig utsikt mellan björkarna. I fil med vardagsrummet finns matrummet som rymmer matsalsmöbel. Entréplanet bjuder på även på hall med klädkammare, ett praktiskt kök och badrum. Det övre planet rymmer tre sovrum varav två rymmer dubbelsäng, hall och ett badrum. Källarplanet rymmer tvättstuga, pannrum, matkällare och förråd. Huset har bergvärmepump vilket borgar får låga driftskostnader och fiber är nyligen indraget.

Tomten är på drygt 4 000 kvm och gott om plats finns både ovanför och nedanför boningshuset. I anslutning till huset står en friggebod med framdragen elkabel och nere vid vägen står en förrådsbyggnad. Trädgården är lättskött med gräsmatta, buskar och vackra björkar som ramar in tomten på ett trevligt sätt.

Ta chansen att bli ägare till detta smultronställe med perfekt läge som bjuder på lantliga kvalitéer och vacker utsikt över landskapet.

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Boarea
  94 m²
 • Biarea
  68 m²
 • Tomtarea
  4 020 m²
 • Beteckning
  Lunne 3:5
 • Pantbrev
  790 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Entré/hall: En brokvist välkomnar er in till entrén där plats finns för hatthylla, byrå och spegel. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och väggarna är klädda i en ljus tapet. I anslutning till hallen finns en rejäl klädkammare som är utrustad med hylla och klädstång. Här ligger det en plastmatta och väggarna är målade.

Kök/matplats: Köksluckorna kommer från Härjedalskök och är insatta 2010. Gott om förvaring finns i skåp och lådor. Ovanför bänkskivan i laminat sitter ett ljust kakel. Köksutrustningen består av spis/ugn från ElektroHelios, diskmaskin från Husqvarna, kyl från ElektroHelios, frys från ElektroHelios och rostfri diskho. Gott om plats finns för matbord. Väggarna är klädda i gröna tapeter och på golvet ligger en ljus golvmatta.

Duschrum: Inredningen består av toalett från Ifö (2019), handfat, duschhörna och badrumsskåp. Ett litet fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Väggarna är klädda i en ljus plastmatta och på golvet ligger en ljus plastmatta.

Vardagsrum: Vardagsrummet rymmer soffa, tv-möbel och bokhylla. Väggarna är klädda i en ljus tapet och på golvet ligger en ekparkett. Härifrån nås även en stor altan som är utrustad med tak.

Matrum: Gott om plats finns för matsalsmöbel och vitrinskåp. En garderob erbjuder förvaringsmöjligheter. Väggarna är klädda i en ljus tapet och på golvet ligger en plastmatta.

Övre hall: En gedigen trappa tar er upp till den övre hallen. Plats finns för skrivbord om man vill ha en liten arbetshörna. Väggarna är klädda i träpanel och på golvet ligger en plastmatta.

Duschrum: Inredningen består av toalettstol från Ifö (2019), handfat, badrumsskåp och duschhörna. Ett mindre fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Väggarna är klädda i en ljus plastmatta och på golvet ligger det en ljus plastmatta.

Sovrum: Detta sovrum rymmer dubbelsäng och sängmöbler. En garderob erbjuder förvaring. Väggarna är målade i en röd kulör och på golvet ligger en brun plastmatta.

Sovrum: Detta sovrum rymmer säng, byrå och skrivbord. En garderob erbjuder förvaringsmöjligheter. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger en brun plastmatta.

Sovrum: Detta sovrum rymmer dubbelsäng och sängmöbler. Tre garderober erbjuder gott om förvaring. Väggarna är klädda i en grön tapet och på golvet ligger en träliknande plastmatta.

Nedre hall: En trappa från entréplanet tar er ner till en hall i källaren. Väggarna är vitmålade och betonggolvet är målat i en grå kulör.

Matkällare: Gott om plats finns för potatis, syltburkar och diverse dryck.

Tvättstuga: Väggarna är målade i en ljus kulör och betonggolvet i en grå kulör. Utrustning består av tvättmaskin och torktumlare.

Förråd: Detta har tidigare varit garage men fungerar idag som förråd. Tre garderober erbjuder förvaring. Väggarna är vitmålade och betonggolvet är målat i en grå kulör.

Pannrum: Bergvärmepumpen kommer från AutoTerm. Väggar i betong och betonggolv.

Internet

Fiber är indraget.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan med källare
 • Byggår
  1959
 • Grund
  Källare/Grundsula
 • Stomme
  Betong/trä
 • Bjälklag
  Betong/trä
 • Fasad
  Stående och liggande träpanel
 • Tak
  Tegelpannor
 • Fönster
  3-glas isolerrutor och 2-glas isolerrutor
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Bergvärmepump
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-03-15
 • Prestanda
  70 kWh/m²/år
 • Energiklass
  C
Renoveringar

2019: Avlopp rensade och genomgångna av entreprenör.
2019: Rengöring av fläktkanalerna och ny slang till spisfläkten.
1991: Ny panel, isolering och farstukvist.

Exteriör

Tomt

Tomtarea 4 020 m² (friköpt).

Övriga byggnader

Friggebod.
Förråd.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  18 825 kr
 • Vatten/avlopp
  1 530 kr
 • Renhållning
  2 566 kr
 • Försäkring
  3 802 kr

Totalt: 26 723 kr/år

I siffran för uppvärmning ingår hushållsel.

Taxering
 • Totalsumma
  1 157 000 kr
 • Byggnad
  607 000 kr
 • Mark
  550 000 kr
 • Värdeår
  1959
 • Fastställd
  2015
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten är besiktigad av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Vy mot entrén och förråd
Vy mot entrén och förråd
Vy över fastigheten
Vy över fastigheten
Vy mot gavel och ingång till källarplanet
Vy mot gavel och ingång till källarplanet
Björkallén välkomnar upp till huset
Björkallén välkomnar upp till huset
Vy mot gavel och altanen
Vy mot gavel och altanen
Stora ytor att hålla till på
Stora ytor att hålla till på
Vacker vy
Vacker vy
Vy mot huset från vägen
Vy mot huset från vägen
Friggebod med fint läge
Friggebod med fint läge
Vy mot entrén
Vy mot entrén
Vy mot den övre delen av tomten
Vy mot den övre delen av tomten
Fantastisk utsikt
Fantastisk utsikt
Vy mot hus och nedre delen av tomten
Vy mot hus och nedre delen av tomten
Förråd
Förråd
Förråd intill vägen
Förråd intill vägen
Flygbild över fastigheten
Flygbild över fastigheten
Flygbild över fastigheten
Flygbild över fastigheten
Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Utgång till altan
Utgång till altan
Matrum
Matrum
Utgång till altan
Utgång till altan
Inre hall hall och dörr till klädkammare
Inre hall hall och dörr till klädkammare
Entré/hall
Entré/hall
Entré/hall
Entré/hall
Badrum
Badrum
Övre hall
Övre hall
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Tvättstuga
Tvättstuga
Ingång till källarplanet
Ingång till källarplanet
Vy mot gaveln
Vy mot gaveln
Vy mot entrén
Vy mot entrén
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.