Dammågränd 6, Fjällmon, Torvalla

Slutpris

1 425 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Dammågränd 6, Fjällmon, Torvalla (Östersund)

Praktiskt och lättskött radhus i barnvänligt område med renoverade badrum!

 • Typ
  Radhus
 • Boarea
  88 m²
 • Tomtarea
  132 m²
 • Driftskostnad
  38 064 kr/år

Välkomna till detta välplanerade, renoverade och praktiska boende i 2-plan. Lättskött tomt utan gräsmatta att klippa, med altaner på både fram och baksida som erbjuder sol stora delar av dagen. Båda badrummen har här renoverats senaste åren och badrummet i entréplanet är helkaklat med golvvärme och stilrena moderna färger. Här är även en ny tvättmaskin installerad som ingår i köpet. Köket är ljust och tilltalande med två stora fönster i hörnet och utrymme för matplats.

På övre planet är praktiskt planerat med två sovrum, rymlig klädkammare samt badrum. Ytterligare sovrum kan här skapas för den som har behov.

Fristående förråd finns på framsidan för praktisk förvaring. Garage ingår i gemensam länga och för de små finns en lekplats på gården.

Fiberanslutning som bekostas av samfälligheten är på väg att installeras.

I närområdet finns flera skolor och förskolor och härifrån är det ca 1 km med fina promenadstråk till Torvalla centrum där affär, skola, fritidsgård, bibliotek, restaurang, frisör, sporthall och post finns. Bra bussförbindelser och cykelvägar finns till Östersunds centrum.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område