Galtängesviken 705 & Galtängesviken 721, Svenstavik

Slutpris

350 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Galtängesviken 705 & Galtängesviken 721, Svenstavik (Berg)

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  20 m²
 • Tomtarea
  3 403 m²
 • Driftskostnad
  600 kr/år

På stor tomt vid Näktens strand ligger detta trivsamma fritidshus. Fritidshuset är om ca 20m² och har ett rum. Fritidshuset har uppvärmning via gasolkamin och via den vedeldade spisen som också erbjuder möjligheter till matlagning.

Från tomtgräns till vattnet är det bara ca 5 meter men denna yta använder man med rätt då servitut om båt och badplats finns. Här finns en timrad sjöbod med båt som ingår i köpet, sjöboden passar perfekt som skotergarage vintertid. På tomten finns en förrådsbyggnad innehållandes vedbod och utedass. Tomten är två fastigheter och har tillräckligt med träd för att sörja för fritidshusets uppvärmning i en livstid. Framför fritidshuset ligger en mindre altan där man kan sitta och titta ut på sjön Näkten. Näkten är en fiskrik sjö som är tilltalande för ett aktivt liv både sommar och vintertid. Till sjön säljs fiskekort och från strandkanten framför stugan kan man vada ut till en närliggande holme.

Bilväg fram till tomten finns där egen parkering kan nyttjas till dina fordon. Vägen snöröjs vintertid så här kan du parkera året om. Fritidshuset saknar el och vatten.

Välkommen till denna lugna oas där läget vid Näkten ger själen ro.

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område