Åkersjön 218, Åkersjön

Slutpris

1 100 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Åkersjön 218, Åkersjön (Krokom)

Renoverat bostadshus i skoterparadis

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  80 m²
 • Tomtarea
  2 270 m²
 • Driftskostnad
  17 300 kr/år

Med utsikt över Åkersjön och med gångavstånd till alla bekvämligheter ligger detta renoverade fritidshus som har plats för hela familjen samt garage för både bilar och skotrar. Bostadshuset har på ett genomtänkt sätt renoverats för att skapa ett trivsamt fritidsboende i en härlig barnvänlig miljö där ni har närhet till både affär, hotell, skoterleder och skidspår.

Bostadshuset har ett renoverat kök och matplats i öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp med fönsterpartier åt tre håll samt utsikt över Åkersjön. Kök, matplats och storstuga har renoverade ytskikt med slipat vackert trägolv samt allmänt passande materialval. Här kan familj och vänner umgås och njuta av värmen från braskaminen. Köket inbjuder till matlagning samtidigt som ni kopplar av efter en dag på fjället med ett glas vin. På vårkanten kan ni njuta av värmen på den stora altanen mot entrésidan med vacker utsikt över Åkersjön. När ni vill handla varor på mataffären eller utnyttja det som Hotell Fjällgården erbjuder har ni gångavstånd. Badrummet är i originalutförande.

Övre plan har tre sovrum varav ett kan användas som allrum. Allrummet har braskamin som ger en härlig värme. I källarplanet finns möjligheten till att skapa ytterligare bostadsutrymmen som stor relaxavdelning. Källaren som har full ståhöjd använd idag som förråd.

Bostadshuset har på entréplanet allmänt nya vackra ytskikt, uppfräschat kök och matplats samt storstuga med ny braskamin. Hall och trapp till övre plan har pärlspont på väggarna. Ny ytterpanel och nytt yttertak. Luftvärmepump installerades 2014 och huset har låga driftskostnader.

Till Hotell fjällgården och matbutik är det ca 100 meter.

Centralt i Åkersjön har ni allt inom bekvämt avstånd. Här finns milsvida välpreparerade skoterleder som går att utforska både upp mot fjället och för att hitta flera av de trevliga kaffe och matstugorna. De välpreparerade skidspåren finns i anslutning till fastigheten 30 meter bort. Åkersjön har lämpliga lätta slalombackar för hela familjen.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Åkersjön är mest känd för att vara ett skoterparadis där man når storslagen fjällnatur med vackra vyer som är svårt att hitta någon annanstans med skoter. I Åkersjön erbjuds också alpin skidåkning med en lift och två nedfarter. Preparerade skidspår finns i hela byn. Det går skidspår från bl a Hotell Fjällgården. Fina fiskevatten nås både sommar- och vintertid med chans att få både öring och röding på kroken. Campingen erbjuder olika buffékvällar med olika inriktningar i sin egen restaurang med fullständiga rättigheter. Här finns även Hotell Fjällgården och Restaurang Drivan som ligger med en fantastisk utsikt över Åkersjön. I Bakvattnet finns Evas pensionat som erbjuder underbara lunchbuffér. Med skoter når man ett flertal olika fik och restauranger inom en timme. Förutom detta så finns även t.ex skoteruthyrning, skotersafari, hundspann och downhillcykling.