Stuguvägen 24, Centralt

Slutpris

1 100 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Stuguvägen 24, Centralt (Östersund)

Lägenhet med spektakulär utsikt!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  63 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 463 kr

Nu behöver ni inte leta längre om ni söker en lägenhet som har fantastisk utsikt över staden, Storsjön och Oviksfjällen samt öppen spis som komer att kunna ge en den här speciella känslan som ni njuter av beroende på årstiden. Lägenheten behöver lita omtanke men kan bli ett exkusivt drömboende. Lägenheten har fantastiskt ljus från stora fönsterpartier samt balkong med högt läge med för- och eftermiddagssol.

Vardagsrum med vackert ekparkettgolv, öppen spis och generösa fönsterpartier för bästa möjliga ljusinsläpp. Öppen spis som bidrar till trivsel och en härlig atmosfär. Balkong med makalös utsikt. Kök med plats för matbord och bra utrymme i skåp och avlastningsytor. Rymligt sovrum med bra förvaring och fantastisk utsikt. Nytt badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar.

Här bor ni i lugnt område bara några kvarter från stadens centrum och puls. I anslutning till bostaden finns en trevlig park och en av de närmaste grannarna är Universitetet.

Fastigheten har nyligen ombildats till bostadsrätter och bostadshusen har senaste året genomgått stora renoveringar med betydande förbättringar. Stambyten har genomförts samt renovering av samtliga badrum. Reparation och målning av grundmur och fasad. Renovering tvättstuga och övriga utrymmen i källaren. Byte av lägenhetsdörrar samt åtgärder för att förbättra ventilationen.

Välkomna på visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Östersunds centrum finns allt inom bekvämt avstånd. Här finns en livskraftig stadskärna med butiker och företag för alla smaker. Flera populära cafeer och restauranger. Välsorterade matbutiker. Till strandpromenaderna vid Storsjön är det bara några få kvarter. Där finns också båthamnen, välbesökt sommarrestaurang och badhusparken att njuta av både sommar och vintertid.