Odenskogsvägen 80, Odensala

Accepterat pris

1 050 000 kr

Visningar
 • 25/3
  25/3, 16:45–17:15 Öppen visning - Välkommen!
Odenskogsvägen 80, Odensala (Östersund)

Härlig trerummare med balkong i soligt läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  80 m²
 • Våningsplan
  3 av 4
 • Månadsavgift
  3 354 kr

Varmt välkommen till denna trivsamma trerummare på tredje våningen som erbjuder en härlig utsikt från balkong med soligt läge. Lägenheten har utmärkt planlösning, bra läge bara några meter från hissen. Via loftgång med plats för sittbänk kommer ni in i den välkomnande hallen och i dess förlängning finner ni ett ljust vardagsrum. Lägenheten erbjuder ett lättarbetat och praktiskt kök med rymlig matplats, 2 sovrum, praktisk klädkammare, badrum med badkar och tvättmaskin. Lägenheten ligger i populär och omtyckt bostadsrättsförening.

Här bor man i en trivsam förening med samlingslokal, bastu och cykelförråd. Här ordnas gemensam surströmmingsfest, bingoslinga och julgröt för de boende i föreningen. På de grönväxta innergårdarna finns lekplats, grillplats och fina boulebanor som används flitigt under sommarhalvåret. Väljer ni att bo här har ni i närområdet mycket goda kommunikationer in till stan med flera busslinjer, skola, dagis, gym, pizzeria och en populär och välsorterad matvarubutik.

Välkomna på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  80 m²
 • Våningsplan
  3 av 4
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  73 / 1301

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
HALL:
En välkomnande hall med plats för klädavhängning och spegel. Här ligger ett laminatgolv och det är målade väggar.

SOVRUM 1:
Ett trivsamt sovrum med plats för säng och sängbord. Här ligger en plastmatta och väggarna är målade. Här finns garderob till förvaring.

BADRUM:
Badrummet har plastmatta och väggarna är kaklade. Här finns badkar, väggskåp, tvättmaskin, WC, handfat och spegel.

KLÄDKAMMARE:
En rymlig klädkammare med plastmatta och målade väggar. Här finns hyllor och stång till upphängning av ytterkläder.

SOVRUM 2:
Ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng om så önskas. Målade väggar och plastmatta på golvet. Härifrån finns utgång till balkongen som erbjuder milsvid utsikt och kvällssol.

KÖK:
Ett praktiskt och lättarbetat kök med gott om bänkyta för den matlagningsintresserade. Här finns gott om förvaring i skåp och lådor och ovan diskbänk sitter ett kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: spis med häll (Elektro Helios), fläkt (Futurum), kombinerad kyl/frys (Electrolux) och städskåp.

MATPLATS:
I öppen planlösning med vardagsrummet ligger matplatsen. Här ligger en plastmatta och väggarna är målade och tapetserade. Här ryms plats för stort matbord om så önskas.

VARDAGSRUM:
I det ljus vardagsrummet ligger ett parkett golv och väggarna är målade. Här ryms plats för soffa, soffbord och bokhylla om så önskas. Stort fönsterparti mot väster.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. (ingår i avgiften)

Internet

Bredband. Leverantör: Com Hem. (mot eget abonnemang)

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
 • Byggår
  1968
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2008-12-08
 • Prestanda
  150 kWh/m²/år

Exteriör

Uteplats

Härlig balkong i sydvästligt läge och utsikt m´ner mot Storsjön. På balkongen får ni plats med ett bord och några stolar.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 200 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 110 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns ett källarförråd och matkällarförråd.

Det finns även bastu, cykelförråd, festlokal och solarium. I huset finns tvättstugor/grovtvättstuga.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 354 kr
 • Andel i BRF
  0,3253 %
 • Andel av årsavg.
  0,3231 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av säljare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr

I avgiften ingår: Värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnader
 • El
  275 kr
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 375 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Riksbyggens Brf Östersundshus 17
 • Lägenheter
  320 st
 • Äkta förening
  Ja

Riksbyggen Brf Östersundshus nr 17 är en trivsam förening som anordnar flera olika arrangemang/aktiviteter. Här ordnar man surströmmingsfest, bingoslinga, julgröt och vårstädning med kaffe och korv. Här finns cykelförråd, hobbyrum, fritidslokal, bouleplan grillplats. Föreningen äger fastigheten Tröskan 1, 2 & 3 med sammanlagt 15 st byggnader med 320 lägenheter och 32 lokaler. Adresserna i föreningen är Odenskogsvägen 54-100 jämna nummer samt 108 & 110.

Ekonomi

Avgiften höjdes 1 jan 2019 med 2%. Avgiften är höjd med 1% i oktober 2017. Avgiften är höjd med 2% i oktober 2016. Avgiften är höjd med 2% i oktober 2015. 2013 höjdes avgiften med 2 %. Avgiftshöjning gjordes 2009 med 3 %.

Renoveringar

Fiber kommer dras in under 2019, öppen anslutning från Telia. De senaste 5-10 åren har renoveringar gjorts av trappuppgångar, hissar, tvättstuga och ventilation. Föreningen har bytt garageportar, fönster och balkongdörrar som blev klart i september 2012. Takbeläggningen byttes för några år sedan. Föreningen går in och tar en del av arbetet och kostnaden vid badrumsrenovering. Vill man att föreningen går in och gör detta så får man ställa sig i kö. Föreningen renoverar 20 st badrum per år. De står då för byte av avloppsrör, bilning av golvet och nytt standardporslin (wc och handfat). Resterande del av renoveringen får man betala själv. Vill man inte vänta ut kön utan väljer att renovera badrummet på egen hand får man stå för hela kostnaden själv. Föreningen ställer då krav på att man använder deras godkända firmor för utförandet av bilning av golv (Sjölinders) och byte av avloppsrör (Boströms rör). Lägenhetsdörrar byttes under 2016.

Övrigt

I föreningen finns samlingslokal för 80-90 personer samt solarium och bastu.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.
Annonsering av slutpris på InternetStorsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Odenskogsvägen 80
Odenskogsvägen 80
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Sovrum 2
Sovrum 2
Badrum
Badrum
Vy från balkongen
Vy från balkongen
Sovrum 2
Sovrum 2
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum mot matplats
Vardagsrum mot matplats
Kök
Kök
Matplats och hall
Matplats och hall
Matplats
Matplats
Matplats
Matplats
Sovrum 1
Sovrum 1
Vardagsrum mot matplats och hall
Vardagsrum mot matplats och hall
Matplats och vardagsrum
Matplats och vardagsrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Vy från balkongen
Vy från balkongen
Odenskogsvägen 80
Odenskogsvägen 80
Odenskogsvägen 80
Odenskogsvägen 80

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.