Koltrastvägen 15, Sånghusvallen

Accepterat pris

3 995 000 kr

Visningar
 • 26/3
  26/3, 16:30–17:30 Vänligen kontakta mäklaren för anmälan!
Koltrastvägen 15, Sånghusvallen (Krokom)

Trivsamt boende i populärt område!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  184 m²
 • Tomtarea
  1 179 m²
 • Driftskostnad
  39 790 kr/år

På stor hörntomt ett stenkast från förskola och skola ligger detta Älvsbyhus som erbjuder öppen planlösning i sällskapsutrymmena på entréplanet med härligt ljus från stora fönsterpartier, fyra sovrum för den större familjen, badrum i båda planen och två altaner.

Det stora bostadshuset byggdes 2010 och här finns gott om plats för den stora familjen att trivas. En inbjudande farstukvist tar er in i den öppna hallen med klinkergolv och golvvärme som erbjuder gott om utrymme för klädavhängning. Ta del av de trivsamma sällskapsutrymmena med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från de generösa fönsterpartierna. Här finns gott om plats att umgås på för både släkt och vänner och när vädret tillåter finns två fantastiska altaner som gör att man kan njuta av solen hela dagen. Det stora köket erbjuder gott om arbetsytor för den glade kocken. Efter middagen kan ni tillbringa tid i vardagsrummet och njuta av lugnet med braskaminen som både värmer och bidrar till mysfaktorn. På entréplanet finns också två sovrum, ett rymligt badrum med badkar, gästtoalett och tvättstuga med grovingång. Båda våtrummen har golvvärme. Övre planet har ett allrum där barnen kan titta på film och spela spel, två sovrum, där ett av sovrummen har sovalkov som kan byggas om till en walk-in closet. Här finns också ett badrum med golvvärme som rymmer både wc, tvättställ, tvättmaskin och ett trevligt badkar där man kan njuta efter en hård dag på jobbet samt en praktisk klädkammare.

Bredvid huset finns ett stort dubbelgarage med carport och gjuten betongplatta som är förberett för golvvärme. I garaget finns ett enklare förråd och snickarbod. På andra sidan huset ligger ett nybyggt Attefallshus på ca 25 m2 som är fullt utrustat med kök, badrum och sovloft. Perfekt om man vill hyra ut eller för tonåringen.

Här finns det mesta du behöver i närområdet såsom förskola, skola och goda allmänna kommunikationer. Bilfri väg till mycket närliggande förskola och skola för årskurs 1-6. Lekplats i området och konstgräsplan vid skolan. Väljer du att cykla kan du med fördel använda dig av de nybyggda cykelvägarna oavsett om man vill åka in till Östersund eller mot Ås. Du har 700 meter ner till Storsjön för ett sommardopp vid badbryggan eller skridskoåkning på vintern. närhet via E 14 till Lillänge och Ica Maxi på Stadsdel Norr. Där finns även Jämtkraft arena och hockeyhall, gymnastikhall och bandyplan. Sånghusvallen präglas av god grannsämja, hjälpsamhet och gemenskap. För barnfamiljer finns upplyst pulkabacke och flertalet lekplatser. Nära till lantliga Ås, med bl. a ridskola och nära in till Östersunds centrum.

Varmt välkomna på visning!

Martin Eriksson
Ansvarig mäklare

Martin Eriksson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  184 m²
 • Tomtarea
  1 179 m²
 • Beteckning
  Byn 1:270
 • Pantbrev
  3 200 000 kr

Osäkerhet råder om areans storlek, Areuppgifter enligt ritningar

Interiör

Rumsbeskrivning: Huset disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN:
Entréplanet erbjuder kök med plats för ett stort matbord i öppen planlösning, stort vardagsrum med generösa fönsterpartier och braskamin, två sovrum, förråd och badrum. Luftig hall med bra utrymme för ytterkläder.

HALL
Rymlig och luftig hall med bra utrymme för förvaring av ytterkläder. På golvet ligger ett grått klinkergolv med golvvärme. Väggarna är vitmålade och i taket sitter infällda spottar.

BADRUM
Badrummet är utrustat med wc (Ifö), badkar/dusch samt tvättställsmöbel med förvaring. Här finns även en mindre garderob samt ett praktiskt vädringsfönster. På väggarna sitter en ljus våtrumstapet samt kakel och på golvet ligger en våtrumsmatta med golvvärme.

VARDAGSRUM
Vardagsrum och matplats har en öppen planlösning mot köket där generösa fönsterpartier ger rummet ett fantastiskt ljusinsläpp. I anslutning till köket finns matsalsdelen, här finns plats för ett stort matbord för 8-10 personer. Vardagsrumsdelen rymmer en stor soffa, soffbord och tv-möbel. Här finns även plats för bokhyllor och ett par fåtöljer om man skulle önska det. Pricken över i:et är den trevliga kaminen (Contura) som både värmer och bidrar med myskänslan. Här finns utgång till den stora altanen på baksidan. Här finns även möjlighet att sätta upp en vägg och dela av vardagsrummet om man skulle behöva ett extra sovrum. På golvet i entréplanet ligger ett nylagt parkettgolv i ek och väggarna är vita.

KÖK
Välplanerat och ljust kök som är utrustat med vita köksluckor och lådfronter med rostfria handtag och en mörkgrå bänkskiva i laminat med rostfri diskbänk. Ovanför bänkskivan sitter ett svart kakel. Köket har gott om förvaring i skåp och lådor och det finns gott om arbetsytor på bänkskivan. Här finns plats för utbyggnad om man skulle önska det. På golvet ligger ett parkettgolv i ek som flyter in mot vardagsrummet och resten av rummen på entréplanet. Köket är maskinellt utrustat med fullstor kyl och frys (Bosch), fläkt (Franke), diskmaskin (Bosch) och spis med varmluftsugn (Bosch).

SOVRUM 1
Föräldrasovrum med gott om plats för en dubbelsäng, sängbord och en byrå/garderober. Här finns en klädkammare för extra förvaring. På väggarna sitter en ljus tapet och här finns även utgång till altanen på baksidan.

SOVRUM 2
Här finns plats för säng, sängbord, skrivbord och ett par garderober eller byrå. Här finns även en väggfast garderob. Väggarna har en ljus tapet.

GÄSTTOALETT
Toaletten är utrustad med wc (Ifö), handfat och spegel. På golvet ligger ett sandfärgat klinkergolv med golvvärme och på väggarna sitter ett vitt kakel med en fondvägg med mörkbrunt kakel.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga/pannrum är utrustat med tvättmaskin (Electrolux) och torktumlare (Bosch). Här finns även städskrubb, skåp och hyllor samt en tvättho. Groventré med utgång på sidan av huset. På golvet ligger en plastmatta.

ÖVRE PLAN:
Hela övre planet har parkettgolv i ek, vita väggar och infällda spottar i taket.

ALLRUM
Här finns plats för soffa, soffbord samt tv-möbel. Tre stora fönster ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Här finns också en praktisk klädkammare som erbjuder extra förvaring.

BADRUM
Badrummet är utrustat med wc (Ifö), badkar, handfatsmöbel samt en tvättmaskin (Ariston). På golvet ligger en klinkermönstrad våtrumsmatta och på väggarna sitter våtrumstapet.

SOVRUM 3
Stort sovrum som rymmer dubbelsäng, sängbord och garderober/byrå. Här finns en praktisk alkovdel som antingen kan användas för en dubbelsäng eller till en walk-in closet om man önskar det. Längs ena väggen finns ett praktiskt platsbyggt lådsystem för extra förvaring. Väggarna är vitmålade med en korallgrön fondvägg och är vitt med exponerade takbjälkar. Två stora fönster ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

SOVRUM 4
Stort sovrum med plats för säng, skrivbord, garderober/byrå. Vitmålade väggar och två stora fönster ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Här finns även två kattvindar som erbjuder extra förvaring på varsin sida av det övre planet.

TV

Parabol (Viasat) eller via bredband.

Internet

Bredband via fiber.

Tillträde

Omgående

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan
 • Byggår
  2010
 • Grund
  Krypgrund
 • Stomme
  Betong/Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Plåt med tegelprofil
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme och braskamin
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Frånluftsventilation
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-01-31
 • Prestanda
  69 kWh/m²/år
 • Energiklass
  C
Renoveringar

2011 Garage förberett för vattenburen golvvärme
2015 Dränering framsidan och ena kortsidan
2016 Övervåning färdigställdes
2016 Badrum på övervåning byggdes
2017 Installation av fjärrvärme
2018 Gjuten mur på framsidan
2018 Gästtoalett renoverades
2019 Nytt enhetligt parkettgolv i entréplan, renoverat hall med klinkergolv och golvvärme, nya ytskikt
2019 Nytt Attefallshus ca 25 m2 med kök, badrum och sovloft.

Exteriör

Tomt

Tomtarea 1 179 m² (friköpt). Trädgårdstomt med gräsmatta och bärbuskar (svarta och röda vinbär, krusbär). I slänten finns odlingslådor och kattskallar där det växer villdhallon. För barnen finns gungställning, sandlåda och klättervägg på baksidan av garaget. Vid skogskanten finns ett enklare förråd för ved och verktyg.

Uteplats

Uteplats 1: På framsidan med trätrall.
Uteplats 2: Stor altan på baksidan med trätrall mot den gräsbelagda trädgårdstomten. Del av altanen är förberett med markisolering om man vill bygga ett uterum.

Övriga byggnader

Gäststuga på ca 25 m2. Attefallshus som är utrustat med kök, badrum och sovloft. Perfekt för uthyrning eller för tonåringen.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  12 000 kr
 • El
  11 500 kr
 • Vatten/avlopp
  2 700 kr
 • Sotning
  500 kr
 • Samfällighet
  3 500 kr
 • Renhållning
  2 390 kr
 • Försäkring
  7 200 kr

Totalt: 39 790 kr/år

Driftkostnaderna kan variera beroende på användning och avtal.

Taxering
 • Totalsumma
  2 463 000 kr
 • Byggnad
  2 116 000 kr
 • Mark
  347 000 kr
 • Värdeår
  2010
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  4 024 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Krokom Byn GA:9

Plan­bestämmelser

Detaljplan (2008-04-29)

Dokument

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 480 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Välkommen till Koltrastvägen 15
Välkommen till Koltrastvägen 15
Öppen planlösning
Öppen planlösning
Sovrum 1
Sovrum 1
Badrum 1
Badrum 1
Hall
Hall
Hall
Hall
Gästtoalett
Gästtoalett
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Öppen planlösning
Öppen planlösning
Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats
Matplats
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Sovrum 1
Sovrum 1
Tvättstuga
Tvättstuga
Hall
Hall
Övre hall
Övre hall
Badrum 2
Badrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3 m. alkov
Sovrum 3 m. alkov
Sovrum 3
Sovrum 3
Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
Sovrum 4
Sovrum 4
Baksida Garaget
Baksida Garaget
Attefallshus
Attefallshus
Kök Attefallshus
Kök Attefallshus
Badrum Attefallshus
Badrum Attefallshus
Sovloft Attefallshus
Sovloft Attefallshus
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.