Karlsviksvägen 4 B, Brunflo

Slutpris

400 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Karlsviksvägen 4 B, Brunflo (Östersund)

Rymlig tvåa där bredband ingår, med stort kök och uteplats i sydväst med bra solläge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  63 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  3 563 kr

Välkomna till denna trivsamma och välplanerade lägenhet i markplan där bredband ingår i avgiften. Lägenheten är belägen i i stabil förening med välrenoverade fastigheter där till exempel både stammar är renoverade och fönster och balkongdörrar har bytts.

Arbetskök med bra förvaringsutrymmen och rymlig matplats vid fönster samt utgång till stor uteplats med bra solläge i sydväst.

Renoverat badrum som är utrustat med dusch, tvättställ och wc.

Här bor ni i lugnt trivsamt område med gångavstånd till både hälsocentral och centrum med flera mataffärer. Stor lekplats, grönområden och närhet till skogsområde. Förskola och skolor finns i närheten. Stor idrottsplats med badhus och hockeyhall. Busshållplats finns i området. Välkomna!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.