Rådhusgatan 59 A, Odenslund

Slutpris

1 325 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rådhusgatan 59 A, Odenslund (Östersund)

Fantastisk, ljus lägenhet med öppen spis och generös takhöjd. Dubbla balkonger och härlig utsikt!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  88 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  4 698 kr

Välkomna till en lägenhet utöver det vanliga i populär och stabil förening på mycket bekvämt avstånd från stadskärnan i lugna och lummiga Odenslund. Belägen högst upp i huset med fantastisk utsikt från balkonger och fönster över staden och sjön. Den generösa takhöjden och de stora fönstren bidrar här på ett mycket tilltalande sätt till den härligt ljusa och rymliga känslan.

I vardagsrummet välkomnar en vitputsad öppen spis som bidrar med en härlig mysfaktor under kyliga höst- och vinterkvällar. Här flödar verkligen ljuset in via fönster och fransk balkong i två väderstreck. Vardagsrummet kan här enkelt delas av med ytterligare vägg för er som önskar att skapa ytterligare rum.

Köket är rymligt och välplanerat med gott om utrymme för förvaring och matlagning samt utrymme för stor matplats. Separat badrum och wc, stort sovrum med utgång till balkong.

Här bor ni bekvämt i populärt kvarter och köper enkelt och smidigt frukostbrödet från antingen Edenbos i samma hus eller Frejas bakeri tvärs över gatan.

BRF Gäddan är en stabil och välskött förening med väl underhållna fastigheter där det framför allt kan nämnas att fiberinstallation, balkongrenovering, relining av stammarna, dränering kring husen, byte av fönster, byte av lägenhetsdörrar, renovering av fasad och tak samt elsanering utförts.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.