Storsjöstråket 32, Storsjö Strand

Accepterat pris

1 650 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Storsjöstråket 32, Storsjö Strand (Östersund)

Lägenhet vid Storsjöns vatten & strandpromenad

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  60 m²
 • Våningsplan
  1 av 5
 • Månadsavgift
  2 606 kr

Välkomna till Storsjö strand och detta sjönära drömboende. I detta område som ligger ett stenkast från centrum samt granne med Storsjöns vatten har vi nöjet att kunna erbjuda denna bostadsrätt som har takhöjd på 2,70 meter, golvvärme i hela lägenheten, stora fönsterpartier för bra ljus och franska balkonger. Här kan ni för en rimlig boendekostnad få en bostad med bra standard och kvalité.

Byggnaderna i Brf Sjöbodarna 1 har en modern träbyggnadsteknik med tydliga kopplingar till det genuint Jämtländska. Resultatet blir ombonade levnadsmiljöer med behaglig ljudnivå i ett hållbart och klimatneutralt boende. Här bor ni i en miljö med den lockande strandpromenaden, båthamnen och badhusparken in på knuten.

Lägenheten som har takhöjd på 2,70 meter erbjuder fullt utrustat Ballingslöv kök och vardagsrum med plats för matbord som inbjuder till trevliga sammankomster med släkt & vänner. Här kan ni avnjuta välkomstdrinken medan maten tillagas i köket samt där ni har god kontakt med både värd och sällskap. Köket har rostfria vitvaror, induktionshäll, varmluftsugn & micro samt integrerad diskmaskin. Rymligt sovrum dubbla inbyggda garderober med skjutdörrar. Det nya badrummet med golvvärme erbjuder smakfull och lättskött granitkeramik i både toalettdel och dusch. Stora vita liggande kakelplattor bidrar till trivsel och ombonat intryck. Användarvänliga och snygga badrumsdetaljer som kommod, överskåp med spegel från Ballingslöv samt dusch/ blandare från Mora underlättar vardagen. Tvättmaskin och torktumlare ger förutsättningar för att tvätta när ni så önskar. Hallen har klinker av granitkeramik och har finns plats för ytterkläder. Lägenheten har vattenburen golvvärme med enhetligt parkettgolv i ask i sällskapsutrymmen och sovrum samt målade vita väggar i en behaglig kulör.

I föreningens strandhus finns övernattningsmöjligheter, lokal för festligheter, relax med bastu som kan vara skönt efter ett dopp i Storsjön. Strandhuset har trädäck där ni kan sitta och njuta av solen under hela dagen.

Här bor ni centralt i Östersund vid Storsjöns strand i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger samt annan service.

Välkomna.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  60 m²
 • Våningsplan
  1 av 5
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  C3-C12

Våningsplan 1 av 5.

Interiör

PLANLÖSNING
Lägenheten erbjuder som standard stora fönsterpartier, ljusa vackra golv i askparkett, vattenburen golvvärme och takhöjd på 2,70 m som ger en fantastisk rymd och atmosfär. Kök från Ballingslöv med rostfria vitvaror och fransk balkong. Vardagsrum, på 20 kvm, med plats för matbord vid stort fönster, bra utrymme för soffa och bord samt fransk balkong. Sovrum på 13 kvm med inbyggda garderober åt två håll med skjutdörrar. Badrum med klinker i granitkeramik, golvvärme och väggar i blankvitt kakel. Utrustat med dusch med glasvägg. Hall med granitkeramik.

KÖK
Kök från Ballingslöv med luckor i Solid/ vit. Underskåp med dämpande utdragslådor och överskåp. Gott om förvaringsutrymmen. Stänkskydd av svart liggande kakel ovanför köks- och diskbänkar. Nedsänkt dubbelho, laminatbänkskiva och engreppsblandare från Mora. Infällda spotlights som belysning över köksbänkar. Köket är maskinellt utrustat med vitvaror från Husqvarna. Stor rostfri kyl & frys, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnadsugn & micro samt integrerad diskmaskin. Infällda spotlights i taket. Parkettgolv i ask, golvvärme, målade väggar samt fransk balkong.

VARDAGSRUM
Vardagsrum på 20 kvm i anslutning till köket. Plats för både matbord. Parkettgolv i ask, golvvärme, målade väggar samt fönster och fransk balkong. Gott om utrymme för soffa, bord och tv-möbel.

BADRUM
Badrum som har mörkgrå granitkeramik, golvvärme och väggar i vitt med liggande stora kakelplattor. Utrustat med duschhörna med skärmvägg av glas, Ballingslöv tvättställ & kommod med lådor, överskåp med spegel & spotlights, engreppsblandare från Mora, wc-stol från Ifö och handukstork. Tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna.

SOVRUM
Rymligt sovrum på 13 kvm som har parkettgolv i ask, golvvärme, målade väggar, två inbyggda garderober på två väggar med skjutdörrar.

HALL
Hall med granitkeramik, golvvärme, målade väggar, en garderob och städskåp. Bra utrymme för ytterkläder.

TV

Fiber med basutbud av tv-kanaler som ingår i avgiften.

Internet

Obligatoriskt bredband via fiber för internet, tv och telefoni (Triple play) för 200 kr/ månad som ingår i årsavgiften.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  2016/ 2017
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk ventilation (FTX)
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Uteplats

Två franska balkonger i kök och vardagsrum.

Bilplats

38 garageplatser. Går att hyra för 750 - 1 300kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd i källaren. Hiss med ingång från två håll.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  2 606 kr
 • Andel i BRF
  1,4677 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr
 • Pantsatt
  Ja
Driftskostnader
 • El
  250 kr
 • Försäkring
  70 kr

Totalt: 320 kr/mån

Uppskattade driftskostnader som avser hemförsäkring med bostadsrättstillägg och hushållsström.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

Brf Sjöbodarna 1 i Östersund
 • Lägenheter
  50 st
 • Äkta förening
  Ja

Brf Sjöbodarna 1 i Östersund har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende åt medlemmar för nyttjande utan tidsbegränsing. Föreningen registrerades 2015. Bostadsrättsföreningen har uppfört ett flerbostadhus innehållande 50 lägenheter och gemensamhetslokal.

Fastigheten har fyra hissar. Golven i almänna utrymmen består av Offerdalsskiffer, Terazzoplattor samt betongmosaik. Fastigheten värms via vattenburen golvvärme med fjärrvärme som värmekälla.

Ekonomi

Beräkningen av föreningens årliga kapital- och driftkostnader grundar sig på de kalkylerade beräkningarna i den ekonomiska planen. Föreningen har en ekonomisk prognos med hyreshöjningar på 2% per år.

Gårdsplan

Föreningen har ett strandhus på 60 kvm med övernattningslägenhet som har fyra bäddar. Relax med dusch och bastu samt lokal för aktiviteter med sittplats för 16 personer. Strandhuset har trädäck mot Storsjön.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Snyggt och stilrent kök
Snyggt och stilrent kök
Kök med hög standard
Kök med hög standard
Kök
Kök
Välkommen till boende vid Storsjön
Välkommen till boende vid Storsjön
Kommande strandpromenad
Kommande strandpromenad
Vardagsrum med stora fönsterpartier
Vardagsrum med stora fönsterpartier
Enhetliga golv med golvvärme
Enhetliga golv med golvvärme
Hall med klinker & golvvärme
Hall med klinker & golvvärme
Sovrum med bra förvaring
Sovrum med bra förvaring
Sovrum
Sovrum
Badrum med tvättmaskin
Badrum med tvättmaskin
Hall
Hall
Storsjöstråket 32
Storsjöstråket 32
Storsjöstråket
Storsjöstråket
Innergården
Innergården
Storsjöstråket
Storsjöstråket

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.