Målsta 148, Målsta

Slutpris

450 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Målsta 148, Målsta (Östersund)

Prisvärt bostadshus med stora valmöjligheter

  • Typ
    Friliggande villa
  • Tomtarea
    2 268 m²

Välkomna till Målsta och detta attraktiva läge där Anebyhusgruppen kan erbjuda en tomt mot söder och fantastisk utsikt över Storsjön. På tomten ska Anebyshus uppföra, som totalentreprenad, ett nyckelfärdigt bostadshus.

Bostadshuset, som Annebyhusgruppen föreslår som passar ypperligt för tomten, är ett Ekonomen 133, som är ett enplanshus i vinkel med öppna sällskapsytor, seperat sovrumsdel och allrum för barnen samt stor tvättstuga och två badrum.

Huset är ett 1-planshus och har en boarea på 133 kvm. Entréplanet kommer att ha enhetliga golv med golvvärme i öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt generösa fönsterpartier för bästa ljusinläpp. Rymligt kök med bra förvaringsutrymmen, plats för stort matbord och vitvaror från Siemens eller Ikea. Två badrum med våtrumsmatta och utrustat med duschhörna. Tvättstuga med matta och groventré. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Hall med klinkergolv vid entrén. Huset är praktiskt, felxibelt och inbjuder till trevliga sammankomster.

Separat sovsumdel för barnen med allrum och badrum.

Här bor ni i lantliga miljö med fantastisk vyer endast tio minuter från Östersunds centrum. Cykel/ gångväg finns till populär privat förskola och skola. Här är det närhet till frluftsområden som Andersön, Storsjön med möjliga aktiviteter både sommartid och vintertid.

Gör det bekvämt för er och köp ett nyckelfärdigt hus till fast pris med stora tillvalsmöjligheter.

Välkomna med er intresseanmälan.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Planlösning

Område