Målsta 148, Målsta

Accepterat pris

3 330 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Målsta 148, Målsta (Östersund)

Prisvärt bostadshus med stora valmöjligheter

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  133 m²
 • Tomtarea
  2 268 m²

Välkomna till Målsta och detta attraktiva läge där Anebyhusgruppen kan erbjuda en tomt mot söder och fantastisk utsikt över Storsjön. På tomten ska Anebyshus uppföra, som totalentreprenad, ett nyckelfärdigt bostadshus.

Bostadshuset, som Annebyhusgruppen föreslår som passar ypperligt för tomten, är ett Ekonomen 133, som är ett enplanshus i vinkel med öppna sällskapsytor, seperat sovrumsdel och allrum för barnen samt stor tvättstuga och två badrum.

Huset är ett 1-planshus och har en boarea på 133 kvm. Entréplanet kommer att ha enhetliga golv med golvvärme i öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt generösa fönsterpartier för bästa ljusinläpp. Rymligt kök med bra förvaringsutrymmen, plats för stort matbord och vitvaror från Siemens eller Ikea. Två badrum med våtrumsmatta och utrustat med duschhörna. Tvättstuga med matta och groventré. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Hall med klinkergolv vid entrén. Huset är praktiskt, felxibelt och inbjuder till trevliga sammankomster.

Separat sovsumdel för barnen med allrum och badrum.

Här bor ni i lantliga miljö med fantastisk vyer endast tio minuter från Östersunds centrum. Cykel/ gångväg finns till populär privat förskola och skola. Här är det närhet till frluftsområden som Andersön, Storsjön med möjliga aktiviteter både sommartid och vintertid.

Gör det bekvämt för er och köp ett nyckelfärdigt hus till fast pris med stora tillvalsmöjligheter.

Välkomna med er intresseanmälan.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  133 m²
 • Tomtarea
  2 268 m²
 • Beteckning
  Målsta 2:19
 • Pantbrev
  280 000 kr
 • Nyproduktion
  Ja

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

ALLMÄNT
Bostadshus, Ekonomen 133, har en genomtänkt praktisk planlösning med allt i ett plan. Kök och vardagsrum har öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Utgång till insynsskyddad altan. Master bedroom är på 12,5 kvm med ingång från sällskapsrummen. Separat allrum med två sovrum och badrum för barnen. Tvättstuga med groventré. Bostadshuset är i 1-planshus i vinkel, 6 rok med en boarea på 133 kvm.

Bostadshuset har en betongplatta med golvvärme, liggande träpanel på ytterväggarna, Elitfönster 3-glas med isolerruta, mekanisk frånluftsventilation och yttertak av 2-kupiga betongtakpannor. Ytterdörr med runt fönster. Uppvärmning med frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i entréplanet. På golven ligger slitstarka och ljuddämpande laminatgolv. Listor och foder av vitlackad furu. Släta innerdörrar med aluminium/ silverfärgade handtag/ nyckelhål.

För mer information om standard & tillval gå in på: https://issuu.com/anebyhusgruppen/docs/ekonomen_2018?e=33446126/61394097

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan
 • Byggår
  2018/ 2019
 • Grund
  Betongplatta med golvvärme
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump
 • Vatten/avlopp
  Eget vatten, avlopp till 3-kammarbrunn.
 • Ventilation
  Mekanisk till-/ frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Tomt

Tomtarea 2 268 m² (friköpt). Tomt med utsikt mot Storsjön.

Ekonomi

Driftskostnader

Inga driftskostnader att redovisa

Taxering
 • Totalsumma
  272 000 kr
 • Byggnad
  0 kr
 • Mark
  272 000 kr
 • Värdeår
  2019
 • Fastställd
  2016
 • Typkod
  210, Småhusenhet, tomtmark

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Officialservitut Avlopp; Officialservitut Vattenledning; Officialservitut Väg

Rättigheter last

Avtalsservitut Brunn; Officialservitut Väg

Servitut

Nyttjanderätt Tele, Nyttjanderätt Tele, Avtalsservitut Brunn

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Bra att veta om husköpet
När ni har bestämt er för att köpa tomten, med tillhörande entrprenadkontrakt för bostadshuset, kommer två avtal att skrivas. Ett köpekontrakt reglerar köpet av tomten och upprättas av Storsjömäklarna. Sedan skriver ni också ett entreprenadkontakt som reglerar köpet av själva huset samt markarbeten. I samband med tecknandet av köpekontraktet betalar ni en handpenning om 10% av tomtens köpeskilling och resterande betalning av tomten och huset följer den betalningsplan som anges i entreprenadavtalet. Kostnader för bygglov samt kontrollansvarig ingår ej i standardpriset.

Färdigställandegaranti
Husföretaget tecknar en färdigställande försäkring och en 10-årig nybyggnadsförsäkring för husleveransen genom GAR-BO Försäkring AB.

Entreprenadgaranti
Två år efter entreprenadens färdigställande sker en besiktning av en opartisk besiktningsman och de fel som noteras är Anebyhus ansvarig för och ska åtgärdas av Anebyhus inom en av besiktningsmannen fastställd tidsperiod.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 720 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Bilder

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.